arkadaşlar youtube işine yeni başladım. şimdi yutubum ve videoyap arasında karar verip devam edicem yoluma. yeni başlayan biri için hangisi daha iyi olur. tecrübe ve fikirlerinizi özel mesaj yoluyla iletirmisiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videoyap.com üzerinden test hesabı açarak botu deneyebilirsiniz.hala bu sistem aktif sanırım.dogru çalıştıktan sonra botlar Size mermi etkisi yaratabilir.bunu iyi ya da kötü hale getirecek olanda sizsiniz.rotanizi doğru cizerseniz is tamam.arkadaşlar youtube işine yeni başladım. şimdi yutubum ve videoyap arasında karar verip devam edicem yoluma. yeni başlayan biri için hangisi daha iyi olur. tecrübe ve fikirlerinizi özel mesaj yoluyla iletirmisiniz.
Günlerden gitmez ödeme yapmanız gerek 2.hesabınız olmaz kullandığınız hesap vdsye bağlanırBen derdimi hic anlatamiyorum hayirlisi
usta orayi biliyorum ve ilgin icin tsk ederim ama benim bilmek istedigim 150 gunum var vds 50 tl bu gunlerden gitmiyormu vds alirsam 2 hesabim mi olcak ve ip nasil olcak deyisimi
ip değişimi olmuyor ve sadece 1 aylık vds alabiliyorsun hocam o seçenekten, yani sana 1 aylık vds 50 liraya geliyor fakat bir çok + sı var mesela, sınırsız toplu yükleme hakkı ve render özellikleri..Ben derdimi hic anlatamiyorum hayirlisi
usta orayi biliyorum ve ilgin icin tsk ederim ama benim bilmek istedigim 150 gunum var vds 50 tl bu gunlerden gitmiyormu vds alirsam 2 hesabim mi olcak ve ip nasil olcak deyisimi
Ben derdimi hic anlatamiyorum hayirlisi
Hocam 1 hafta önce yaptığım kanallardaki videoların hepsi ünleme düşüyor ünlem geçmeyi düzelticektiniz ne oldu ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Sınır 150 değil 250 oldu fakat sadece ana sayfa ve toplu linkte kullanabiliyorsun. Toplu videoda çoğu zaman sadece ünlem geç yapıyor..150mb olan video editleme sınırı anasayfadan yüklerken de geçerli mi? Yoksa sadece "toplu video"da mı geçerli?

Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyan varmı 3 gündür toplu video çektiğimde başlık yerine şu tuhaf yazılar çıkyor 150 videoyu tek tek başlık etiket açıklama yazmak zorunda kaldım üçündede çıkan örneklerde 3 tanesini yazıyorum nasıl oluyor ya video yüklemeyi bıraktım düzelinceye kadar inş. çabuk düzeltirler
rmtrh
pakj4
xw9cj
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.