Tamam Hocam Destekden Daha önce yazdığım bir soru vardı onun için yazamıyorum burdan versem sıkıntı olurmu ? özelden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam Hocam Destekden Daha önce yazdığım bir soru vardı onun için yazamıyorum burdan versem sıkıntı olurmu ? özelden
Arkadaşlar 2 gündür gece gündüz kanallarım sayfasını kolay yönetim üzerine uğraşıyorum. Bugece yenilik çıktıkdan sonra destek mesajlarını cevaplıycam ve konu mesajlarını cevaplıycam. Gece 3 den önce çıkarabilirsem birde tekrardan tüm sitenin kullanım videosunu çekeceğim. Videom 5 aylık oldu ve çok eski versiyona ait olduğu için videoda olmayan bölümler hakkında günde desteğe 300-400 soru sadece o bölümler hakkında geliyor.
Tabiki yeni fiyat yapımda ufak bir zamda beraber geliyor. aylık üyelikde 5 tl zam ve diğerleride bu orantıda oluyor. Birden çok seçmeli yapı kuracaktım. Fakat inceledim üyelerimin %95 i toplu videoyu kullandığıniçin toplu videosuz 5-10 tl ucuz paket çıkarmaktan vazgeçtim. Hızı ve yapıyı bozmamak adına.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu toplu video yöneticisinde küçük resim eklerken url ile resim eklemeyi de ekler misiniz?
hangi kanalıma yükleme yapmaya çalışsam kanalınızda sıkıntı var youtube spam kontrolu yapıyor diyor problem nedir acil bi durum mu var yapmam gereken bişey mi var
Bu video yöneticisi bölümü çok geç açılıyor kaç gündür sebebi nedir
Bilgisayardan direk yükleme bugün de sorunlu bir türlü stabil hale gelmedi
Keske zam olmasaydi hocam neyse su botlari birlestimre icin destekden yazdim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.