abi destek bakar mısın önemli [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
üyelik no . 16002
İkimizin sorunu Efe hocam baya önemli
Telefondan gönderildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
üyelik no . 16002
hız ne durumda su an?
Gayet iyi sunucuyu bırakıyor musun![]()
özür dilerim
hız ne durumda su an?
üyelik no . 16002
İşte bazen verdiğim ve düşündüğüm anlık kararlar başkalarının kötü kullamına gidiyor gelince gereğini yapıcam hocamİkimizin sorunu Efe hocam baya önemli
Telefondan gönderildi.
Gayet iyi sunucuyu bırakıyor musun![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bence +1 gün ekleme. Şöyle +5 veya +10 hakkımızdır. Bayadır yükleme yapamıyorum doğrusu.Ana sayfadaki tekli yükleme de dahi yükleme yapamıyorum. Bu arada ne zaman döneceksiniz Çin'den?
Est hocam kırdıysam ben özür dilerim.
Fişek değil ama iyi durumda hocam.
Hocam mesajı aldım. Şu 10 gün için birşey yapamam ama gelince gereğini yapacağım.
İşte bazen verdiğim ve düşündüğüm anlık kararlar başkalarının kötü kullamına gidiyor gelince gereğini yapıcam hocam
Cahit bırakmaz sömürür
5 nin gecesinde inş biniyorum 6 sı sabahı trdeyim. Nasıl hak derken toplu link miYükselticem dönünce orayı. Yeni makina siparişlerini gitmeden verdim. Gelince sınırşarı epey zorluycaz.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kimse bu sistemi zorla aldırmıyor ama bir şeylerin vaadi var. başından beri benim toplu yükleme de ne çerçeve ne süre kesme uyguluyor.
devamlı yardımcı oluyorsunuz ama cidden insanın canı sıkılıyor. yapamıyorsanız yapamadım deyin bıraksın bu kadar insan. ya da yapacaksanız tam yapın. şuan Çin'desiniz biliyorum ama siz Çin de değilken de bu sorunları görmezdem geliyordum.
Bana de ki vds al toplu yüklemelerde sıkıntı olmayacak. alırım. ama böyle olmaz acil çözüm önerisi bekliyorum.
Hocam merhaba bende yaptiginiz islemleri yapiyorum sorun yok sıkıntisiz yapiyor www.videoyap.com/limitlerim.php acaba limiti asiyorsunuz kontrol eder misiniz
Telefondan gönderildi.
[MENTION=10381]webtasarimda[/MENTION]
Aynen pro vds de çerçeve uygulamıyor, çözer heralde [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam çerçeve basmama durumları aylardır vds ilk çıktığından bu yana kronik bir sorun.. Ama bazen bir bakıyorsun mükemmel calışıyor bazende bakıyorsun hiç vds yokmuş gibi Hala yüzde 100 stabil değil vdsler... Alt yapısında mı bir sıkıntı var nedir iyi incelenmesi gerekiyor. Mehmet hoca sırf bu işe odaklansa eminim çözer de öylesine bakıyor galiba
Hocam çerçeve basmama durumları aylardır vds ilk çıktığından bu yana kronik bir sorun.. Ama bazen bir bakıyorsun mükemmel calışıyor bazende bakıyorsun hiç vds yokmuş gibi Hala yüzde 100 stabil değil vdsler... Alt yapısında mı bir sıkıntı var nedir iyi incelenmesi gerekiyor. Mehmet hoca sırf bu işe odaklansa eminim çözer de öylesine bakıyor galiba
Bu arada VİDEOYAP HESABINDA SUNUCU KULLANAN VAR MI? Pm ile yada burdan sıkıntı olup olmadığını yazarlarsa memnun olurum. Birde sunucu (dedicated) deneyelim eğer sıkıntı yoksa![]()
Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşsınlar ona göre karar vereceğim hocam.. Sıkıntısızsa ikiye böldürürüz sorun değil. Alacak olursam pm atarımvalla hocam. vds siz kullanıyorum ben hani çalışacağını bilsem onu alacağım. dedicated işe yararsa dedicated alalım vallaha. ortak bir şey alıp 2' ye de böldürebiliriz.
---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------
yine denedim yine yok arkadaş![]()

Bu arada VİDEOYAP HESABINDA SUNUCU KULLANAN VAR MI? Pm ile yada burdan sıkıntı olup olmadığını yazarlarsa memnun olurum. Birde sunucu (dedicated) deneyelim eğer sıkıntı yoksa![]()
1 ay vdsli kullandim ve 3 islem yapiyordum hicbir sıkınti cikmadi fazla zorlayinca vds diyor ki ben bunu yapamiyorum cercevesiz yolluyor
Telefondan gönderildi.
Vds li alayım mı hocam toplu video editleme de nasıl? Yani yormazsak 5 dk da bir video ayarlar mı ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam Lütfen Şu Sorunlara Bi Çözüm Ya 4 nolu kanal 10 saat sonra Yükleme Yapıcak Diyor GÜNCEL video ama Ben Niye 10 saat sonra erteleyipte indeximden olayım ? + VDSsesizken render Yapamazdı VDSLİYİM yine Render Yapmıyor ( ÇERÇEVE SORUNU TEK ) digerleri Render Yapıyor . Bi Çözüm Bulun Lütfen . VDSsizde Toplu Videolardaki Rendere Bi çözüm Bulun . 19000 üye taşıyorsunuz lütfen ya.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.