Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam imacrosta sıkıntı mı var acaba? Video ortası reklamları girmiyor. (imacros ile video ortası) sadece para kazanma açık olarak tanımlıyorum kodu alıyorum fakat işlemiyor videolara.

@Web_Scripti hocam imacrosta sıkıntı mı var acaba? Video ortası reklamları girmiyor. (imacros ile video ortası) sadece para kazanma açık olarak tanımlıyorum kodu alıyorum fakat işlemiyor videolara.

Sıkıntı olmaması lazım hocam, bende bi kaç gün önce yaptım bişe yoktu.

Kodu işledikten sonra biraz bekleyin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam imacrosta sıkıntı mı var acaba? Video ortası reklamları girmiyor. (imacros ile video ortası) sadece para kazanma açık olarak tanımlıyorum kodu alıyorum fakat işlemiyor videolara.

Dün hızlandırma için bir işlem yapmıştım. Çok atlama yapıyormuş. Biraz hız düşürdüm. Atlayan olursa yazın biraz daha hız düşürürüm. İnternetlerin hızına bağlı bir durum hocam. Kendime göre yapınca hepsini açtı ama aradaki macros geçiş süreleri değişince oluyor.

Sıkıntı olmaması lazım hocam, bende bi kaç gün önce yaptım bişe yoktu.

Kodu işledikten sonra biraz bekleyin.

1-2 gün önce çok yavaş haldeydi biraz hız vermiştim. Şimdi yine biraz yavaşlattım ama yinede öncekine göre 2 kat hızlı durumda. İnşallah hiç atlamadan yapar. Yoksa internet hızlarına göre biraz daha macrosları yavaşlatabiirim.

vds siz toplu yüklemede yavaşlık var galiba

Merhaba üstad,

sen yazınca zaten anlıyorum. Düne ait tüm günkü yükleme rakamaının üstüne bugünden çıktık. 1-2 arkadaş çok video basacağını belirtti. Onunla birlikte 1-2 değil yüzlerce arkadaş abandı. Tabi yavaşladığını görünce ben olaya ek serverları aktif ettim. Şuanda fişek gibi olmasada hızlı durumda. Ama buna göre yeni siparşleri geçerim hocam.

aynen hocam.. toplu yüklemede (bilgisayardan yükleme) baya bi yavaşlık var gibi.. :(

Merhaba hocam,

O bambaşka bir durum. Sizin bilgisayardan yükleme yapan bölüm olduğu için sizin internetiniz yavaşsa bizim sunucuya yavaş gönderir. Sizin internete bağlı bir durumdur. Bol kazançlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam çerçeve ekleyince, yanda siyah boşluklar kalıyor.

Etiket'e : yt:stretch=16:9 girmek gerekiyor.

direk tam ekran çıkarma yapabilir misin fırından :)

Hocam kişiye özel ip satışı yapsanız da eşleşen ünlem silme vs bu gibi işlemleri burdan yapabilsek pc den yükleme özelliği içinde güzel olur hem kendi seçtiğimiz ip ile yükletmek ..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu link botunda sorun var sanırım. 25 videoyu 2 saattir atamadı. attıklarını da hep ikişer üçer tane atmış kanala. sadece engel geçen çerçeve eklemesi yaptım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe hocam bugün desteğe yetişebilecek misin? biraz uzun yazdım, cevaba göre hareket edeceğim çünkü,yoğunsanız yarına sarkacaksa cevaplar şimdi beklemiyim.

Şu aralar sorun mu var botta?

Emir vermediğim kanala 1-2 tane video çekmek istedi sildim tekrar aynısını yaptı tekrar sildim şuan düzeldi?

Hocam vdsli satışınız varsa almak istiyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu link botunda sorun var sanırım. 25 videoyu 2 saattir atamadı. attıklarını da hep ikişer üçer tane atmış kanala. sadece engel geçen çerçeve eklemesi yaptım

Medhaba hocam, 7-8 dk sonra donduysa tıklayın mesajı vardır hocam. Ona tıklamayın demekki donmamış tıklandığı için 2 defa atmasına sebep vermiş o tıkladıklarınızda. Yavaşlık yok hocamda, render aldırıyorsan renderın büyüktür. Eskiden 250mb a render alırdı kısa sürerdi artık 500mb a alıyor. Buda haliyle daha büyük render olduğu için daha cok vakit gidiyordur hocam. Bol kazançlad

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe hocam bugün desteğe yetişebilecek misin? biraz uzun yazdım, cevaba göre hareket edeceğim çünkü,yoğunsanız yarına sarkacaksa cevaplar şimdi beklemiyim.

Merhaba tuna üstad,
bugün aslında mesajına dönmek için çok düşündüm fakat sıra gelmedi hocam. Biliyorum buda işini aksatıyor. Birazdan dönğş yapıcam.

Şu aralar sorun mu var botta?

Emir vermediğim kanala 1-2 tane video çekmek istedi sildim tekrar aynısını yaptı tekrar sildim şuan düzeldi?

Otomatik kanal çekde o kanal için bir emrin vardır hocam. Belki dalgınlıkla vermiş olabilirsin. Kendi kendine emri bulamazki üstad. Veya soruyu tam anlıyamadım.

Hocam vdsli satışınız varsa almak istiyorum

Merhaba hocam,

hiç vds yetişmiyor. 160 vds var süresini uzatmayan olursa hocam ancak boşa düşüyor. Günde 1 tane ortalama boşa düşüyor. Vds eklemek çok vakit aldığı için yeni vdsde tanımlayamadım.

Merhaba hocam,

hiç vds yetişmiyor. 160 vds var süresini uzatmayan olursa hocam ancak boşa düşüyor. Günde 1 tane ortalama boşa düşüyor. Vds eklemek çok vakit aldığı için yeni vdsde tanımlayamadım.

hocam uzun video çalışıyorum. eğer vdsli varsa almak istiyorum.

Merhaba tuna üstad,
bugün aslında mesajına dönmek için çok düşündüm fakat sıra gelmedi hocam. Biliyorum buda işini aksatıyor. Birazdan dönğş yapıcam.

tamamdır efe hocam, bekliyorum. senin canın sağolsun,öncesinde aksamayan günler telafi ediyor çok şükür. bazen yoğunluktan bir iki gün dönüş yapamıyorsun o sebeple sordum bekleyeyim mi diye.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] arkadaşın başına sanırım şu olay geldi.. Biz otomatik çekme emri veriyoruz bazen kanallara ve bu kanalları videoyaptan sildiğimizde yeni eklediğimiz kanala yine yüklemeye devam ediyor. Sanırım bu tarz bir durum olmuş ben önceden çok karşılaşırdım bununla o nedenle genelde otomatik çekimdeki kanalı kullanmayacaksam ya silerdim ya da günlük 0 videoya ayarlardım. Şimdi durum nasıl çok bilmiyorum daha doğrusu son zamanlarda dikkat etmedim bu duruma..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] İyi çalışmalar bagladıgım 25 kanalın yarısı spam nedeniyle kapatıldı bi bakarmısınız hocam destekten yazdım ama cvp gelmedi kanalları silip yenilerini eklicem sorunun ne oldugunu çözelim size zahmet

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri