Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Anladığım kadarıyla karşı videoyu yükleyen bu işi uygulatmış.

https://support.google.com/youtube/answer/146402?hl=tr

dilersenizde etiketinize yt:crop=16:9 koyarak aynı çözünürlük oluyor mu bakınız. O etiketi girdiğini düşünüyorum. video 2 saat olmasaydı indirip orjinali nasılmış bakardım çok büyük. birde hocam benimle iletişime geçerken lütfen yönetici desteğini kullanınız. yetkili destekde yakaladım. Teşekkürler.

Malesef hocam, hiç takip edemiyorum o bölümü. pm bu nedenle almıyorum.

O servera denk geldiğine üzüldüm:) sayfayı yenileyip tekrardan deneyiniz hocam veya 20 dk zaman veriniz :P Bu saatler dışında yapmam mümkün değil yoksa.
Hocam yurtdışına çıkmadan vdslerde kısa video atma ve çerçeve basmama olayına bi el atsaydın.. Destekten 3 gün önce yazmıştım iki link verdim örnek olarak ama verdiğim linkteki kanalda daha epey var. Kısa ve çerçevesiz atılan videolar. Bence bu sorunun sebebi biz turbo moduna alıyoruz sonra işimiz oluyor kapatıyoruz tarayıcıyı bundan kaynaklı olabilir mi? Bence oto yüklemeye çözüm bulmak gerekiyor gibi ıd:10228

Edit.. Destekten yeni gelişmeler ve güncellemeler hakkında bilgi vermişsin hocam sağolasın..

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] arkadaşımızın önerisi sayesinde ünlem geç 1'in editleme fonksiyonu daha karmaşık bir yapıyla süre uzatmaya çevirdim.

Daha önceden bir kişi x videosunu videoyap ile atmışsa sonra siz attığınızda büyük ihtimalle ünlem veriyordu. Artık 50 kişide atsada ünlem vermiyor.

Ben bir çok video denedim %100 oranla doları yaktım.

Şuanda beta aşamasında olduğu için Anasayfa ve Toplu Link bölümünde normal videoyap üyelerinde kullanıma başlamıştır. Yarın gece %100 sorunsuz ünlem geçilebildiği taktirde toplu video bölümü ve vdslerde de aktif edilecektir.

Sorun değil hocam botu öylece bırakıp yatmayı düşünüyorum :) iyi çalışmalar size

:) Teşekkürler hocam. Çalışabilirsiniz diyecektim. Uykunuz kaçmasın.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben çektiğim adamla aynı etiketi ve açıklamayı koyuyorum onlarda böyle bir kod göremedim ben yinede denimmi o 16:9 kodunu?

Bir karşı videonun etiketinin sadece 120 civarı karakterini görebilirsiniz. Kişi 200-250 karakter girmişse ve o etiketin sonundaysa crop etiketi onu siz göremezsiniz. Yt bilir ve uygular.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Eline sağlık hocam, artık ünlem derdi tamamen ortadan kalkmış olacak inş.

Toplu video bölümüne de yeni ünlem geç cuk oturur, tıkanma performans sorunu yaratmadan, yavaşlama olmadan çalışırsa süper olucak.

Mb sınırı yeterli düzeyde kalması gerekiyor, 500mb iyi sınır, düşmesin hocam :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam botta küçük resim çekme olayı çok kötü 3 video varsa kanalda kafasına göre 1 tanesini çekıyor bazen hiç çekmıyor bu olayı nasıl düzeltebiliriz

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam botta küçük resim çekme olayı çok kötü 3 video varsa kanalda kafasına göre 1 tanesini çekıyor bazen hiç çekmıyor bu olayı nasıl düzeltebiliriz

toplu video yöneticisinden kanalınızı seçin küçük resim ekle bölümünden

ya karşıdaki kanalın resmini yapabilirsiniz yada video ile alakalı +4 resim yapabilirsiniz

Sorunun kaynagini %100 buldum ve destege yazdim hocam. 16002

Telefondan gönderildi.

Anladığım kadarıyla karşı videoyu yükleyen bu işi uygulatmış.

https://support.google.com/youtube/answer/146402?hl=tr

dilersenizde etiketinize yt:crop=16:9 koyarak aynı çözünürlük oluyor mu bakınız. O etiketi girdiğini düşünüyorum. video 2 saat olmasaydı indirip orjinali nasılmış bakardım çok büyük. birde hocam benimle iletişime geçerken lütfen yönetici desteğini kullanınız. yetkili destekde yakaladım. Teşekkürler.

Malesef hocam, hiç takip edemiyorum o bölümü. pm bu nedenle almıyorum.

O servera denk geldiğine üzüldüm:) sayfayı yenileyip tekrardan deneyiniz hocam veya 20 dk zaman veriniz :P Bu saatler dışında yapmam mümkün değil yoksa.

varmı destek adresın felan

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam mesaj kutunuz dolu sizlere destekten yazdım fakat bir cevap bekliyorum yardımcı olabilirseniz memnun olurum

merhaba eski üyelerin haklarını ve sürelerini mi sildiniz ? hesabımda süre ve haklar vardı bugun girdim süre bitik neyse dedim yeni süre satın alayım bir baktım haklarda silinmiş konuyu okumadım bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi ?

merhaba eski üyelerin haklarını ve sürelerini mi sildiniz ? hesabımda süre ve haklar vardı bugun girdim süre bitik neyse dedim yeni süre satın alayım bir baktım haklarda silinmiş konuyu okumadım bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi ?

İlgili mesajınıza destekten cevap verilmiştir hocam.

"Sunucu bulunamadı" hatası turbo modunda alan var mı arkadaşlar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] geceden itibaren toplu yüklemeler durmus durumda.
Sistem üzerinde herhangi bir degisiklik mi yapıyorsun ?
Yüklemeler suan yavaslamıs degil durmus durumda resmen.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] geceden itibaren toplu yüklemeler durmus durumda.
Sistem üzerinde herhangi bir degisiklik mi yapıyorsun ?
Yüklemeler suan yavaslamıs degil durmus durumda resmen.

Tahminimce sisteme yani toplu yüklemelere Ünlem Geç 1 ekleniyor yani yeni sistem patlama yapacak bir sistem olacak. :) Sıfır ünlem diyebiliriz heralde.

12 saattir yüklemeler tamamen durdu [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam lütfen şu desteklere ya da bu sorunlara cevap verin

Tam bir işe yeniden başlayalım diyorum sıkıntı çıkıyor hayırlısı olsun
Hocam Toplu yüklemeler durmuş durumda en kısa sürede çözeceğinizi ümid ediyorum kolay gelsin

Sorunum hala devam ediyor kac gundur kanal acamiyorum yazmaktam sıkıldım artik belki bi 5 dakikanizi ayririrsinizda şu lanet olasi sorunu cozeriz.

Telefondan gönderildi.

140 video emri verdim toplam hala aynı bekliyoruz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çözer bu olayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri