Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu güzel yorumunuz ve açık konuşmanız için teşekkür ederim. Sizleri mutlu edebilmişsem ne mutlu bana. Hayırlı günlerAbartmıyorum piyasadaki en iyi, en mantıklı, görevini en iyi şekilde yapan akıllıca bir bottur. Bu botun püf noktasını anlayan biliyor zaten[abartı yoktur tamamen samimi söylüyorum ] Bir çok kanalım var en kötü telif yiyorum oda çok nadir, bu botu kullandığımdan bu yana spam nedir bilmiyorum ..
Tüm deneme süresi isteyenlerin süreleri yüklendi. Hayırlı denemelerdeneme için üye oldum mesaj attım, bekliyorum, teşekkürler...
Hayırlısı hocam, umarım isteğinizi karşılar.Sağolasın hocam bi deneyelim bakalım.
Merhabalar, öncelikle tek tek yüklerseniz yeni video diyip hız aynı kalıp bir çok video atabilirsiniz. Toplu yüklemede zaten sistem hafızaya alıyor. ister onu hızlandırabilirsiniz isterseniz sistem yükler. Yani aslında hız konusunda youtube kota koyuyor sunuculara yoksa gayet hızlıdır. Bu kotanın sebebi 2 günde 150 kişiye deneme süresi vermemdendir. Normalde aktif 2000 üye vardı ve 2150 aktif oldu, ani artış server alsamda dayanamadı. Ama bu yavaşlığı her zaman çözdüm 1-2 gün içinde yine çözerim.(not: herkesin sisteminden en yavaş olduğu dönemde bile daha hızlıdır)Bende deneme sürümü kullanıyorum sistemin bazı hataları var şüphesiz ancak sevdiğim ve nefret ettiğim bir özelliğini söyleyim videolar çok yavaş yükleniyor sıkıcı bir durum ancak spam konusunda risk minumum bu açıdan gayet iyi
Merhabalar, yukarıda dediğim gibi eğer tek tek yüklüyorsanız yeni video tuşuna basıp o yüklenirken bir başkasını girebilirsiniz. Eğer toplu yüklüyorsanız zaten sistem yükler sizin beklemenize gerek yoktur. 10 saniyede 100 videoyu yükle diyebilirsiniz.gerçekten çok yavaş yüklüyor yarım saat olda hala 3 video yükleyebildi, inşallah geçici bir durumdur, onun dışında almayı düşünüyorum,
Merhabalar, deneme yaparsanız görürsünüz. 5 saniyede 100 video bile girebilirsiniz. Sistem bu 100 videoyu otomatik siz pc yi kapatsanızda aynı gün yükleyecektir. önemli olan siz o 100 videoyu tümünü seç diyip sadece yükle tuşuna basmanız.Konu açıklamasında dediği gibi " 5 saniyede 50 video" yükleyebilirsek ( 10 taneye de razıyım ) almayı düşünürüm. Onun dışında youtube'un kendi toplu yüklemesinden pek bir farkı yok.
Ben teşekkür ederim, beğendiyseniz çok sevindim buna. Hayırlı günlerHarika bir sistem. Deneme süresi için teşekkürler.
Kanalı bir türlü ekleyemedim arkadaşlar nerede yanlış yapıyorum acaba lütfen e-mail adresnizi düzgün giriniz uyarı hatası alıyorum :S
etiketleri türkçe olarak ilave ediyor hız konusuna katılıyorum aşırı yavaş
Merhabalar hocam,lütfen bu soruna artık bir çare bulalım ara sıra böyle gereksiz etiketler geliyor hangi videoyu eklersem ekleyim aynı etiketleri görüyorum ve bu sadece hesabımın birisinde oluyor. hangi videoyu eklersem ekleyim telefonla ilgili etiketler çıkıyor , dün ticket attım düzelltiniz bugun yine aynı
![]()
Merhaba hocam,Dun kanal cekip 50 videoyu sectim ve gerekli duzenlemelerden sonra yukle dedim. Yukleme bittikten birkac dk sonra yukledigim hesaba baktim sadece 16 tane yuklenmis. Sebebi ne olabilir?
arkadaşım 2gün önce aldı bu bottan ortak kullanıyoruz daha doğrusu kullanmaya çalışıyoruz günde 1-2 tane video anca atabiliyoruz toplu yükleme deil bahsettiğim bide tek tek yüklemede kafasına göre yüklüyor tabiri caizse bide hata veriyor bazen tabi bu önemli bişi genelde hata vermiyor çünkü videoyu yükleyemediğimizde gelen hata bu - Sistem bu videoyu şuanda indiremedi, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz. Yani Allaha emanet saat kaçta ne zaman yüklenir kimse bilmiyor benim tavsiyem kimse bu bota bulaşmasın.
Botta herhangibir sıkıntı yok. Yenilikten dolayı ufak tefek aksamalar söz konusu olabilir. Aynı şekilde ben de kullanıyorum ara sıra böyle hatalarla uğraşıyoruz. Temennimiz hataların en aza indirilmesi. Fakat bana kalırsa toplu video yükleme özelliği devre dışı bırakılsın . Çoklu yükleme özelliğine geçtiği günden bu yana sorunlar devam ediyor. Biz Videoyapın özgünleştir butonu ile başlık ve etiketleri değiştirmesinden memnunuz . Eski haline getirilirse daha iyi olacaktır.
Sistem bu videoyu şuanda indiremedi, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.
bu hata 2gündür canımıza okudu artık video yükleyemez olduk.
Bir şikayet geldi, fakat bende dün geceden beri düzenli kanallarıma video çekiyorum bir sorun yaşamadım ?
@diablo_king arkadaşın kendi paneline özgü bir sorun olabilir @Web_Scripti hocam arkadaşın paneline bir bakarmısınız sıkıntısı mı var acaba.
Birde şunu belirtmek isterimki toplu video çekme taraftarıydım sisteminizde ama suan anlıyorumki hataymış. Benim önerim yine tek tek video çekme aktif olsun sadece. Hem daha az sıkıntı ve daha hızlı olur düşüncesindeyim. Çünkü bu sistemi kullananlar bence özgün, güncel kanalları için kullanıyorlardır benim gibi. Bol kazançlar![]()
Bendede bunu yazıyor ama 10 dk sonra otomatik atıyor kanala kendi ? Sizde atmıyor mu?
bende 10dk sonra atmıyor saatler sonra kafasına göre atıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.