Ana sayfadan video yuklenmiyor. yukle dedigimde bos olarak kalıyor.
Bende sorun vardı da düzeldi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ana sayfadan video yuklenmiyor. yukle dedigimde bos olarak kalıyor.
Hocam senin özel dc var sanırım yutup.org ta olduğu gibi dc lerde kanal ekleme sınırsız mı?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION],
Efe hocam kanalalsat'tan aldığım 50 tokenlı kanala dalgınlıkla hızlı yükle diyerek 50'şer video emri vermişim. Çoğunu da eritmiş serverlar ben farkedene kadar.
Bu kanallardan umudu keseyim mi? Hızlı yükle ile günlük 50 video kanallaro devirir mi?
Hocam vds lerde kısa yükleme olayına baktınız mı ayrıca kanalalsata baksanız iyi olur iki üç gündür videolu olduğu halde partner kanallarda hala video istiyor videoları görmüyor sistemArkadaşlar,
desteğe yetişmeye çalışıyorum. Herşey yerli yerinde bekleyen videolar 0 adettir. Sistemde sıkıntılı tek bölüm var yeni açtığım torrent sistemi her an çalışmıyor. Stabil hale getirmekle uğraşıyorum. Yanında torrentin beta yazısı kaldıracağım ana kadar sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Cahit hocam,
Vaktin varsa kanallara girip kanal içinden tokenları sil hocam.
Hocam Birşey Sorucam size uygunmu tam bilmiyorum ama benim gibi bu işe yeni başlayan arkadaşlar için bence çok yararlı sizin botunuz.Diğerlerini kullanmadım bilmiyorum ama.1 Paket daha yapsanız 1 aylık mesela günlük video hakkı 25 tllikte 250 250 ekleniyosa bu pakette günlük 100-150 video olsa kanal hakkı 10 olsa ve uygun bi fiyat koysanız?Çünkü yeni başlayan arkadaşlar vs için daha yararlı olur mesela bazı işini yoluna koymuş youtubeden belirli kazancı olan arkadaşlar için 10 tl az bi rakam ama yeni başlayan arkadaşlar için 25 tl biraz fazla tabi benim için diğer arkadaşlarda öle düşünüyormu bilmiyorum ama yani kısaca cümleyi toparlayım 25 tllik paketi biraz düzenleyip bazı şeyleri kısıtlayıp bir paket daha oluştursanız olmazmı? Bu arada şunuda belirteyim bottan çok memnunum elinize sağlık bu fikrimi bir düşünseniz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Aynen hatta biz fiyat yükselsinde editleme limitleri artsın istiyoruz25 lira gayet uygun bence sigara fiyatlarina bakacak olursak gunde 20 tl harcayan var sigaraya botu 1 aylik alip kullaninca 10 tane bot parasi bile cikabilir. Durumu kotu arkadaslar olabilir mail acip satabilirler bot ücreti icin
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam özel mesaj bölümünüz dolu toplu bot alımı için konuşmam gerekde bakabilirmisiniz. siteden destekden zaman alabilir durum acil.Arkadaşlar,
desteğe yetişmeye çalışıyorum. Herşey yerli yerinde bekleyen videolar 0 adettir. Sistemde sıkıntılı tek bölüm var yeni açtığım torrent sistemi her an çalışmıyor. Stabil hale getirmekle uğraşıyorum. Yanında torrentin beta yazısı kaldıracağım ana kadar sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Cahit hocam,
Vaktin varsa kanallara girip kanal içinden tokenları sil hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.