Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti Mehmet hocam vdsli videoyapta editleme işlemleride yapılmıyormuş. Bugün emin oldum kafasına göre editlemiş canının istemediğin editlememiş. Bu kez siz hem çerçeve hem hızlandırma sıkıntılı oluyor dediğiniz için sadece çerçeve ekleme işlemi yaptım birde süre kesme...
Destekte ayın 24 ünden bekleyen mesaj var. O nedenle buraya yazıyorum üyelik ıd 10228 kanal sıra no 25. kanal.... Videoların birçoğuna çerçeve basmamış.. Üstelik bunlar bildiğin çokta uzun olmayan komik videolar..
Birde su kanalalsata bakarsanız iyi olacak kanallarda video var ama sisteminiz görmüyor.. Partner kanal eklenemiyor 4 gündür sürüyor

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,
Efe hocam,

http://www.videoyap.com/pcindir.php

Buradan vds'e videoları indirdikten sonra loglar kalıyor ve sanırım silme yeri yok. Hem o linkte hem de yüklediğim videolar kısmında..

Eski videolar kalıyor derken demek istediğim o indirme sayfasında hala indirme kısmı geliyor ve hata veriyor.

Bir dosya ortalama 30 ile 120 dk boyunca makina disklerimizde yer alabilir. Malesef bu video zaman aşımı nedeniyle diskden silinmiştir.

Son düzenleme:
@Web_Scripti Mehmet hocam vdsli videoyapta editleme işlemleride yapılmıyormuş. Bugün emin oldum kafasına göre editlemiş canının istemediğin editlememiş. Bu kez siz hem çerçeve hem hızlandırma sıkıntılı oluyor dediğiniz için sadece çerçeve ekleme işlemi yaptım birde süre kesme...
Destekte ayın 24 ünden bekleyen mesaj var. O nedenle buraya yazıyorum üyelik ıd 10228 kanal sıra no 25. kanal.... Videoların birçoğuna çerçeve basmamış.. Üstelik bunlar bildiğin çokta uzun olmayan komik videolar..
Birde su kanalalsata bakarsanız iyi olacak kanallarda video var ama sisteminiz görmüyor.. Partner kanal eklenemiyor 4 gündür sürüyor

Bottan genel olarak memnunum uzun süredir kullanıyorum ama VDS li sistemden bende memnun olmadım açıkcası. :)

Bottan genel olarak memnunum uzun süredir kullanıyorum ama VDS li sistemden bende memnun olmadım açıkcası. :)
Aynen hocam üyeliklere ayar geçin dedik ama malesef bizim gibi isteyen yüzde 1 miş o yüzden onu da yapmayacaklar.. Toplu videoda editleme limitini sabit 250 mb yapın dedik malesef yine yüzde 1 e girdik.. Bu geriye kalanlar full partner çalışıyor sanırım. toplu videoda ünlem geç yettiğine göre..

Aynen hocam üyeliklere ayar geçin dedik ama malesef bizim gibi isteyen yüzde 1 miş o yüzden onu da yapmayacaklar.. Toplu videoda editleme limitini sabit 250 mb yapın dedik malesef yine yüzde 1 e girdik.. Bu geriye kalanlar full partner çalışıyor sanırım. toplu videoda ünlem geç yettiğine göre..

Bende %90 oranında partner çalışıyorum ama yinede render lazım oluyor..

Toplu video serverlarını güncelliyorum.

1) vds üyelerimizin bazı yüklenen videoların kısa süreli yüklenmesi.
2) vdsli üyelerimizin ara ara kilitlenmelerin çözülmesi.
3) tüm üyelerde otomatik bir keliemeyi takip etme ve yeni video eklenince eklenmesi(Gün içinde aktif olmayacak alt yapı çalışması)
4) Toplu özgün video üretmeye otomatik alakalı müzik bulma( alt yapısı kuruluyor, sonra eklenecek)

Bu 4 madde nedeniyle toplu video serverları otomatik yüklemeyecektie. İsteyen arkadaşlar bekleyen videolar bölümüne girip turbo modunda yükletebilirler.

Çalışma süreci : 15:00 - 18:00

Toplu video serverlarını güncelliyorum.

1) vds üyelerimizin bazı yüklenen videoların kısa süreli yüklenmesi.
2) vdsli üyelerimizin ara ara kilitlenmelerin çözülmesi.
3) tüm üyelerde otomatik bir keliemeyi takip etme ve yeni video eklenince eklenmesi(Gün içinde aktif olmayacak alt yapı çalışması)
4) Toplu özgün video üretmeye otomatik alakalı müzik bulma( alt yapısı kuruluyor, sonra eklenecek)

Bu 4 madde nedeniyle toplu video serverları otomatik yüklemeyecektie. İsteyen arkadaşlar bekleyen videolar bölümüne girip turbo modunda yükletebilirler.

Çalışma süreci : 15:00 - 18:00

hocam kanallarım sayfasına günlük yükleme sınırı dakoyabilir misiniz? mesela a kanalına 50, b kanalına 30 video seçebilelim. sınır bitince 2. güne kalsın videolar

Torrent sistemi betadan ciksada kullansak :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam şu +25 kanal ekleme yok mu yakın yenilikler içinde? olduğunda da o yeni 25 kanal hakkı satın alıp mevcut süremizle mi devam edeceğiz yoksa onun süresi ayrı mı devam edecek?

Hemen hemen her kategoride, videoyap ile %90 ve üzeri başarı ile ünlem geçenler, hangi render ayarlarını kullanıyor ? paylaşabilir misiniz ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam siteye geceden beri saldırı var sanırım, 6 dan beri giremedim, bilginiz olsun,

bu arada torrent neoldu :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu arada kanal takip olayında sıkıntı var kitlenmiş sanırım ilgilenirseniz sevinirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri