Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Otomatik yapmasıyla aslında sizin bekleyenlere girip yaptırmanız aynı şey demektir. Neden denk geldi neden oldu incelemek gerek, fakat şuanda bu benim açımdan mümkün değil.

Mobilden giriyorum hocam. Yani incelemeden birşey diyemem. Bunu ilk defa bugün mü gördün?

Evet dediğim gibi ben uçağa binsiğimde durmuş az önce durmayı aktif ettim otomatik gerekenleri sistem yapacakrır. Kusura bakmayınız

hocam yanınızda laptop filan yok mu? Ya da sizin işlerden anlayan benim toplu emirlerde yapılmıyor. dediğiniz taktiği deneyeceğim bugün.

Hocam otomatik video çek emri verdiğim kanalların hiç birine bugün video yüklenmemiş bütün kanallarda bugün 0 video yüklendi yazıyor manuel kontrol yaptım yine yüklenmemiş sorun nedir?

Mesajınızı beğenilere aldım.Şimdiye kadar gördüğüm en geniş kapsamlı içerik botlarından bir tanesi.Kullanacağım zaman ilk tercihimsiniz :)

Hocam maelesef videoları yüklemiyor ne otomatik çekiyor nede 5-8 dakika arayla verdigim videoları hala upload etmemiş.

manuel denemedim ama benimde otomatik kanal çekmeye ayarlı videolar yüklenmemiş.ögle saatlerinde kontrol ettim,yeni videolar eklendi listeye ve onları yüklemiş.ama ondan sonra yine kontrol etmemiş yeni videoları.manuel olarak yine güncellemem gerekti yani...

arkadaş bu ne ya !

Üyelik Id : 12582

vds li hesap alıyoruz. 5 gündür hiç bir kanala yüklemiyor.
destek den yazıyoruz. yöneticiye yaz diye cevap geliyor
yöneticiye yazıyoz cevap veren yok. vds in süresi bitiyor..

ya beni banlatacak laflar yazdırmayın. tek istediğim magdur olmaya devam etmemek.

arkadaş bu ne ya !

Üyelik Id : 12582

vds li hesap alıyoruz. 5 gündür hiç bir kanala yüklemiyor.
destek den yazıyoruz. yöneticiye yaz diye cevap geliyor
yöneticiye yazıyoz cevap veren yok. vds in süresi bitiyor..

ya beni banlatacak laflar yazdırmayın. tek istediğim magdur olmaya devam etmemek.
Hocam vds öyle otomatik çalışmıyor malesef o kadar para veriyoruz ama otomatik işlem yapmıyor illaki turbo moda almak gerekiyor yüklemeleri yapması için.. Kendi haline bırakırsan yüklemez vds haberin olsun.. Ben sürekli turbo moda alıyorum ya da vds bölümünde vdsnin linki var onu açık bırakman gerek..

Hocam vds öyle otomatik çalışmıyor malesef o kadar para veriyoruz ama otomatik işlem yapmıyor illaki turbo moda almak gerekiyor yüklemeleri yapması için.. Kendi haline bırakırsan yüklemez vds haberin olsun.. Ben sürekli turbo moda alıyorum ya da vds bölümünde vdsnin linki var onu açık bırakman gerek..

dostum vds bölümü bile açılmıyot. o senin dediğin link ve cpu durumu ram disk felan hiç biri gözükmüyor

Bugün ya rekor yükleme var ya da sunucularda bi aksama.

2bin videoyu eritemedim bir türlü 1.5 - 2 saattir :)

Yazarken utandım bir an, yani 2 saatte 2k video yüklemek çok iyi bir rakam tabi ama videoyap rakamı değil o manada :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

2 tane pro VDS aldım, çerçeve basmıyor VDS ler nedense, ona bir bakabilir misin.

Merhaba arkadaşlar,

Toplu video bölümünde dünkü o tıkanmadan sonra toparlanamadı ağır yükleme yapıyor. Eğer yavaş olduğunu ve bu sizin için büyük sıkkntıysa hızlandırmak için bekleyen videolar sayfasına girebilirsiniz arkadaşlar. Döndüğümde tüm üyelerime +1 gün ekleyeceğim.

magduriyetimiz giderilsin. vds kullanamadıgım 7.güne girdim. ne kadar kullanamadıysam o kadar ekleyecekler hesaba. mecburlar

Mecbur değilim. Nasıl konuşuyorsun? 1 haftadır kullanamıyorsan 1 hafta önce yazman gerekti. Çine gittiğim gün 1 haftadır kullanamıyorum demek olmaz. Normal üyeliğini destek bölümüne girip dondur ben gelince açarım ve sürene 1 gün vdsine ise sürenin dondugu gün kadar eklerim. Ama bana 1 haftador yazmıyorsan ve 1 haftadır böyle diyorsan hiç birşey yapmam. Ben vdsin parasını datacentera ödüyorum donsada donmasada. İlk açtığında vdsini 20 gün zaten hediye ettim. Ne bu yüzsüzlük... Mutsuzsan devam etmezsin. İğrenç şeyler söylüycem banlanıcam diye tehdit vari mesajlar atamazsın. Ben senin babanın oğlu değilim, ben yılda 2 defa 10 günlüğüne çine giderim. Varsa sıkıntın dondurursun süreni beni beklerken süren gitmesine MECBUR değilsin.

özür dilerim

Merhaba arkadaşlar,

Toplu video bölümünde dünkü o tıkanmadan sonra toparlanamadı ağır yükleme yapıyor. Eğer yavaş olduğunu ve bu sizin için büyük sıkkntıysa hızlandırmak için bekleyen videolar sayfasına girebilirsiniz arkadaşlar. Döndüğümde tüm üyelerime +1 gün ekleyeceğim.

Mecbur değilim. Nasıl konuşuyorsun? 1 haftadır kullanamıyorsan 1 hafta önce yazman gerekti. Çine gittiğim gün 1 haftadır kullanamıyorum demek olmaz. Normal üyeliğini destek bölümüne girip dondur ben gelince açarım ve sürene 1 gün vdsine ise sürenin dondugu gün kadar eklerim. Ama bana 1 haftador yazmıyorsan ve 1 haftadır böyle diyorsan hiç birşey yapmam. Ben vdsin parasını datacentera ödüyorum donsada donmasada. İlk açtığında vdsini 20 gün zaten hediye ettim. Ne bu yüzsüzlük... Mutsuzsan devam etmezsin. İğrenç şeyler söylüycem banlanıcam diye tehdit vari mesajlar atamazsın. Ben senin babanın oğlu değilim, ben yılda 2 defa 10 günlüğüne çine giderim. Varsa sıkıntın dondurursun süreni beni beklerken süren gitmesine MECBUR değilsin.

abi destek bakar mısın önemli [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
üyelik no . 16002

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri