Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

PC 'deki videoyu, videoyap sunucularına yükleyip oradan da youtube ' a yükleme özelliği var mı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad kolay gelsin bi sorun var ne zmaandır sorcak oluyorum anca şimdi zaman bulabilbim

10 kanalıma 1 er adet video yüklüyorum botta yüklemede hiç sıkıntı yok çok hızlı yüklüyor fakat kırpma veya süre kesmke hele hele çerçeve ekleme yapmak istersem 10 videoda ya 1 yada 2 sinde bu işlemler yapılıyor...ben hepsinde de seçiyorum ama neden hepsinde yapmıyor veridğim emirleri ??? ben nerde yanlış yapıyorum !!!

bu konuda yardımcı olursnız sevinirim.iyi çalışmalar

@Web_Scripti üstad kolay gelsin bi sorun var ne zmaandır sorcak oluyorum anca şimdi zaman bulabilbim

10 kanalıma 1 er adet video yüklüyorum botta yüklemede hiç sıkıntı yok çok hızlı yüklüyor fakat kırpma veya süre kesmke hele hele çerçeve ekleme yapmak istersem 10 videoda ya 1 yada 2 sinde bu işlemler yapılıyor...ben hepsinde de seçiyorum ama neden hepsinde yapmıyor veridğim emirleri ??? ben nerde yanlış yapıyorum !!!

bu konuda yardımcı olursnız sevinirim.iyi çalışmalar
Toplu Video'damı yapıyorsun? Vds'siz sistemde toplu videoda 10 mb üzeri vdeolara sadece ünlemgeç geç yapar. Toplu link anasayfa ve pc upload a torrent dahil 500mb altı tüm videolara edit yapabilirsin

Toplu Video'damı yapıyorsun? Vds'siz sistemde toplu videoda 10 mb üzeri vdeolara sadece ünlemgeç geç yapar. Toplu link anasayfa ve pc upload a torrent dahil 500mb altı tüm videolara edit yapabilirsin

VDS li sistem VDS siz sitem nedri bilmiyorum....ben şu işlemi yapıyorum.
bir kanalıma tek video yüklüyorum ortlama 800-900 MB hatta 1 GB video hızlı bir şekilde yükleniyor...fakat dedğim gibi çerçeve ekleme - kırpma vb yapmıyor 10 videoda 1 yapıyor od 500 MB altı denk geliyor demekki ?

Benim şuanda bu şekilde ki tüm videolara ( 1 GB civarı ) çerçeve -kırpma -süre kesme vb işlemleri yapmam için ne yapmam gerek ??

VDS li sistem VDS siz sitem nedri bilmiyorum....ben şu işlemi yapıyorum.
bir kanalıma tek video yüklüyorum ortlama 800-900 MB hatta 1 GB video hızlı bir şekilde yükleniyor...fakat dedğim gibi çerçeve ekleme - kırpma vb yapmıyor 10 videoda 1 yapıyor od 500 MB altı denk geliyor demekki ?

Benim şuanda bu şekilde ki tüm videolara ( 1 GB civarı ) çerçeve -kırpma -süre kesme vb işlemleri yapmam için ne yapmam gerek ??

Vds alman lazım

biraz daha ayrıntı verebilrimisin. benim kendi serverim ve VDS em var videoyapa vds üzerinden mi giirş yapıp ordan yüklicem videoalrı ??? ne ayar yapmam lazım vds de ?

http://www.videoyap.com/vds-ekle.php
Yüklemeleri vds alarak özelleştirebilirsiniz, avantajları;
1) Size özel ip adresi atanır.
2) Günlük video yükleme sınırları(toplu video, toplu link bekleme süresi) ortadan kalkar.
3) 1gb videoları dahi sınırsız sayıda editleme(çerçeve, intro, kırpma gibi tüm özellikler) yapar.
4) Kullanım yine videoyap.com üzerinden olur. yüklemeleri siz farketmeden sizin vds'in üstünden gerçekleştirir.
5) Satın almayı yaptıktan sonra yine bu sayfadan vds'inizin cpu durumunu, ram durumunu kontrol edebilir. Dilerseniz restart butonuyla vds'nizi restart edebilirsiniz.
6) Sistem ödeme sonrasında anında otomatik entegre edeceği Eko Vdsler 4 gb ramli & 2 cpu işlemci, Pro Vdsler 8gb ramli & 2 cpu işlemciye sahiptir.
Hesabın vds'ye bağlanır

Hocam hic toplu video denemedim vdsli olan birisinden rica edebilirsin bende pek bilmiyorum o bölumdeki performansini

Telefondan gönderildi.
1 ay vdsli kullandim ve 3 islem yapiyordum hicbir sıkınti cikmadi fazla zorlayinca vds diyor ki ben bunu yapamiyorum cercevesiz yolluyor

Telefondan gönderildi.
Zorlamayla alakası yok hocam çıktı çıkalı kullanıyorum. Neredeyse 7/24 botlarla çalışıyorum. VDS ara ara sebebsiz çerçeveleri basmıyordu videoları hatta yüklemiyordu. Çünkü turbo moda almadığında coğu zaman yükleme emirlerini yerine getirmiyor şu anki yapısıda hala o şekilde ve videolar birikince tabiki sıkıntı çıkıyordu. (İlk çıktığında bu turbo mod olayı yoktu sıkıntılar daha azdı) Daha bir iki hafta olmadı yeni çözdü o problemi Mehmet hoca.. Şimdi vdsye göre anlık video yükleme sınırı var. Baya rahatladı ama hala bazen çerçeve basıyor bazen basmıyor neye göre yapıyor anlasak sıkıntıyı çözeceğiz..
Hiç toplu videoda kullanmamışsın ki hocam tektek yada toplu linkten herhalde sorun çıkmaz ben kullanmıyorum orayı.. Günde işleyebileceği video sayısı 100-200 ü geçmez onada dikkat etmek gerek yapılan editlemelere göre birde hd atmamak lazım videoları hdlerin işlenmesi çok daha uzun sürüyor.

3gündür şu desteğe kimsemi bakamaz? arkadaşın videoyap hesabını aldım 120gunu falan vardı benımkınınde son 8gunu vardı mesaj attım bugun 4gunu kaldı hala benım hesaba aktarılcak 1 gun değil 2gun değil 3gun nedir la

Üyelik Id : 16676

bide altına not düşülmüş : Not: Bu mesaj yönetici desteğine yazılmıştır. Yetkili destek bölümüne otomatik paylaşılması istenmiştir.

Son düzenleme:
3gündür şu desteğe kimsemi bakamaz? arkadaşın videoyap hesabını aldım 120gunu falan vardı benımkınınde son 8gunu vardı mesaj attım bugun 4gunu kaldı hala benım hesaba aktarılcak 1 gun değil 2gun değil 3gun nedir la

Üyelik Id : 16676

bide altına not düşülmüş : Not: Bu mesaj yönetici desteğine yazılmıştır. Yetkili destek bölümüne otomatik paylaşılması istenmiştir.
Merhaba
Desteğe hocam bakamıyor Çine gittiği için. Biz bakıyoruz ama bizimde teknik müdahale yetkimiz yok. Sadece kullanım ile ilgili sorunları hallediyoruz.
Not kısmına gelince. Yöneticiye yazarken alttaki tiki kaldırmazsanız mesajın aynısı bizim panelimize düşüyor. Not yazmasının sebebi odur

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba
Desteğe hocam bakamıyor Çine gittiği için. Biz bakıyoruz ama bizimde teknik müdahale yetkimiz yok. Sadece kullanım ile ilgili sorunları hallediyoruz.
Not kısmına gelince. Yöneticiye yazarken alttaki tiki kaldırmazsanız mesajın aynısı bizim panelimize düşüyor. Not yazmasının sebebi odur

neyse ozaman çinden gelınceye kadar beklıcez 4gun kalmıstı onude yenıleyım bari :D

Merhaba

Yeni ünlem gec sistemi ne zaman sisteme entegre edilir ?

Merhaba Arkadaşlar,

Yapılabilecek kolay işleri günde 1 kere bakarak yapabiliyorum. Havale, aktarım gibi işlerdir. Yetkili desteğe her türlü kullanım hakkında sorularınızı sorabilirsiniz arkadaşlar. Yönetici desteğine malesef sorulan sistemle alakalı soruları cevaplıyamıyorum. Anlayışınız için teşekkürler. Herkese bol kazançlı günler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam çok önemli bir mevzu var gelince bakarsınız artık. Toplu video yüklerken telif almışları gösterme,topluk almışları gösterme... bölümü çok iyi düşünülmüş ama randıman alınmıyor. Çünkü kanallarım bölümünden kanalı silince o kanala gelmiş dünya engelli videoların kayıtları da siliniyor. Sonra başka kanalada D.E olan aynı video geliyor. Aslında kanalı silince o kanala gelmiş D.E videoların kayıtları silinmemesi lazım. Bunu hallederseniz çok iyi olacak kanallarım çöp oluyor,yükleme esnasında +15dk kapanıyor.

Son düzenleme:
Projelerimi bitirmek adina videoyapa 2 hafta ara veriyorum, bensiz tadini cikartin etinden sutunden bol bol faydalanin hehe :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri