2 gündür otomatik kanal çekme de sorunlu [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İki gündende fazla2 gündür otomatik kanal çekme de sorunlu @Web_Scripti
İki gündende fazla![]()
Dailmotiona video yüklemede sorun yaşayan varmı arkadaşlar? İlk defa deneme amaçlı bir kanal açıp yükleme yapıyım dedim. 1 saattir hiç bir linki yüklemedi. Sanırım bunda da sorun var..
Ben daha Önce 09:02.2015 Tarihinde Denemiştim Kısa Video Yüklüyordu Uzun Video Yüklemiyordu Sıkıntı Var Kısa Sürede Düzelticem Demişlerdi Ama Sonra Bilmiyorum Düzeldimi
Düzelmemiş.Az önce 40 dklık videolar çekmeye çalıştım deneme amaçlı olmadı.. Kısa videolar deniyim bende en iyisi..
Arkadaşlar,
Forumdan ortalama günde 50 kişi soru soruyor. Desteğe yetişemediğim günlerde sorulara yetişem imkansız. Ve forumda 20 kişiyecevap verip 30 kişiye cevap vermeyince desteğime beni takmıyormusun gibi sözler geliyor. Hiçbir anı sorunlu bırakmıyorum zaten, sistemi hep çalışır halde tutuyorum.
Mesala az önce dailymotion hakkında yazılmış. Uzun videoları dailymotion kanalınıza dailymotion yükletöiyor. Aynı yüklenmek isteyen videoyu pcnize indirip direk yüklemeye çalışın dailymotion yükleyemezsiniz hatası veriyor. 2014 den önce kayıt olmuş dailymotion hesaplarına ise izin veriyor. Tamamen dailymotion hatası, kendi sitesinden yükletmediği uzun videolar bizdede dailymotion özelliğiyle kanalınıza yüklenmiyor. Dailymotion bazen günde 3 video yükletmeye izin veriyor bazen 2 video. Ama yine kendi sistemlerinde aynı şekildedir. Bizim sistem değil yani onların alt yapısı.
Benim hep online ama cevap yazmama nedenim yönetici desteğine yetişememektir, 8gb lık 12 adet vds ekledim 6 saatte tükendi. Neden sürekli stok açmıyorum olayına gelince vds eklemek zahmetli bir iş. Bir defa ayar yapıyorum ama oldukça zahmetli. 10 saatte 12 tane vds kurabiliyorum. Toplam 172 adet videoyapda vds var. Toplu video ve toplu videodada render çalışan arkadaş sayısı arttıkça vds talepleri artıyor.
Siteyi 3 güne 1 gün üyelik alımına kapatıyorum kavga çıkıyor. 2.hesap alıcaktım, yok kuzenime alıcaktım. Yani yetişmek adına üyeliğe kapatsam kavgalara vakit gidiyor. Niye bende normal insanlar gibi 10 saat çalışıp 8 saat yatıp, 6 saat dinlenemiyorum. 2.5 yıldır kesintisiz hizmet veriyorum, benide anlayın. Herşeye yetişmeye çalışıyorum, %100 sıkıntısız çalıştırsamda olmuyor
----------------------------------------------Arkadaşlar,
Forumdan ortalama günde 50 kişi soru soruyor. Desteğe yetişemediğim günlerde sorulara yetişem imkansız. Ve forumda 20 kişiyecevap verip 30 kişiye cevap vermeyince desteğime beni takmıyormusun gibi sözler geliyor. Hiçbir anı sorunlu bırakmıyorum zaten, sistemi hep çalışır halde tutuyorum.
Mesala az önce dailymotion hakkında yazılmış. Uzun videoları dailymotion kanalınıza dailymotion yükletöiyor. Aynı yüklenmek isteyen videoyu pcnize indirip direk yüklemeye çalışın dailymotion yükleyemezsiniz hatası veriyor. 2014 den önce kayıt olmuş dailymotion hesaplarına ise izin veriyor. Tamamen dailymotion hatası, kendi sitesinden yükletmediği uzun videolar bizdede dailymotion özelliğiyle kanalınıza yüklenmiyor. Dailymotion bazen günde 3 video yükletmeye izin veriyor bazen 2 video. Ama yine kendi sistemlerinde aynı şekildedir. Bizim sistem değil yani onların alt yapısı.
Benim hep online ama cevap yazmama nedenim yönetici desteğine yetişememektir, 8gb lık 12 adet vds ekledim 6 saatte tükendi. Neden sürekli stok açmıyorum olayına gelince vds eklemek zahmetli bir iş. Bir defa ayar yapıyorum ama oldukça zahmetli. 10 saatte 12 tane vds kurabiliyorum. Toplam 172 adet videoyapda vds var. Toplu video ve toplu videodada render çalışan arkadaş sayısı arttıkça vds talepleri artıyor.
Siteyi 3 güne 1 gün üyelik alımına kapatıyorum kavga çıkıyor. 2.hesap alıcaktım, yok kuzenime alıcaktım. Yani yetişmek adına üyeliğe kapatsam kavgalara vakit gidiyor. Niye bende normal insanlar gibi 10 saat çalışıp 8 saat yatıp, 6 saat dinlenemiyorum. 2.5 yıldır kesintisiz hizmet veriyorum, benide anlayın. Herşeye yetişmeye çalışıyorum, %100 sıkıntısız çalıştırsamda olmuyor
Arkadaşlar bir sorum olacak Video sayınız eğer negatif bir değere sahip çıkmışsa telif geldiğinin göstergesidir diye bir ibare var, kanalıma giriyorum sıkıntı yok. Öncenden mi algılıyor boot ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.