Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,
Anasayfa, toplu video? Birisi örneğin araba videosu diğeri ise belgesel. Anasayfada gidip arabayı özgünleştirdin sonra gidip belgesel yaptığında araba videosumu çıkarıyor karşına. bir log yapısına sahip olmadığı için imkansıza yakın düşünüyorum. Fakat toplu videoda alt alta aynı kategoriden video özgünleştiriyorsan o zaman aynı başlığa yakın 2 video için bu durum olabilir. O nedenle o 2 videonun başlığıyla youtube da aradığında özgünleştirme aynı oluyorsa youtube aramasıda aynımı diye bakabilirsen sevinirim hocam. Aynı sonuc yoksa demekki alt yapımda hata var. Aynı sonuç varsa demekki youtube arama alt yapısında hTa var;) Bol kazançlar üstad

Hocam otomatik kanal cek calismiyor. 4-5 gundur tek video bile yuklemedi.

@Web_Scripti Mehmet hocam Pro Vdslere anlık 5 adet video yükleyecek şekilde limit koymuştun ama vds kendi kafasına göre takılıyor. Dün gün önceki işlenmeme probleminden dolayı yeni video emirleri vermemiştim. Sabah hiç yüklenecek video yoktu yeni 100-150 kadar video emri verdim. Düşük çözünürlükte olmasına ragmen yükleyemedi hala.. Turbo modda 5 videodan fazlasını işleme alıyordu. 150 Videodan 80-90 nı yükleniyor gibi yüksek rakamlar vardı normal gelmedi bana.. Anlık 5 video yüklemesi gerekmezmiydi?

Yukarısı bir gün önce yazdığım mesajdı hocam önceki mesajdan alıntı yapıp koyayım buraya dedim ortalık altüst oldu beceremedim :)
Şu an iki gündür yükleme yapmıyor neredeyse.. Toplamda 300 küsür video oldu hala yükleyecem diye uğraşıyor. Çok az video yükleniyor bizim yapmamız gereken birşey var mı? Yada bu anlık 5 video limitinde bir sorun mu oldu. Şimdi birde sunucuyu resetledim bakalım faydası olur inş

Son düzenleme:
Üyelik Id : 12582

benim vds bir haftadir duzelmedi. bi bakabilir misiniz

hocam botunuz lıste dısı yukluyormuydu kanaldan vıdeo cekerken ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bugün hiç video yükleyemedim vds duruyor gibi sabahtan hiç video gitmemiş

edit cözüldü tsk ederim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Efe hocam önemli bir sorun var hızlıca gormen için buraya yazıyorum.
Bfy de siparişlerimden kanal satın alınca aldıklarım kısmında gözükmüyor.sadece excel çıktısında gozukuyor.
Son 2 gündür boyle olmaya basladı.Bu konuyu inceleyip dönüş yaparmisin
Selamlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] toplu video editleme de şöyle bir hata veriyor 3 5 video editledikten sonra.

Google_Service_Exception Object ( [errors:protected] => Array ( [0] => Array ( [domain] => global [reason] => backendError [message] => Backend Error ) ) [mes

bayağı uzun.

acil çözüm önerisi. vds li üyeyim. bir türlü doğru randıman vermiyor:

@Web_Scripti Hocam iki gün önce satın aldığım proxyler çalışmıyor kaç defa f5 yaparsam yapayım uyarı çıkıyor proxy çalışmıyor diye..
proxy çalışmamaktadır. Proxy'i değiştiriniz veya F5 tuşuna basıp tekrar deneyiniz.

Edit..
Neredeyse 8-10 kez denedim sonunda çalıştı :) bu kadar geç çalışmasının sebebi ne anlamış değilim hiç böyle yapmazdı

Son düzenleme:
Beyler acaba video kalitesi neden bu kadar kötü 360p bile yüklemiyor hepsi 240p yükleniyor oysaki video kalitesi yüksek te acaba bunu yükseltemez miyiz

Son düzenleme:
Merhaba hocam,

Anasayfa, toplu video? Birisi örneğin araba videosu diğeri ise belgesel. Anasayfada gidip arabayı özgünleştirdin sonra gidip belgesel yaptığında araba videosumu çıkarıyor karşına. bir log yapısına sahip olmadığı için imkansıza yakın düşünüyorum. Fakat toplu videoda alt alta aynı kategoriden video özgünleştiriyorsan o zaman aynı başlığa yakın 2 video için bu durum olabilir. O nedenle o 2 videonun başlığıyla youtube da aradığında özgünleştirme aynı oluyorsa youtube aramasıda aynımı diye bakabilirsen sevinirim hocam. Aynı sonuc yoksa demekki alt yapımda hata var. Aynı sonuç varsa demekki youtube arama alt yapısında hTa var;) Bol kazançlar üstad

Hocam cevap bile vermiyorsun... 5 kere bir şey sordum birine cevap alamadık hata veriyor toplu video düzenlemede mesajımı belitttim şuannyapamam de ama bir şey de

linkleri toplu link kısmına ekleyip işlemi başlatınca bilgisayarı açık tutmamıza gerek var mı ? Aynı işlemi başlattıktan sonra tarayıcıyı kapatsak render vs işlemleri devam ediyor mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri