Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Abi benim desteğe bakar mısın acil? Sağolasın

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

Arkadaşlar anasayfa ve toplu linkler ile bugün yüklediğiniz videolarda ünlem alan oldumu acaba? Çünkü o bölüme sabaha doğru güzel bir güncelleme getirmiştim. Bu duruma göre bugece toplu video serverıma getireceğim.

-------

Sabah 5'e kadar yazılım yaptım. Sonrasında geç kalktım ve toplu video server kilitlenmeleri olduğunda malesef sadece şirketimin sabit ip adresiyle büyük makinaya bağlanmak mümkün. Bugünde 23 nisan nedeniyle kapalı olduğumuz için bu kilitlenmede bende baya geç kaldım. Yaklaşık 1 saat önce öğlene doğru toplu video kilitlenmelerini düzene çektim. Akşama kadar verdiğiniz emirleri yükleyeceğine inanıyorum.

Normal videoyap hesaplarımda turbo mod falan filan çalışmıyor hocam sen gene torpillisin sana sunucu bulunamadı diyor.. bizde kapı duvar :) @Web_Scripti

Nasıl yani hocam turbo modda duvar derken nasıl birşey çıkıyor? üyelik id nedir?

Merhaba Arkadaşlar,

Arkadaşlar anasayfa ve toplu linkler ile bugün yüklediğiniz videolarda ünlem alan oldumu acaba? Çünkü o bölüme sabaha doğru güzel bir güncelleme getirmiştim. Bu duruma göre bugece toplu video serverıma getireceğim.

-------

Sabah 5'e kadar yazılım yaptım. Sonrasında geç kalktım ve toplu video server kilitlenmeleri olduğunda malesef sadece şirketimin sabit ip adresiyle büyük makinaya bağlanmak mümkün. Bugünde 23 nisan nedeniyle kapalı olduğumuz için bu kilitlenmede bende baya geç kaldım. Yaklaşık 1 saat önce öğlene doğru toplu video kilitlenmelerini düzene çektim. Akşama kadar verdiğiniz emirleri yükleyeceğine inanıyorum.

Nasıl yani hocam turbo modda duvar derken nasıl birşey çıkıyor? üyelik id nedir?
VDS li hesabımda sıkıntı yok o çalışıyor.. ID: 10227 hocam.. Turbo modda tarayıcının çalıştığına dair hiçbir emare yok önceden böyle değildi.. Tarayıcı çalışmıyor anlayacağın turbo moda alamıyorum yüklemeleri ki bu yeni bir şey değil ki 1-2 haftadır var bu durum :) Ayrıca video yöneticisi bölümüde çalışmıyor bende bir ay kadar öncede yazmıştım. Toplu video yöneticisi çalışırken Video yöneticisi bölümü çalışmıyor. Hatta bunun sunucuyla alakalı olabileceğini yazmıştınız ama bir daha dönmediniz. Bu hesabımda Vds yok normal videoyap..

EDİT.. Hocam az önce sıkıntıyı çözmüşsünüz sanırım turbo mod çalışıyor artık.. Destekten cevap verip meşgul etmek istemedim.

Son düzenleme:
VDS li hesabımda sıkıntı yok o çalışıyor.. ID: 10227 hocam.. Turbo modda tarayıcının çalıştığına dair hiçbir emare yok önceden böyle değildi.. Tarayıcı çalışmıyor anlayacağın turbo moda alamıyorum yüklemeleri ki bu yeni bir şey değil ki 1-2 haftadır var bu durum :) Ayrıca video yöneticisi bölümüde çalışmıyor bende bir ay kadar öncede yazmıştım. Toplu video yöneticisi çalışırken Video yöneticisi bölümü çalışmıyor. Hatta bunun sunucuyla alakalı olabileceğini yazmıştınız ama bir daha dönmediniz. Bu hesabımda Vds yok normal videoyap..

EDİT.. Hocam az önce sıkıntıyı çözmüşsünüz sanırım turbo mod çalışıyor artık.. Destekten cevap verip meşgul etmek istemedim.

Turbo mod zaten çalışıyordu fakat senin o hesap vdsli videoyapdan vdssiz videoyapa düşme olduğu için turbo moda manuel kişinin alması kapalı kalmış onu hallettim. Bir hesap vds e girip o hesap vdsden süresi bitince kendi kendine çıkması turbo modu sıkıntılı hale getiriyor.

Video yöneticisi ile ilgili daha çok test yapıcam bana denk gelmesi için.

hocam toplu videoda sıkıntı var videoları yüklemiyor.

Malesef evet hocam, 23 nisan nedeniyle şirket kapalıydı. Gidip şirkete bir işlem yapmam gerekti. Şirketin ip adresi sabit ve emirleri ileten serverlara sadece şirket ipli bilgisayarlar ulaşabiliyor. bu nedenle öğlen duraksama oldu ama devam ediyor bugüne düzene girer.

kanal çekmede güncel bir sorun var mı arkadaşlar

Nasıl bir sorun hocam?

Hocam siz açıktınız sizin bot kısmına yazayım dedim. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bota sahte flag a itiraz etme özelliği eklenebilirmi ? herşeyi yapan botlar bunlar onu da yaparlar diye düşünüyorum açıkcası . Flag gelen kanala anında itiraz etsin mesela olabilitesi nedi? Teşekkürler. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam siz açıktınız sizin bot kısmına yazayım dedim. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bota sahte flag a itiraz etme özelliği eklenebilirmi ? herşeyi yapan botlar bunlar onu da yaparlar diye düşünüyorum açıkcası . Flag gelen kanala anında itiraz etsin mesela olabilitesi nedi? Teşekkürler. @Web_Scripti

Bunun için youtube api`de böyle bir özellikle yok onun için yapılamaz diye biliyorum.

Ek olarak hocam kanala anahtar kelime girdirebilir miyim api ile ?

Hocam siz açıktınız sizin bot kısmına yazayım dedim. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bota sahte flag a itiraz etme özelliği eklenebilirmi ? herşeyi yapan botlar bunlar onu da yaparlar diye düşünüyorum açıkcası . Flag gelen kanala anında itiraz etsin mesela olabilitesi nedi? Teşekkürler. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Ben flag hakkında konuşmayı çok sevmem. Flag botu yazan varmıdır bilemem. Fakat yazılmışsa bu konuda iyi haberlerim var.

Bir çok arkadaşın bildiği üzerine youtube api v2'yi kapatıyor. Tam anlamıyla kapanmadı 7 gün sonra kapanacaktır. Youtube api v2'de bot ile flag atmaya youtube olanak sağlatıyordu. Youtube api v3'de flag atma olayı ise yok. Yani bir flag botu ortada varsa 7 gün içinde o bot çalışmayacak hale gelicektir.

https://developers.google.com/youtube/2.0/developers_guide_protocol_complaints?hl=tr

Flag botu yapmak için api v2'de kodlar yer alıyordu. Fakat youtube api v3'de yer almıyor.

Neden bunları araştırdın nerden biliyorsunuz diye soran olanlar olabilir. Benim işim youtube api haberlerini takip etmektir.

---

Hiç flaga itiraz etmedim. Aksine 1 kanalım flagdan kapandıysa o kategoride 100 kanalı yaptım. Benim flag korkum olmadığı için flag şikayetiyle uğraşmadım ve nasıl şikayet edildiğini bilmiyorum. Flag şikayet etme olayı eğer yönetim tarafından kabul görürse flag şikayet etme adına ücretsiz bir bölüm yapabilirim. Ama öncelikle ben 1 mayıs 2015 tarihinde flag olayının %90 oranında azalacağına inanıyorum.
Bunun için youtube api`de böyle bir özellikle yok onun için yapılamaz diye biliyorum.

Ek olarak hocam kanala anahtar kelime girdirebilir miyim api ile ?

Kanala anahtar kelime eklememi var youtube'da? Bilmediğim birşey olabilir ciddi anlamda sordum hocam. Youtube api v3'de böyle birşey görmedim hiç.

Ben flag hakkında konuşmayı çok sevmem. Flag botu yazan varmıdır bilemem. Fakat yazılmışsa bu konuda iyi haberlerim var.

Bir çok arkadaşın bildiği üzerine youtube api v2'yi kapatıyor. Tam anlamıyla kapanmadı 7 gün sonra kapanacaktır. Youtube api v2'de bot ile flag atmaya youtube olanak sağlatıyordu. Youtube api v3'de flag atma olayı ise yok. Yani bir flag botu ortada varsa 7 gün içinde o bot çalışmayacak hale gelicektir.

https://developers.google.com/youtube/2.0/developers_guide_protocol_complaints?hl=tr

Flag botu yapmak için api v2'de kodlar yer alıyordu. Fakat youtube api v3'de yer almıyor.

Neden bunları araştırdın nerden biliyorsunuz diye soran olanlar olabilir. Benim işim youtube api haberlerini takip etmektir.

---

Hiç flaga itiraz etmedim. Aksine 1 kanalım flagdan kapandıysa o kategoride 100 kanalı yaptım. Benim flag korkum olmadığı için flag şikayetiyle uğraşmadım ve nasıl şikayet edildiğini bilmiyorum. Flag şikayet etme olayı eğer yönetim tarafından kabul görürse flag şikayet etme adına ücretsiz bir bölüm yapabilirim. Ama öncelikle ben 1 mayıs 2015 tarihinde flag olayının %90 oranında azalacağına inanıyorum.

Kanala anahtar kelime eklememi var youtube'da? Bilmediğim birşey olabilir ciddi anlamda sordum hocam. Youtube api v3'de böyle birşey görmedim hiç.

Var hocam yanlış hatırlamıyorsam anahtar yeri girme yeri kanala özel gelişmiş kısmında ama apide yok demekki

@Web_Scripti hocam yine toplu kapanma yaşadım geçen gün dediğiniz taktikleri uyguladım her kanala client+çerez sil+ip değiştir+ccleaner toplu temizlik hepsini zaten yapıyordum. ancak bugün patladı kanallar yine.. son 10 günde 18 kanal açtım ve bunların hepsini bota bağladım. ayrıca bu kanallardan 15 tanesinide aynı adsenseye bağladım 3 tanesini bağlamadım boştalar. bugün 15 tane adsenseye bağladığım kanallarım kapanmış 3 tane boşta ki kanal duruyor ayakta. adsense ile bizi bulabilirler mi ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] su toplu videodaki linkleri getir bolumundeki reklamli api videosu gizlenebilir mi d8 ile bitiyordu galiba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam işlem yaparken şuan çok yavaş ilerliyor. Çerçeve eklerken neredeyse bildiğimiz saniye gibi sayıyor değiştirilen frameyi ne yapmalıyım?

---

Youtube hayatım boyunca duyduğum en güzel haber inş tamamen biter bu saçma sapan iş inş, gece gece mutlu ettin hocam

Bu botu is yaptıgım icin alıyorum fakat [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kardesimin bu kadar disiplinli calıstıgını bildigim icin sürekli bot kullanıcısıyım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hızlandırma ile ilgili sorunu halledebilecek misiniz? Ses eşleşeninde elimiz kolumuz bağlı kalıyoruz video izlenecek gibi olmuyor. + render a güzel şeyler eklenirse ömür boyu vds+ süreli kullanıcınız olabilirim :)

kapanmalardan sonra biraz ara vermiştim sizden aldığım proxylerle girim dedim şifreyi kabul etmiyor.benim duymadığım bir gelişme mi oldu bu konuda

Güzel haber.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri