Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaslar merhaba
bu sistemi kullanarak yukleme yapan kullanicilara bir sorum var program cok guzel gibi duruyor. Tebrik ederim oncelikle simdi soruma gelelim bilgi duzeyi iyi olan bir youtube yukleyicisi ortalama kac dolar kazaniyor aylik
(((Bilgi duzeyi iyi olan kullanici neyin para kazanacagini bilen yukleyici demek istedim )))

Cevap yazacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim

bilenesor iki sekilde

Bot para kazandırmaz.Bot sadece işlerini daha çabuk yapmanı sağlar.Ama bu botun özgünleştirme işleviyle kendi bulduğun videolarda daha çabuk hit alabilirsin.
Arkadaslar merhaba
bu sistemi kullanarak yukleme yapan kullanicilara bir sorum var program cok guzel gibi duruyor. Tebrik ederim oncelikle simdi soruma gelelim bilgi duzeyi iyi olan bir youtube yukleyicisi ortalama kac dolar kazaniyor aylik
(((Bilgi duzeyi iyi olan kullanici neyin para kazanacagini bilen yukleyici demek istedim )))

Cevap yazacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim

bilenesor iki sekilde

Bot para kazandırmaz.Bot sadece işlerini daha çabuk yapmanı sağlar.Ama bu botun özgünleştirme işleviyle kendi bulduğun videolarda daha çabuk hit alabilirsin.

Hocam tabiki kazandirmaz bunun bilincindeyim

Benim demek istedigim sadece su bilincli para kazandiran videolari ozgun video secenegini secerek yukledin sonrasinda gelirde degisiklik oluyormu ise yariyormu yaramiyormu bunu ogrenmek tek derdim

bilenesor iki sekilde

Hocam ben bu botu kullanmadım ama berkan arkadaşımızın dediğine göre çok faydası oluyor.Özgünleştirme butonu sayesinde orjinal video ile bu video arasında fark oluyo ve siz bunu youtube a yüklediğinizde özgün gibi algılıyor.Dolayısıyla aramalarda falan faydası oluyor.

Benim demek istedigim sadece su bilincli para kazandiran videolari ozgun video secenegini secerek yukledin sonrasinda gelirde degisiklik oluyormu ise yariyormu yaramiyormu bunu ogrenmek tek derdim

bilenesor iki sekilde

Hocam botunuz videoyu HD çekmiyor toplu çekerken videoları kesiyor lütfen bunları düzeltin kolay gelsin

bilenesor iki sekilde

Bu işte benim özgünleştir butonum videonun hit yapmasına yeterli gelmeyebilir. Bununla birlikte sistemdeki logo basma, alt yazı ekleme ve video sonuna intro eklemeyi kullanın. İhtimallerinizi çoğaltın.

Hocam ben bu botu kullanmadım ama berkan arkadaşımızın dediğine göre çok faydası oluyor.Özgünleştirme butonu sayesinde orjinal video ile bu video arasında fark oluyo ve siz bunu youtube a yüklediğinizde özgün gibi algılıyor.Dolayısıyla aramalarda falan faydası oluyor.

Teşekkürler değerli yorumunuz için botu kullanan bazı arkadaşlardan daha çok işlemlerini biliyorsunuz.

Hocam botunuz videoyu HD çekmiyor toplu çekerken videoları kesiyor lütfen bunları düzeltin kolay gelsin

Merhabalar,

Anasayfadan yüksek kalite çekim moduyla bir farkı bulunmuyor. isterseniz bir deneyin aynı videodan görebilirsiniz. Ayrıca kesiyor demişsiniz ama burasını hiç anlamadım. Çekim yaptığınız kanal veya arama adını pm atarak eklediklerinizi bende ekleyerek denemek isterim. Daha ilk defa iletilen bir durumdur. Hayırlı günler

şu güncelleme olayları bitsin de sonrasında bir deneme alacağım, tabi hala deneme şansı verebiliyorsanız

şu güncelleme olayları bitsin de sonrasında bir deneme alacağım, tabi hala deneme şansı verebiliyorsanız

Sizide aramıza bekleriz. Benim herkesden tek isteğim deneme süresi isteyin ve 1 gün boyunca deneyin. Sonrasında ben sizden hiçbirşey istemiyorum. Siz isterseniz alın isterseniz almayın.

hocam daha önce denem süresi istemiştim,göndermişsiniz,nete giremeyince deneme süresi bitmiş tekrar demo gönderebilirmisiniz

videolar çok yavaş yükleniyor

evet videolar şuanda aşırı yavaş ancak yetkili çokça demo hesap dağıttığı için olduğunu söyledi, düzeltir inşallah..

Ayrıca destek kısmındada söyledim buradan da söylüyüm;

Toplu video eklemede logo, intro ve altyazı desteği olursa harika olacak bunlar gerçekten gerekli..

Demo incelememi yaptım ve almaya karar verdim sizede tavsiye ederim

1 ay kadar bende kullandım bu botu ama çok yavaş yüklüyor ve çoğu zaman da hata verdiği için bu bottan vazgeçmek zorunda kalmıştım. Umarım eksikleri düzeltilmiştir.

Bugün eklenen botlar:
+ Ntv.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ cnn.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ videobash.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Şuanki aktif botlar:
+ Youtube.com (Toplu aramayla video çekme, toplu kanal çekme, özgünleştir ve aynen çek özellikleri mevcuttur. )
+ Facebook.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailymotion.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Liveleak.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Alkışlarlayaşıyorum.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Killsometime.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyplace.org (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ izlesene.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ espn.co.uk (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ bing.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ reuters.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Sizde eklenmesini istediğiniz bot adreslerini gönderebilirsiniz. Botları özgünleştir özelliğiyle kullanabilirsiniz. Bu sitelerden video çekerken flv veya mp4 adresini bulmakla uğraşmazsınız.

Hocam deneme süresi istemiştim saygılar
Merhabalar, deneme sürelerini hesaplara yükledim hocam.
1 ay kadar bende kullandım bu botu ama çok yavaş yüklüyor ve çoğu zaman da hata verdiği için bu bottan vazgeçmek zorunda kalmıştım. Umarım eksikleri düzeltilmiştir.
Merhabalar, evet hangi nedenlerle yavaş geldi bilmiyorum. Ama bir video 20 dakikaysa üzerine logo,alt yazı ve intro basma işlemi en az 2 dakika sürüyor. Yani çok özellikle birlikte yükleme yapınca bekletmeler daha da fazla oluyor. Ama bu size hiç birşey değiştirmez. Yeni videoya tıklayıp devam edebilirsiniz. Aynı anda 5 video yükleseniz bile hepsi en yüksek hızda bölüşmeden yüklenecektir.
evet videolar şuanda aşırı yavaş ancak yetkili çokça demo hesap dağıttığı için olduğunu söyledi, düzeltir inşallah..

Ayrıca destek kısmındada söyledim buradan da söylüyüm;

Toplu video eklemede logo, intro ve altyazı desteği olursa harika olacak bunlar gerçekten gerekli..

Demo incelememi yaptım ve almaya karar verdim sizede tavsiye ederim
Merhabalar, evet deneme süreleri verdiğim için herkes 100 er tane deneme yapıyor. 100 tanede manuel yüklüyor ve böylelikle o kişi için sistemde yoruluyor. Ama bu bizim sistemimizi ne kadar etkilesede en büyük etki logo intro ve altyazı özellikleridir. Makinalarımızın hepsi 8gb ama uzun videolarda bu işlemi yapınca ve aynı anda 100 den fazla video işlem yiyince makina tabiki bekletiyor. Ama dediğim gibi yeni videoya tıklayıp aynı anda 10 dan fazla video yükleyebilirsiniz. Çok yakında toplu video eklemelerede logo intro ve altyazı eklenecektir.

başka bot kullanıyorum bunu deneyim begenirsem temelli geçerim :)

Merhaba arkdaşlar,
Bilgilendirme: Son 10 gündür yükleme yavaşlığını artık kabulleniyorum. 13 server bulunuyor. Bunların 7 tanesi toplu yükleme işlemlerine bakıyor. 6 tanesi anasayfadan yükleme işlemlerine bakıyor. Bugun 3 tane daha anasayfadan yüklenmeleri hızlandırmak için server siparişi verdim. En geç pazar günü akşama doğru entegrelerini yapmış olurum. Yavaş olsada aksatmadan yüklemeler devam ediyor ve edecektir. Bu yavaşlığın sebebi ise 2.600 üyemize ulaştık. Aynı saniye yüklenmek istenen video sayısı 200 ün üstündedir.

Bugün eklenen botlar:
+ vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Şuanki aktif botlar:
+ Youtube.com (Toplu aramayla video çekme, toplu kanal çekme, özgünleştir ve aynen çek özellikleri mevcuttur. )
+ Facebook.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailymotion.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Liveleak.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Alkışlarlayaşıyorum.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Killsometime.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyplace.org (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ izlesene.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ espn.co.uk (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ bing.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ reuters.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

1günlük deneme üyelik verme şansınız varsa denemek istiyorum hocam

Merhabalar,
videoyap.com a üye olduktan sonra sol bölümde destek var. Oraya deneme süresi istiyorum yazarsanız. Hemen sürenizi üye olduğunuz hesaba eklerim. Hayırlı günler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri