Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

evet şu anda sorun halledildi. ama niye böyle sorunlar oluyor. Aşırı yüklenme oluyor şu çoklu yükleme olayı lütfen devre dışı kalsın biz eski halinden memnunuz.

---------- Mesaj saat 17:08:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:18:55 civarında gönderildi. ----------

değişen bişey yok yine aynı tas aynı hamam ! etiketler yine alakasız çıkıyor. yükleme yapmıyor. en kötüsü olumlu olumsuz dönüş yapılmıyor. ilgi alaka yok . uzun süredir kullandığım ve insanlara övdüğüm videoyap.com botunu artık bırakmak istemiyorum ! Kaç gündür resmen çileden çıkardı bizleri, Emeği geçen herkese teşekkür ederim !

Madem bu kadar sorun var önce tam anlamıyla sistem bir elden geçirilsin. Ondan sonra satışa devam edilsin diye düşünüyorum. Bu şekilde iki taraf da sıkıntılar çekecek gibi.

aynı sorun bende de devam ediyor geceden beri video yükleyemez oldum

Merhaba beyler,

Öncelikle beyler, aktif 2.000 üyemiz bulunuyordu şuanda 2.400 üyemiz bulunuyor. 3 günde 400 üye gelince serverlarımız ve alt yapımız alt üst oldu.

Yapılan çözümler:

+ Aynı özelliği dün bozulmuştu ve dün onarıldı. Sonrasında sıkıntı gelmedi kimseden.

+ Özgünleştir özelliği dün bozuldu ve şu saatten itibaren onarılmıştır. Çözüm ileride yeniden hataya dönüşebilir çünkü günlük 3 milyona yakın youtube sayfasına bakıyor ona göre analiz yapıyor. Eğer sorun olsa bile 1-2 güne hiç sorunsuz hale dönüşür.

+ Videolarınız neden sıraya alınıyor?
Cevap: Video sunucularımız sürekli yükleme yapıyor. 2 gün önce herkese deneme süresi verince 100.000 e yakın birikme oldu. Bu birikme esnasında youtube engel koydu(download veya upload değil. Download adresini çözen bölüme). Engel koymasıyla birlikte sistemim video silinmiş diye yükleyemedi olayından yükleme sırasını sildi. Sıraya alınan videolar artık %100 yüklenecektir. 1-2 gün aksaklıklar olabilir, sorunlar düzeldiği zaman sıkıntı çekerek yüklediğiniz günler hesaplarınıza eklenecektir.

Merhaba beyler,

Öncelikle beyler, aktif 2.000 üyemiz bulunuyordu şuanda 2.400 üyemiz bulunuyor. 3 günde 400 üye gelince serverlarımız ve alt yapımız alt üst oldu.

Yapılan çözümler:

+ Aynı özelliği dün bozulmuştu ve dün onarıldı. Sonrasında sıkıntı gelmedi kimseden.

+ Özgünleştir özelliği dün bozuldu ve şu saatten itibaren onarılmıştır. Çözüm ileride yeniden hataya dönüşebilir çünkü günlük 3 milyona yakın youtube sayfasına bakıyor ona göre analiz yapıyor. Eğer sorun olsa bile 1-2 güne hiç sorunsuz hale dönüşür.

+ Videolarınız neden sıraya alınıyor?
Cevap: Video sunucularımız sürekli yükleme yapıyor. 2 gün önce herkese deneme süresi verince 100.000 e yakın birikme oldu. Bu birikme esnasında youtube engel koydu(download veya upload değil. Download adresini çözen bölüme). Engel koymasıyla birlikte sistemim video silinmiş diye yükleyemedi olayından yükleme sırasını sildi. Sıraya alınan videolar artık %100 yüklenecektir. 1-2 gün aksaklıklar olabilir, sorunlar düzeldiği zaman sıkıntı çekerek yüklediğiniz günler hesaplarınıza eklenecektir.

Şu anda almak istiyorum hocam bir sorun varmı ?

Şu anda almak istiyorum hocam bir sorun varmı ?

Merhaba hocam,

videoları sıraya atabilir. Eklediğiniz her video istediğiniz özelliklerde yüklenecektir ama hız konusunda şuanda birşey diyemem. Çok yoğun bir yüklenme var. 24 saat sonra böyle şeyler kalmayacaktır inşallah.

sistemde çalışmamı var yani sayın hocam? o zaman ben sorunsuz çalıştığında alayımm

Arkadaşların sorununu hallettiğiniz için ilginizden dolayı teşekkür ederim.

deneme süresi alabilirmiyim? Desteğede yazmıştım

Bot hakkında soracaklarım var. skypede sesli konuşma şansımız var mı hocam.
yt kazan botu kullanıyorum ama kanallarım spam yüzünden hep kapanıyor. Bu bot işime yarar.
skypeden bana dönüş yaparsanız sevirim

deneme süresi alabilirmiyim

deneme süresi alabilirmiyim? Desteğede yazmıştım

destek bölümünde demo kullanım istedim ,dönüş yapmadınız hocam

Bot hakkında soracaklarım var. skypede sesli konuşma şansımız var mı hocam.
yt kazan botu kullanıyorum ama kanallarım spam yüzünden hep kapanıyor. Bu bot işime yarar.
skypeden bana dönüş yaparsanız sevirim

Merhabalar,

öncelikle bugün öğleden sonra deneme süresi vermeyi bıraktım. Gece yeni sunucularım aktif olucak. Sisteme bakım yapıyorum yarın öğlene doğru deneme sürelerini 36 saat olarak ekliycem. Destek bölümünden deneme süresi isteyenler yarın öğlene yazabilir.

Buarada skype kullanmıyorum beyler(yazılım yazmamı engelliyor). Buradan veya videoyap.com un destek bölümünden ulaşabilirsiniz. Günün 18 saati pc başındayım.

Toplu özelliği geldiği için ansayfadan özgünleştirmede sıkıntı yaşaması geçici durumdur. Bu durum tam yayına ve hatta daha hızlı olması en geç 3-4 gün sonradır. İnşallah yarından itibaren bunu fark edeceksiniz. Gerekirse tüm serverlerı anasayfaya veririm. Topludan yüklenenleri yavaş yavaş attırırım. Önemli olan özel olarak ilgilendiklerinizin hızlı yüklenmesidir. Herşeyin çaresi var. Ben iyi şekillerde çözmek için uğraşıyorum. milyonlarca youtube sorgusu olduğu için bu sıkıntıları çektik. Verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim. Harcadığınız tüm paraları server alımına yatırdım. Hayırlı geceler

güzel hizmete benziyor arkadaşların yorumlarına bakınca ilerleyen zamanlarda bir demo alabilir...şimdilik bir yorumum olsun.hayırlı işler

sisteme üye oldum premium olmadan önce sistemi test etmek istiyorum bunun için yardımcı olabilirmisiniz ..

teşekkürler...

Merhabalar,

Gerekirse tüm serverlerı anasayfaya veririm. Topludan yüklenenleri yavaş yavaş attırırım.

aynen hocam böylesi daha iyi. misal yarım saat önce 110mb'lık bir video çektirdim hala youtube'a gelmedi bende pcden manuel yüklüyorum şuan mecburen. çünkü yeni bir video olduğu için ne kadar önce yüklersem o kadar çok yararıma. bu bir çok arkadaş içinde geçerli o yüzden tekli yüklemelerde ki hızın eskisi gibi olması gerek..kolay gelsin

Lutfen youtube email adresinizi duzgun giriniz Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Authentication with Google failed. Reason: BadAuthentication' in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php:176 Stack trace: #0 /home/video/public_html/ayarlarim.php(152): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient('wilddoc2013@gma...', 'ilbocan', 'youtube', NULL, 'videoyukle', NULL, NULL, 'https://www.goo...') #1 {main} thrown in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php on line 176

hocam botunuzu aldım ama kanal ekleyemiyorum. ytpara botunu kullanıyorum. oda kanalları sorunsuz ekliyorum ama burda olmuyor. video yüklicem denemelikte olsa. acil yardım bekliyorum
üyelerinize canlı destek vermiyor musunuz.

Lutfen youtube email adresinizi duzgun giriniz Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Authentication with Google failed. Reason: BadAuthentication' in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php:176 Stack trace: #0 /home/video/public_html/ayarlarim.php(152): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient('wilddoc2013@gma...', 'ilbocan', 'youtube', NULL, 'videoyukle', NULL, NULL, 'https://www.goo...') #1 {main} thrown in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php on line 176

hocam botunuzu aldım ama kanal ekleyemiyorum. ytpara botunu kullanıyorum. oda kanalları sorunsuz ekliyorum ama burda olmuyor. video yüklicem denemelikte olsa. acil yardım bekliyorum
üyelerinize canlı destek vermiyor musunuz.

bugün bende bu hatayı aldıktan 5-10dk sonra kanalıma baktığımda spamdan ban yemişti :)

bu arada mailini böyle yazıyorsun değil mi ; http://www.ytpara.com/youtube-kanal...a-kanal-acmak-ve-bot-icin-hesap-ayarlari.html

bugün bende bu hatayı aldıktan 5-10dk sonra kanalıma baktığımda spamdan ban yemişti :)

bu arada mailini böyle yazıyorsun değil mi ; http://www.ytpara.com/youtube-kanal...a-kanal-acmak-ve-bot-icin-hesap-ayarlari.html
hocam kanal sıfır kanal içi boş. yükleme yapıcam ama bu hatayı veriyor.
kanalım zaten alt kanal. alt kanalın e mail adresini tanımlıyorum bota.
ytkazan botundada aynı durum.
ama olmuyor. hata veriyor.
destekten botu yazan arkadaşa yazıyorum ama cevap yok.
Bot yazan arkadaşların hep bu problemleri var destek konusunda.

insan güzel sesli şekilde bir video çeker anlatır. sessiz yazarak video yapılır mı anlamış değilim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri