Abi benim desteğe bakar mısın acil? Sağolasın
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Normal videoyap hesaplarımda turbo mod falan filan çalışmıyor hocam sen gene torpillisin sana sunucu bulunamadı diyor.. bizde kapı duvar"Sunucu bulunamadı" hatası turbo modunda alan var mı arkadaşlar @Web_Scripti
Normal videoyap hesaplarımda turbo mod falan filan çalışmıyor hocam sen gene torpillisin sana sunucu bulunamadı diyor.. bizde kapı duvar@Web_Scripti
VDS li hesabımda sıkıntı yok o çalışıyor.. ID: 10227 hocam.. Turbo modda tarayıcının çalıştığına dair hiçbir emare yok önceden böyle değildi.. Tarayıcı çalışmıyor anlayacağın turbo moda alamıyorum yüklemeleri ki bu yeni bir şey değil ki 1-2 haftadır var bu durumMerhaba Arkadaşlar,
Arkadaşlar anasayfa ve toplu linkler ile bugün yüklediğiniz videolarda ünlem alan oldumu acaba? Çünkü o bölüme sabaha doğru güzel bir güncelleme getirmiştim. Bu duruma göre bugece toplu video serverıma getireceğim.
-------
Sabah 5'e kadar yazılım yaptım. Sonrasında geç kalktım ve toplu video server kilitlenmeleri olduğunda malesef sadece şirketimin sabit ip adresiyle büyük makinaya bağlanmak mümkün. Bugünde 23 nisan nedeniyle kapalı olduğumuz için bu kilitlenmede bende baya geç kaldım. Yaklaşık 1 saat önce öğlene doğru toplu video kilitlenmelerini düzene çektim. Akşama kadar verdiğiniz emirleri yükleyeceğine inanıyorum.
Nasıl yani hocam turbo modda duvar derken nasıl birşey çıkıyor? üyelik id nedir?
VDS li hesabımda sıkıntı yok o çalışıyor.. ID: 10227 hocam.. Turbo modda tarayıcının çalıştığına dair hiçbir emare yok önceden böyle değildi.. Tarayıcı çalışmıyor anlayacağın turbo moda alamıyorum yüklemeleri ki bu yeni bir şey değil ki 1-2 haftadır var bu durumAyrıca video yöneticisi bölümüde çalışmıyor bende bir ay kadar öncede yazmıştım. Toplu video yöneticisi çalışırken Video yöneticisi bölümü çalışmıyor. Hatta bunun sunucuyla alakalı olabileceğini yazmıştınız ama bir daha dönmediniz. Bu hesabımda Vds yok normal videoyap..
EDİT.. Hocam az önce sıkıntıyı çözmüşsünüz sanırım turbo mod çalışıyor artık.. Destekten cevap verip meşgul etmek istemedim.
hocam toplu videoda sıkıntı var videoları yüklemiyor.
kanal çekmede güncel bir sorun var mı arkadaşlar
Hocam siz açıktınız sizin bot kısmına yazayım dedim. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bota sahte flag a itiraz etme özelliği eklenebilirmi ? herşeyi yapan botlar bunlar onu da yaparlar diye düşünüyorum açıkcası . Flag gelen kanala anında itiraz etsin mesela olabilitesi nedi? Teşekkürler. @Web_Scripti
Nasıl bir sorun hocam?
Hocam siz açıktınız sizin bot kısmına yazayım dedim. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bota sahte flag a itiraz etme özelliği eklenebilirmi ? herşeyi yapan botlar bunlar onu da yaparlar diye düşünüyorum açıkcası . Flag gelen kanala anında itiraz etsin mesela olabilitesi nedi? Teşekkürler. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Bunun için youtube api`de böyle bir özellikle yok onun için yapılamaz diye biliyorum.
Ek olarak hocam kanala anahtar kelime girdirebilir miyim api ile ?
Ben flag hakkında konuşmayı çok sevmem. Flag botu yazan varmıdır bilemem. Fakat yazılmışsa bu konuda iyi haberlerim var.
Bir çok arkadaşın bildiği üzerine youtube api v2'yi kapatıyor. Tam anlamıyla kapanmadı 7 gün sonra kapanacaktır. Youtube api v2'de bot ile flag atmaya youtube olanak sağlatıyordu. Youtube api v3'de flag atma olayı ise yok. Yani bir flag botu ortada varsa 7 gün içinde o bot çalışmayacak hale gelicektir.
https://developers.google.com/youtube/2.0/developers_guide_protocol_complaints?hl=tr
Flag botu yapmak için api v2'de kodlar yer alıyordu. Fakat youtube api v3'de yer almıyor.
Neden bunları araştırdın nerden biliyorsunuz diye soran olanlar olabilir. Benim işim youtube api haberlerini takip etmektir.
---
Hiç flaga itiraz etmedim. Aksine 1 kanalım flagdan kapandıysa o kategoride 100 kanalı yaptım. Benim flag korkum olmadığı için flag şikayetiyle uğraşmadım ve nasıl şikayet edildiğini bilmiyorum. Flag şikayet etme olayı eğer yönetim tarafından kabul görürse flag şikayet etme adına ücretsiz bir bölüm yapabilirim. Ama öncelikle ben 1 mayıs 2015 tarihinde flag olayının %90 oranında azalacağına inanıyorum.
Kanala anahtar kelime eklememi var youtube'da? Bilmediğim birşey olabilir ciddi anlamda sordum hocam. Youtube api v3'de böyle birşey görmedim hiç.
Ben flag hakkında konuşmayı çok sevmem. Flag botu yazan varmıdır bilemem. Fakat yazılmışsa bu konuda iyi haberlerim var.
Bir çok arkadaşın bildiği üzerine youtube api v2'yi kapatıyor. Tam anlamıyla kapanmadı 7 gün sonra kapanacaktır. Youtube api v2'de bot ile flag atmaya youtube olanak sağlatıyordu. Youtube api v3'de flag atma olayı ise yok. Yani bir flag botu ortada varsa 7 gün içinde o bot çalışmayacak hale gelicektir.
https://developers.google.com/youtube/2.0/developers_guide_protocol_complaints?hl=tr
Flag botu yapmak için api v2'de kodlar yer alıyordu. Fakat youtube api v3'de yer almıyor.
Neden bunları araştırdın nerden biliyorsunuz diye soran olanlar olabilir. Benim işim youtube api haberlerini takip etmektir.
---
Hiç flaga itiraz etmedim. Aksine 1 kanalım flagdan kapandıysa o kategoride 100 kanalı yaptım. Benim flag korkum olmadığı için flag şikayetiyle uğraşmadım ve nasıl şikayet edildiğini bilmiyorum. Flag şikayet etme olayı eğer yönetim tarafından kabul görürse flag şikayet etme adına ücretsiz bir bölüm yapabilirim. Ama öncelikle ben 1 mayıs 2015 tarihinde flag olayının %90 oranında azalacağına inanıyorum.
Kanala anahtar kelime eklememi var youtube'da? Bilmediğim birşey olabilir ciddi anlamda sordum hocam. Youtube api v3'de böyle birşey görmedim hiç.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.