Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bottaki imacros modülü için ayrı bir üyelik yapsanız olur mu ?
Bot kullanmıyorum ama bu özellik çok kullanışlı sırf bunun için
botu satın almak yerine daha uygun bir fiyata ayrı olarak satışa sunabilir misiniz ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal sayısı arttırma ücretsiz mi? 0 tl yazıyor

Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var.. Diyelim 100 video çektim bu videoların 50 tanesini ertele 24 saat sonra yükle dedim. Önce 50 videoyu yükleyip ondan sonraki 50 videoyumu erteliyor yoksa kafadanmı erteleme yapıyor? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ?

Son düzenleme:
Ya arkadaş şu bot hakkında hiç bir şey sormam, 40 yılda bir şey sorduk cevap alamadık ha..

Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var.. Diyelim 100 video çektim bu videoların 50 tanesini ertele 24 saat sonra yükle dedim. Önce 50 videoyu yükleyip ondan sonraki 50 videoyumu erteliyor yoksa kafadanmı erteleme yapıyor? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ?

Tam emin degilim ama sanirim ilk 50 videoyu yukler sondaki 50 videoyu erteler :)

Telefondan gönderildi...

satın aldım bakalım ödeme onayını bekliyorum, onaylanır sanırım birazdan :))

---------- Spam Engelliyici 18:32 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

onaylandı teşekkürler.

Tam emin degilim ama sanirim ilk 50 videoyu yukler sondaki 50 videoyu erteler :)

Telefondan gönderildi...

Aynen öyleymiş kardeşim saol. Millet cevap verene kadar ben kendim çözdüm zaten. :) Bu bot hakkında varya en sevmediğim şey destek bölümü ve forumda bile bir şey sorulduğunda cevap verilmemesi..

Aynen öyleymiş kardeşim saol. Millet cevap verene kadar ben kendim çözdüm zaten. :) Bu bot hakkında varya en sevmediğim şey destek bölümü ve forumda bile bir şey sorulduğunda cevap verilmemesi..

Ne demek abi gorsem bildigim birseyse seve seve yardim ederim ama surekli online olamiyorum senin yardimlarin karsisinda bizimki hic kalir ama :)

Telefondan gönderildi...

Merhaba hocam,

bu gibi soruları yetkili desteğe sorabilirsiniz. Yetkili destek çok hızlı işliyor. Ben yönetici desteğine bakıyorum inan tek başıma yönetici desteğine yetişemiyorum. Günde 15 saat yazıyorum ama yetişemiyorum. Yetkili destek ise bu gibi videoyap içindeki sorularınıza cevap verir hocam. sistemimdeki sorulara yetişebilsem forumdaki sorularıda cevaplıycam. Amacım %100 sıkıntısız her anı devam ettirmek. Sonrasında desteğe yetişmek en son olarakda foruma. 1. etap tmm, 2. etap ortalama 24 saat ile tmm,3. etap 2015 den beri tmm olamıyor. Forumdaki her mesajı görsemde 1 saat vaktim olmuyor günlük forumdaki soruları cevaplamaya. Yönetici desteğine aslında sorulan soruların %90 nını yetkili destek cevaplayabilir. Fakat bu algıyı tam oturtturamadım. Birde bir haftadır süpriz bir yazılım yapıyorum, bu özellikde inş bu hafta içinde sistemde yerini alacak. Keşke desteğimde dört dörtlük olsa... Anlık destek verebilsem. Benden 2 tane daha gerekiyor:)

Merhaba hocam,

bu gibi soruları yetkili desteğe sorabilirsiniz. Yetkili destek çok hızlı işliyor. Ben yönetici desteğine bakıyorum inan tek başıma yönetici desteğine yetişemiyorum. Günde 15 saat yazıyorum ama yetişemiyorum. Yetkili destek ise bu gibi videoyap içindeki sorularınıza cevap verir hocam. sistemimdeki sorulara yetişebilsem forumdaki sorularıda cevaplıycam. Amacım %100 sıkıntısız her anı devam ettirmek. Sonrasında desteğe yetişmek en son olarakda foruma. 1. etap tmm, 2. etap ortalama 24 saat ile tmm,3. etap 2015 den beri tmm olamıyor. Forumdaki her mesajı görsemde 1 saat vaktim olmuyor günlük forumdaki soruları cevaplamaya. Yönetici desteğine aslında sorulan soruların %90 nını yetkili destek cevaplayabilir. Fakat bu algıyı tam oturtturamadım. Birde bir haftadır süpriz bir yazılım yapıyorum, bu özellikde inş bu hafta içinde sistemde yerini alacak. Keşke desteğimde dört dörtlük olsa... Anlık destek verebilsem. Benden 2 tane daha gerekiyor:)

Hocam sizi az çok anlıyorum zaten de, forumda botu kullanan binlerce adam var. Onlardan da ses çıkmıyor. :) Millet cevap verene kadar derken sadece sizi kastedmedim yani. Yanlış anlaşılmasın. :) Ben zaten botu tam manasıyla %90 bilen birisiyim diyebilirim. Sadece erteleme yapmadığım için onu bilmiyordum onu sordum. Neyse çözdüm durumu..

Bu arada süpriz yazılımı merakla bekliyoruz.. :)

@Web_Scripti Mehmet hocam Dailymotion da toplu link neden çalışmıyor Yüklenmiş gibi geçiyor videoları ama link falan vermiyor.. Kanalda da yok videolar nereye gidiyor bunlar

Bu vdslerde hala sıkıntı var hocam dün gece 50 video kadar emir vermiştim 24 saat dolacak hala yarısı duruyor artık buna bir çare bulun hocam.. Önceden hiç böyle yapmazdı bir kaç gündür bu sıkıntı var... Yüklediklerinin çoğunuda kısa atmış ve yine çerçeve basmamış (Sadece çerçeve eklemiştim) kanallar heba oluyor yine başladık vds sıkıntısına hocam şu toplu videoda editleme olayı gelsede kurtulsak vds lerden... Toplu linkte 500 mb ta çıkmış ama her an bilgisayar başında olmak ve her yüklemeden sonra yine beklemek gerekiyor spamın ruhuna aykırı..

Son düzenleme:
Merhaba hocam,

hocam şifre sıfırlama dan mail kaç saat de geliyor ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam daha önce yine konusulmustu, su toplu link botundaki 25 limitini arttırmanız mumkun mu? orda 25 ten fazla kullandıgımız toplu video hakkından gitsin, ben nerdeyse toplu videoyu hiç kullanmıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam bir kaç gündür farkediyordum ama emin değildim VDS li sistemde videoların bir kısmı yüklenmiyor nerde olduğu da belli değil :) 1 kanala 50-60 kadar emir verdim şu an kanalda 15 video anca var ayrıca acil uyarıda yok yüklenemedi diye...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,hocam toplu video kısmında kanal araklarken bazı örneğin 2 saatlik videoları 10dk veya 20dk olarak kopyalıyor, varmıdır buna bir çözüm ?

Şu an bende normal ve vds li videoyap yükleme yapmıyor nedense..

Birde önerim var destekleyenleri videoyap öneri tahtasına alalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri