Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar videoyapta video ortası reklamları giriyorum ama çoğu videoyu göremiyor benle aynı sorunu yaşayan var mı? sorunumu çözecek arkdaş varsa pm atsa sevnrm iyi geceler
videoyap'ta kanala girmeden nasıl para kazanmayı açıyoruz ? yada varmı böyle bir şey. alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim.
arkadaşlar videoyapta video ortası reklamları giriyorum ama çoğu videoyu göremiyor benle aynı sorunu yaşayan var mı? sorunumu çözecek arkdaş varsa pm atsa sevnrm iyi geceler
Kanalyap'daki gibi diyorsunuz sanırım, her kanala özel proxy ip almanız lazım, bu şekilde yapabilirsiniz.
Video ortası reklam 600 saniye (10 dakika) olan videolara ekleniyor bir tek hocam.
dostum biliyorum yeni değilim bu işte. 10 dk üstü videolara reklam girmiyor videoyap kullanan arkdaşlar acaba hangi yöntemle video ortası reklamları giriyor? kimsede sorum yok gibi de
Üyelik Id : 12071
3.güne giriyoruz. paypal ödeme yapmıştıum. kanal sayısını 50 den 75 e çıkarmak için. destekten yazıyorum. yöneticiye yazın diyor. yönetici cevap yazmıyor. 3 gündür bekliyorum. ilgilenen yok. diğer hesapların kanal sayısını arttıracam ama korkuyorum paramla rezil olmaya devam edicem diye.
Pardon hocam ben 600 saniye altı videolara reklam eklemeye çalışıyorsunuz sandım.
Bende kullanıyorum videoyap kanala verilen özel imacros ile bu işlemi yapabiliyorum bende sorun gözükmüyor?
hocam imacrosu kuramadım ben biraz karışık geldi ve sanırım imacros sadece mozilla tarayıcıda çalışıyor ben de mozilladan girmek istemiyorum kanallara
Hak transferi için videoyap hesap bağla bölümünden hesapları bağlayıphak transferi yapabilirsiniz.Siz biliyordur sunuz belkide bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur.@Web_Scripti Hocam 2 gün önce destek kısmından yazdım bir hesaptan kendi hesabıma hak ve gün transferi diye cevaplanmamış hala lütfen kısa zamanda aktarımı gerçekleştirir misiniz ?
Hak transferi için videoyap hesap bağla bölümünden hesapları bağlayıphak transferi yapabilirsiniz.Siz biliyordur sunuz belkide bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur.
3. gunde bitmek uzere. magdur edilmeye devam ediliyorumÜyelik Id : 12071
3.güne giriyoruz. paypal ödeme yapmıştıum. kanal sayısını 50 den 75 e çıkarmak için. destekten yazıyorum. yöneticiye yazın diyor. yönetici cevap yazmıyor. 3 gündür bekliyorum. ilgilenen yok. diğer hesapların kanal sayısını arttıracam ama korkuyorum paramla rezil olmaya devam edicem diye.
3. gunde bitmek uzere. magdur edilmeye devam ediliyorum
Hocam ben kimseye şuaralar forumda cevap veremiyorum, videoyapa 2 ay önce kanal arttırma geldi. Kanalalasatada kanal arttırılmış hesaplara tokenlı kanal alma gelmemişti. Dün öğlen kanalalsatda aktif ettim. Ama bu konuda destek talebinizi göremediğim için cevaplıycak yerim olamadı. Keşke dün denemiş olsaydınız 1 gün geç görmeseydiniz. Bir destek söz konusuysa 60 saat civarında dönüş yapıyorum, sistemle alakalıysa yetkili destek birimimim 2 saatte ortalama cevaplıyor. Fakat bir yazılım gerektiriyorsa bunun gibi 4-5 günü bulabiliyor. Kusura bakmayınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.