Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

güzel hizmete benziyor arkadaşların yorumlarına bakınca ilerleyen zamanlarda bir demo alabilir...şimdilik bir yorumum olsun.hayırlı işler

Hayırlı istediğiniz zaman videoyap.com üzerinden ticket açarak deneme süresi isteyebilirsiniz.

sisteme üye oldum premium olmadan önce sistemi test etmek istiyorum bunun için yardımcı olabilirmisiniz ..

teşekkürler...

merhabalar, eğer videoyap.com üzerinden deneme süresi isterseniz hemen gönderirim.

aynen hocam böylesi daha iyi. misal yarım saat önce 110mb'lık bir video çektirdim hala youtube'a gelmedi bende pcden manuel yüklüyorum şuan mecburen. çünkü yeni bir video olduğu için ne kadar önce yüklersem o kadar çok yararıma. bu bir çok arkadaş içinde geçerli o yüzden tekli yüklemelerde ki hızın eskisi gibi olması gerek..kolay gelsin

Merhabalar, eski hızı yakaladığımızı umuyorum. Yakalamadıksa yavaş yavaş gün içerisinde yakalarız.

Lutfen youtube email adresinizi duzgun giriniz Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Authentication with Google failed. Reason: BadAuthentication' in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php:176 Stack trace: #0 /home/video/public_html/ayarlarim.php(152): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient('wilddoc2013@gma...', 'ilbocan', 'youtube', NULL, 'videoyukle', NULL, NULL, 'https://www.goo...') #1 {main} thrown in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php on line 176

hocam botunuzu aldım ama kanal ekleyemiyorum. ytpara botunu kullanıyorum. oda kanalları sorunsuz ekliyorum ama burda olmuyor. video yüklicem denemelikte olsa. acil yardım bekliyorum
üyelerinize canlı destek vermiyor musunuz.

Merhabalar hocam, 2.400 e yakın üyemiz bulunuyor. Üyelikle alakalı ara ara sıkıntı geliyor ama daha hiç yazım yanlışından başka hata görmedim. Eğer sıkıntı çekmeye devam ediyorsanız sizin yorumuzun alt bölümünde yazan arkadaşın verdiği linkden kanalıza giriş bilgileri oluşturun. Hem böylelikle kendinizi daha güvende hissedersiniz. Buarada Umarım kanalınız açıktır. Yoksa kanalınız kapandığı için sisteme kanalınızı ekleyemiyor olabilirsiniz.

bugün bende bu hatayı aldıktan 5-10dk sonra kanalıma baktığımda spamdan ban yemişti :)

bu arada mailini böyle yazıyorsun değil mi ; http://www.ytpara.com/youtube-kanal...a-kanal-acmak-ve-bot-icin-hesap-ayarlari.html

Bu konu hakkında şöyle açıklama yapayım. Eğer youtube spam olarak görürde bir kanal kapatırsa emin olun ilk önce o ip adresiyle yükleme yaparken ip adresine uyarı amaçlı 5-6 yüklemesinde hata verdirir. Ve hatayı açıklamasında yazar. Böyle bir durumla geçen ay 2-3 defa karşılaştım. Otomatik sistem o ip adresiyle yükletmeyi bırakıyor. Yani sistemizde ip bolluğundan dolayı banlanma olayının riski olmadığını düşünüyorum. Allah izin verirse riskide olmayacaktır.

hocam kanal sıfır kanal içi boş. yükleme yapıcam ama bu hatayı veriyor.
kanalım zaten alt kanal. alt kanalın e mail adresini tanımlıyorum bota.
ytkazan botundada aynı durum.
ama olmuyor. hata veriyor.
destekten botu yazan arkadaşa yazıyorum ama cevap yok.
Bot yazan arkadaşların hep bu problemleri var destek konusunda.

insan güzel sesli şekilde bir video çeker anlatır. sessiz yazarak video yapılır mı anlamış değilim

Merhabalar öncelikle,

konuya dün buradan açıklamalar yaptım. Yeni serverı dün gece yarısı kurdum. Ondan sonra anasayfadan yüklemelerde sıkıntı çıkmadı. Toplu yüklemelerde bugün sıkıntı gözükmüyor. Sabah dün atılan tüm ticketlara cevap verdim. Normalde aynı gün ticketlera cevap veriyorum fakat server sıkıntılarının nedeniyle sıkıntıyı çözüp atmakta buldum. 1 ayda 10 ticket açılmışken dün 200 ün üstünde ticket geldi. Sistem inşallah eskiye döndü ve dahada iyi olacak.(Yinede ilave server siparişide verdim)

Hayırlı istediğiniz zaman videoyap.com üzerinden ticket açarak deneme süresi isteyebilirsiniz.

merhabalar, eğer videoyap.com üzerinden deneme süresi isterseniz hemen gönderirim.

Merhabalar, eski hızı yakaladığımızı umuyorum. Yakalamadıksa yavaş yavaş gün içerisinde yakalarız.

Merhabalar hocam, 2.400 e yakın üyemiz bulunuyor. Üyelikle alakalı ara ara sıkıntı geliyor ama daha hiç yazım yanlışından başka hata görmedim. Eğer sıkıntı çekmeye devam ediyorsanız sizin yorumuzun alt bölümünde yazan arkadaşın verdiği linkden kanalıza giriş bilgileri oluşturun. Hem böylelikle kendinizi daha güvende hissedersiniz. Buarada Umarım kanalınız açıktır. Yoksa kanalınız kapandığı için sisteme kanalınızı ekleyemiyor olabilirsiniz.

Bu konu hakkında şöyle açıklama yapayım. Eğer youtube spam olarak görürde bir kanal kapatırsa emin olun ilk önce o ip adresiyle yükleme yaparken ip adresine uyarı amaçlı 5-6 yüklemesinde hata verdirir. Ve hatayı açıklamasında yazar. Böyle bir durumla geçen ay 2-3 defa karşılaştım. Otomatik sistem o ip adresiyle yükletmeyi bırakıyor. Yani sistemizde ip bolluğundan dolayı banlanma olayının riski olmadığını düşünüyorum. Allah izin verirse riskide olmayacaktır.

Merhabalar öncelikle,

konuya dün buradan açıklamalar yaptım. Yeni serverı dün gece yarısı kurdum. Ondan sonra anasayfadan yüklemelerde sıkıntı çıkmadı. Toplu yüklemelerde bugün sıkıntı gözükmüyor. Sabah dün atılan tüm ticketlara cevap verdim. Normalde aynı gün ticketlera cevap veriyorum fakat server sıkıntılarının nedeniyle sıkıntıyı çözüp atmakta buldum. 1 ayda 10 ticket açılmışken dün 200 ün üstünde ticket geldi. Sistem inşallah eskiye döndü ve dahada iyi olacak.(Yinede ilave server siparişide verdim)

Sayın Hocam tek birşey sormak istiyorum, bu sıraya alma sorunu bugün hallolur mu ? Ayrıca bir kanala günde en fazla kaç video atmamı tavsiye edersiniz, diğer botlarda olduğu gibi 300-400 yüklesem bir günde kanal spamdan kapanır mı? (İki oldu ama neyse :))

Sayın Hocam tek birşey sormak istiyorum, bu sıraya alma sorunu bugün hallolur mu ? Ayrıca bir kanala günde en fazla kaç video atmamı tavsiye edersiniz, diğer botlarda olduğu gibi 300-400 yüklesem bir günde kanal spamdan kapanır mı? (İki oldu ama neyse :))

Merhaba hocam,

bugün sıraya atma olayı çözüldü. Sunucularımız eski performansına geri döndü. Bugün manuel yüklenenlerin %99'u sıraya alınmadan yüklendi. Toplu video botu çekmesi yapan herkesin videoları hesaplarına 1 saatten kısa sürede yüklenir duruma geldi. Yavaş yavaş 10 aydır nasıl kalite veriyorsak aynı kaliteye dönüyoruz. 1-2 günlük çekilen sıkıntılardan dolayı herkese 3'er gün hediye edilecektir(48 saat sıkıntı çıkmadığı zaman)

Şahsi önerim: Ben her zaman şunu demişimdir(iyi bir youtube kazanırı olduğumu düşünüyorum). Eklediğiniz video sayısı arttıkca para kazancı artacak diye düşünmeyin. Emin olun ki banlanma riskiniz artar. Kanalınıza yüklediğiniz video 1 haftada 1.000 izlenmenin altında kalmışsa o videoyu silin ki ileride size telif açma durumunu oluşturmayı bıraksın. Kanlızı açın 100-200 video yükleyin ve sonraki zamanlarda günlük 30 video yükleyin. Çok fazla kanal yapın ve hepsine yükleme yapın.

Emin ve garanti adımlarla gidiş için : Ekleyeceğiniz videoları anasayfadan özgünleştir özelliğiyle ekleyin. Youtube hesaplarınızın maillerini tek hesaba yönlendirin. Hangisine uyarı gelirse hemen o videoyu silin. Yükleyeceğiniz videolarda o kişinin introsu varsa telif almış olabilirliği yüksektir. O tür videolardan kaçının. Kısacası ekleyeceğiniz videoyu 1 defa izleyin ve yükleyip yükleme olayını siz düşünün. Kendi yaptıklarımı anlatymayı sevmem ve resim paylaşmam. Videoyap.com Tanıtım Videosunu çeken personelimin bile hesabı 10.000 izlenmeli videolarla dolu(tanıtım videosunda gözükmekte)

Merhaba hocam,

bugün sıraya atma olayı çözüldü. Sunucularımız eski performansına geri döndü. Bugün manuel yüklenenlerin %99'u sıraya alınmadan yüklendi. Toplu video botu çekmesi yapan herkesin videoları hesaplarına 1 saatten kısa sürede yüklenir duruma geldi. Yavaş yavaş 10 aydır nasıl kalite veriyorsak aynı kaliteye dönüyoruz. 1-2 günlük çekilen sıkıntılardan dolayı herkese 3'er gün hediye edilecektir(48 saat sıkıntı çıkmadığı zaman)

Şahsi önerim: Ben her zaman şunu demişimdir(iyi bir youtube kazanırı olduğumu düşünüyorum). Eklediğiniz video sayısı arttıkca para kazancı artacak diye düşünmeyin. Emin olun ki banlanma riskiniz artar. Kanalınıza yüklediğiniz video 1 haftada 1.000 izlenmenin altında kalmışsa o videoyu silin ki ileride size telif açma durumunu oluşturmayı bıraksın. Kanlızı açın 100-200 video yükleyin ve sonraki zamanlarda günlük 30 video yükleyin. Çok fazla kanal yapın ve hepsine yükleme yapın.

Emin ve garanti adımlarla gidiş için : Ekleyeceğiniz videoları anasayfadan özgünleştir özelliğiyle ekleyin. Youtube hesaplarınızın maillerini tek hesaba yönlendirin. Hangisine uyarı gelirse hemen o videoyu silin. Yükleyeceğiniz videolarda o kişinin introsu varsa telif almış olabilirliği yüksektir. O tür videolardan kaçının. Kısacası ekleyeceğiniz videoyu 1 defa izleyin ve yükleyip yükleme olayını siz düşünün. Kendi yaptıklarımı anlatymayı sevmem ve resim paylaşmam. Videoyap.com Tanıtım Videosunu çeken personelimin bile hesabı 10.000 izlenmeli videolarla dolu(tanıtım videosunda gözükmekte)

Samami yorumlarınız için teşeükkür ederim videolar yavaş yavaş yüklenmeye başladı.. Sadece şu youtube ve dailmonition hariç başka kaynaktan yüklemeyi hala anlayamadım linki yazınca olmuyor

Samami yorumlarınız için teşeükkür ederim videolar yavaş yavaş yüklenmeye başladı.. Sadece şu youtube ve dailmonition hariç başka kaynaktan yüklemeyi hala anlayamadım linki yazınca olmuyor

Merhaba hocam,

Öncelikle toplu video dışında tekli yüklemede bir çok özellik var. Bu özellikler youtube, dailymotion ve facebook linklerini yapıtşırarak uygulanabiliyor. Dediğiniz şekilde katılıyorum bot sayısı az. Flv veya mp4 linkini giripde uğraşmakda zor iş. Botları yakında ekliycem hep bir yenilik olayına giriştim ama bot olayına girişmedim. Sebebi sistemin vazgeçilmez özelliği özgünleştir olayı içindi. Özgünleştir ile video yükleyipde vazgeçebilen sayısı çok azdır. Özgünleştir ile yüklenen videoları takip ediyorum. Müşterilerimin %90'nı memnun durumda. Ama dediğiniz gibi bot sayısını arttırcam. Önerileriniz için teşekkürler.

Merhaba hocam,

Öncelikle toplu video dışında tekli yüklemede bir çok özellik var. Bu özellikler youtube, dailymotion ve facebook linklerini yapıtşırarak uygulanabiliyor. Dediğiniz şekilde katılıyorum bot sayısı az. Flv veya mp4 linkini giripde uğraşmakda zor iş. Botları yakında ekliycem hep bir yenilik olayına giriştim ama bot olayına girişmedim. Sebebi sistemin vazgeçilmez özelliği özgünleştir olayı içindi. Özgünleştir ile video yükleyipde vazgeçebilen sayısı çok azdır. Özgünleştir ile yüklenen videoları takip ediyorum. Müşterilerimin %90'nı memnun durumda. Ama dediğiniz gibi bot sayısını arttırcam. Önerileriniz için teşekkürler.

Merhaba hocam sistemi kullandıkça yeni sorular sorma ihtiyacı hissediyorumm...
Öncelikle;

1- Sunucularda hız problemi mi var acaba 1-2 dklık videoyu (yaklaşık 6-7 mb ) min 4-5 dakikada yüklüyor. Tuhafıma gitti açıkcası

2- Dailmonitionda ''Özgünleştir''mek istediğimde ne etiket çıkıyor ne de açıklama... Bunun nedeni nedir sizce?

3- Bu liveleaktan filan birtürlü video yüklemyi başaramadım, daha önce kullandığım botta sadece linki ile ekleme yapabiliyordum çok güzel oluyordu.. Bu sorunada el atarsanız sevinirim.

hız sorunu çözülmüş arkadaşlar. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] arkadaşımız yeni serverlar satın almış, toplu yükleme ve tek tek yükleme gayet hızlı. özgünleştirmede sorun vardı o da çözülmüş ayriyetten eskisi gibi alakasız şekilde özgünleştirme yapmıyor bu dikkatim çekti, güzel çalışıyor. yani içiniz rahat botu alıp kullanabilirsiniz.

Merhaba hocam sistemi kullandıkça yeni sorular sorma ihtiyacı hissediyorumm...
Öncelikle;

1- Sunucularda hız problemi mi var acaba 1-2 dklık videoyu (yaklaşık 6-7 mb ) min 4-5 dakikada yüklüyor. Tuhafıma gitti açıkcası

2- Dailmonitionda ''Özgünleştir''mek istediğimde ne etiket çıkıyor ne de açıklama... Bunun nedeni nedir sizce?

3- Bu liveleaktan filan birtürlü video yüklemyi başaramadım, daha önce kullandığım botta sadece linki ile ekleme yapabiliyordum çok güzel oluyordu.. Bu sorunada el atarsanız sevinirim.
Merhabalar,

sunucumuzda hız problemi kalmadı hocam. Çok hızlı bir biçimde 10 ayda nasılsa aynı hızda yüklemeye devam ediyor. 2 gün server eklenmesi ve çok müşterinin gelmesiyle alakalı sıkıntılar oldu ama 10 aydır nasılsa aynı hızda devam ediyoruz.

dailymotion için dün çalışma yapıp onuda düzenliyordum. Belki o arada denk gelmiş olabilirsiniz. Eğer sıkıntının devam ettiğini görürseniz buradan veya site üzerinden ticket açarak yazabilirsiniz. Video linkide verirseniz iyi olur.

Aşağıda yazının devamında liveleak ile müjdem var. okuyabilirsiniz.

hız sorunu çözülmüş arkadaşlar. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] arkadaşımız yeni serverlar satın almış, toplu yükleme ve tek tek yükleme gayet hızlı. özgünleştirmede sorun vardı o da çözülmüş ayriyetten eskisi gibi alakasız şekilde özgünleştirme yapmıyor bu dikkatim çekti, güzel çalışıyor. yani içiniz rahat botu alıp kullanabilirsiniz.

Çok çok teşekkür ederim. Sizin gibi çok eski ve sürekli üyemizi üzdüğümüz için üzgünüm. Artık rahatça yüklemeye devam edebildiğiniz için çok sevindim.

+++++++++++++++++++++++
www.liveleak.com linkleriyle artık yükleme yapabilirsiniz.
Bizim sistemimizde bot seçme olayı yok. Tek pencereden site adresini girerek yükleme yapabilirsiniz.

Botla hesabınıza yüklerken Özgünleştirme yapılabilen siteler: Liveleak.com , facebook.com , youtube.com ve dailymotion.com

Botla hesabınıza yüklerken aynen yüklinebilen sadece youtube.com vardır.

Şuanlık Liveleak.com , facebook.com , youtube.com ve dailymotion.com ile yükleyeceğiniz videoların sadece adres çubuğundaki adresini yazmanız ve özgünleştir diyip yüklemeniz yeterlidir.

Bu siteler haricinde bir siteden video yüklemek istiyorsanız o videonun bulunduğu yerdeki mp4 veya flv linkini girip başlık, etiket ve açıklamayı kendiniz doldurmalısınız.

Liveleak.com çok istenen bir bottu sisteme ekledim. Çok istediğiniz botları pm atarak veya sistemde ticket açarak iletirseniz eklemeye çalışırım. Bildiğiniz üzere bizde karmaşık sistem yok.

Tek tek ve özel yüklemeler için anasayfadan,
Toplu yüklemeler için Toplu yükleme sayfasından yapıyorsunuz.

hele şükür :) 3 aylık paketim bitmek üzereydi yenilemekten vazgeçecektim bunlar gelmeseydi :)

ticket attım hocam site üzerinden

hele şükür :) 3 aylık paketim bitmek üzereydi yenilemekten vazgeçecektim bunlar gelmeseydi :)
Teşekkür ederiz güzel yorumunuz için. Bizden kaçmayın diye size jestler yaptık:)
ticket attım hocam site üzerinden
En geç 1 saatde 1 defa ticketlara cevap veriyorum. iletinizi yeni gördüm ticket cevabınızı kesin yazmışımdır. Umarım sizleride aramızda görürüz. Hayırlı günler

Destek üzerinden belirttiğim toplu upload'ı bekliyorum alacağım :)

site üzerinden ticket attım hocam
Hayırlı olsun hocam. Sürenizi hesabınıza ekledim.

Bilgilendirme : Bildiğiniz üzere toplu video eklemede arada sırada bazı videolar yüklenmiyordu(bu oran %1 di). Bunun sebebi cinsel içerikli videoların denk gelmesiydi. Şimdi bota filtre koydum. Yüklenemeyecek hiç bir videoyu bot eklemekle boşa uğraşmaz. Buda sizi bazı teliflerden koruyacaktır. Son 3 günün raporu : Bir üyenin toplu olarak eklediği 100 video ortalama 30 dakika içinde hesabına yükleniyor.

Açıkca yazıyorum deneme süresi isteyen 300 e yakın kişinin süre satın alma ortalaması %65'dir. %35 i sistemi beğenmemiş olabilir, başka sistem kullanıyor olabilir, 15 tl pahalı gelmiş olabilir veya çekeceği videoları deneme süresinde çekmişte olabilir. Botumu alın demiyorum, denemeyenler videoyap.com dan ticket alarak deneme süresi istesin. Biraz özgünleştirme methoduyla video eklesin. Toplu olarak çekim yaparken kanal yerine aramayla popüler videolardan çeksin. 3 gün sonra kazancında birşey görürse kendi karar versin. Deneme süresi istemek bu kadar zor olmasa gerek. Youtube işiyle uğraşıpda sistemimizi denemeyenlerin denemesini istiyorum. 10 ay önceki videoyap.com la şimdisi arasında çok fark var. Geçmişte deneyen arkadaşlar yeniden deneme ticketi yollayabilirler.

Şu anda sistemde herhangi olumsuz bir durum yok ise en kısa zamanda ben de almak istiyorum hocam. Durum nedir?

Merhabalar, 3 gün önce 2 gün boyunca yavaş video eklenme sıkıntısı oldu ama son 11 ayda toplam 3 gün aksama yaşattık. 3 gün önceki aksama sebebide toplu videoya geçiş yaptığımız için müşteri sayımız neredeyse 2 ye katlandı. Yeni serverlarımız gelince durum normale döndü.

Deneme Hesap Alabilirmiyim acaba Dostum ?

Tabikide, banlı olsanız da farketmez. Videoyap.com dan üye olduktan sonra ticket açarak deneme süresi isteyebilirsiniz. Anında yüklenecektir.

Sayın hocam bence ayrıca birde botlar eklemenizi öneririm (20 tane makul) sisteminize ayrıca değer katacaktır bence, link bulmak gerçekten zor ki çoğu arkadaşta henüz bu sistemde yeni. Eğer aklına yatarsa site önerebilirim çok kaliteli siteler var elimde

Sayın hocam bence ayrıca birde botlar eklemenizi öneririm (20 tane makul) sisteminize ayrıca değer katacaktır bence, link bulmak gerçekten zor ki çoğu arkadaşta henüz bu sistemde yeni. Eğer aklına yatarsa site önerebilirim çok kaliteli siteler var elimde

Tabiki hocam, listeyi yazın kısa sürede entegre ederim. yavaş yavaş liveleak gibi konuda paylaşırım. Sadece bot önerilerine değl tüm sistemi geliştirme önerilerine açığım. Yeterki çok kişi kullanabileceği işler olsun yeterli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri