- Web sitesi
- www.videoyap.com
güzel hizmete benziyor arkadaşların yorumlarına bakınca ilerleyen zamanlarda bir demo alabilir...şimdilik bir yorumum olsun.hayırlı işler
Hayırlı istediğiniz zaman videoyap.com üzerinden ticket açarak deneme süresi isteyebilirsiniz.
sisteme üye oldum premium olmadan önce sistemi test etmek istiyorum bunun için yardımcı olabilirmisiniz ..
teşekkürler...
merhabalar, eğer videoyap.com üzerinden deneme süresi isterseniz hemen gönderirim.
aynen hocam böylesi daha iyi. misal yarım saat önce 110mb'lık bir video çektirdim hala youtube'a gelmedi bende pcden manuel yüklüyorum şuan mecburen. çünkü yeni bir video olduğu için ne kadar önce yüklersem o kadar çok yararıma. bu bir çok arkadaş içinde geçerli o yüzden tekli yüklemelerde ki hızın eskisi gibi olması gerek..kolay gelsin
Merhabalar, eski hızı yakaladığımızı umuyorum. Yakalamadıksa yavaş yavaş gün içerisinde yakalarız.
Lutfen youtube email adresinizi duzgun giriniz Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Authentication with Google failed. Reason: BadAuthentication' in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php:176 Stack trace: #0 /home/video/public_html/ayarlarim.php(152): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient('wilddoc2013@gma...', 'ilbocan', 'youtube', NULL, 'videoyukle', NULL, NULL, 'https://www.goo...') #1 {main} thrown in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php on line 176
hocam botunuzu aldım ama kanal ekleyemiyorum. ytpara botunu kullanıyorum. oda kanalları sorunsuz ekliyorum ama burda olmuyor. video yüklicem denemelikte olsa. acil yardım bekliyorum
üyelerinize canlı destek vermiyor musunuz.
Merhabalar hocam, 2.400 e yakın üyemiz bulunuyor. Üyelikle alakalı ara ara sıkıntı geliyor ama daha hiç yazım yanlışından başka hata görmedim. Eğer sıkıntı çekmeye devam ediyorsanız sizin yorumuzun alt bölümünde yazan arkadaşın verdiği linkden kanalıza giriş bilgileri oluşturun. Hem böylelikle kendinizi daha güvende hissedersiniz. Buarada Umarım kanalınız açıktır. Yoksa kanalınız kapandığı için sisteme kanalınızı ekleyemiyor olabilirsiniz.
bugün bende bu hatayı aldıktan 5-10dk sonra kanalıma baktığımda spamdan ban yemişti
bu arada mailini böyle yazıyorsun değil mi ; http://www.ytpara.com/youtube-kanal...a-kanal-acmak-ve-bot-icin-hesap-ayarlari.html
Bu konu hakkında şöyle açıklama yapayım. Eğer youtube spam olarak görürde bir kanal kapatırsa emin olun ilk önce o ip adresiyle yükleme yaparken ip adresine uyarı amaçlı 5-6 yüklemesinde hata verdirir. Ve hatayı açıklamasında yazar. Böyle bir durumla geçen ay 2-3 defa karşılaştım. Otomatik sistem o ip adresiyle yükletmeyi bırakıyor. Yani sistemizde ip bolluğundan dolayı banlanma olayının riski olmadığını düşünüyorum. Allah izin verirse riskide olmayacaktır.
hocam kanal sıfır kanal içi boş. yükleme yapıcam ama bu hatayı veriyor.
kanalım zaten alt kanal. alt kanalın e mail adresini tanımlıyorum bota.
ytkazan botundada aynı durum.
ama olmuyor. hata veriyor.
destekten botu yazan arkadaşa yazıyorum ama cevap yok.
Bot yazan arkadaşların hep bu problemleri var destek konusunda.
insan güzel sesli şekilde bir video çeker anlatır. sessiz yazarak video yapılır mı anlamış değilim
Merhabalar öncelikle,
konuya dün buradan açıklamalar yaptım. Yeni serverı dün gece yarısı kurdum. Ondan sonra anasayfadan yüklemelerde sıkıntı çıkmadı. Toplu yüklemelerde bugün sıkıntı gözükmüyor. Sabah dün atılan tüm ticketlara cevap verdim. Normalde aynı gün ticketlera cevap veriyorum fakat server sıkıntılarının nedeniyle sıkıntıyı çözüp atmakta buldum. 1 ayda 10 ticket açılmışken dün 200 ün üstünde ticket geldi. Sistem inşallah eskiye döndü ve dahada iyi olacak.(Yinede ilave server siparişide verdim)