Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba arkdaşlar,
Bilgilendirme: Son 10 gündür yükleme yavaşlığını artık kabulleniyorum. 13 server bulunuyor. Bunların 7 tanesi toplu yükleme işlemlerine bakıyor. 6 tanesi anasayfadan yükleme işlemlerine bakıyor. Bugun 3 tane daha anasayfadan yüklenmeleri hızlandırmak için server siparişi verdim. En geç pazar günü akşama doğru entegrelerini yapmış olurum. Yavaş olsada aksatmadan yüklemeler devam ediyor ve edecektir. Bu yavaşlığın sebebi ise 2.600 üyemize ulaştık. Aynı saniye yüklenmek istenen video sayısı 200 ün üstündedir.

Bugün eklenen botlar:
+ vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Şuanki aktif botlar:
+ Youtube.com (Toplu aramayla video çekme, toplu kanal çekme, özgünleştir ve aynen çek özellikleri mevcuttur. )
+ Facebook.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailymotion.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Liveleak.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Alkışlarlayaşıyorum.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Killsometime.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyplace.org (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ izlesene.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ espn.co.uk (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ bing.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ reuters.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ntv.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ cnn.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ videobash.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Merhabalar,
videoyap.com a üye olduktan sonra sol bölümde destek var. Oraya deneme süresi istiyorum yazarsanız. Hemen sürenizi üye olduğunuz hesaba eklerim. Hayırlı günler

dediğinizi yaptım, üyeliği bekliyorum teşekkürler

Sayın hocam 20 dk üstü video çekiminde çok sıkıntılar oluyor... Buan bir çözüm bulamazmıyız

Sayın hocam 20 dk üstü video çekiminde çok sıkıntılar oluyor... Buan bir çözüm bulamazmıyız

10gbit hatlı serverlardan bir tanesi bugece kurulacak. Yarın entegre etmek yerine gece 12 gibi entegre etmiş olurum.

Yeni bir plan düşünüyorum. Anasayfadan eklerken videoyu sistem eklesin diye buton koyarsam nasıl olur? O butonu işaretleyenlerde kişi hiç beklememiş olur. Ama butonu işaretlemezse yine aynen devam yüklenmeyi bekler. Tabiki sistemin yüklemesi kişinin beklemesinden geç olacaktır ama hiç yoktan sıkıntılı düşüncelerde olmayacaktır. Nasıl olur acaba?

hocam gunler once deneme istemistim gelmedi .Mumkunse ilgilenirmisiniz.

hocam gunler once deneme istemistim gelmedi .Mumkunse ilgilenirmisiniz.
videoyap.com panelinde bekleyen deneme isteği bulunmuyor. büyük ihtimal yüklenmiştir ana siz ogün hesaba girmediğiniz için süreniz bitmiştir. kullanmadığınız için tekrardan desteğe yazmanız yeterli. hayırlı geceler

10gbit hatlı serverlardan bir tanesi bugece kurulacak. Yarın entegre etmek yerine gece 12 gibi entegre etmiş olurum.

Yeni bir plan düşünüyorum. Anasayfadan eklerken videoyu sistem eklesin diye buton koyarsam nasıl olur? O butonu işaretleyenlerde kişi hiç beklememiş olur. Ama butonu işaretlemezse yine aynen devam yüklenmeyi bekler. Tabiki sistemin yüklemesi kişinin beklemesinden geç olacaktır ama hiç yoktan sıkıntılı düşüncelerde olmayacaktır. Nasıl olur acaba?

Denenebilir hocamm

videoyap.com panelinde bekleyen deneme isteği bulunmuyor. büyük ihtimal yüklenmiştir ana siz ogün hesaba girmediğiniz için süreniz bitmiştir. kullanmadığınız için tekrardan desteğe yazmanız yeterli. hayırlı geceler

Tekrardan istedim hocam.

Merhaba beyler,

dün öğlenden bu yana uyumadan devamlı yazılımı geliştirdim, 1 sunucuyu daha entegre ettim. Son 1 saatlik test ortalamasını söyleyecek olursam;

15mb lık videoyu 1 dakika 18 saniyede indirip yüklüyor.(25 deneme video)
100mblık videoyu 15 dakikada indirip yüklüyor. (15 deneme video)
1gb lık videoyu 50 dakika civarında indirip yüklüyor. (4 deneme video)

Bu işlem 14.09.2013 15:00 - 16:00 arasında baz alınarak yapılmıştır. Bu işlemi yaparken server aynı anda 500 adet videonun üstünde anlık yükleme yapıyordu. Anlık videoyap.com un rekor yükleme sayısı 650'dir.
Bu hız bugune aittir yarın öğlene 2 serverımızın daha entegresi yapılacaktır. Belki bugün bot yazamayabilirim. Videoyap.com 11 aydır verdiğ, hizmet ile %100 müşteri memnuniyeti hedeflemektedir. Eğer müşterimiz parasının iadesini isterse koşulsuz şartsız kalan tutar kadar iadesi yapılır(Not:kredi kart iadeleri 3 gün sonra hesaplarınıza geri dönüyor). Kullanmak isteyen veya bir bakayım diyen herkes ilk önce videoyap.com a üye olsun, destek bölümünden deneme süresi istesin. Deneme süresi istedikten en geç 1 saat sonra hesabınıza verilir. istediğiniz günün gece 12'sine kadar deneme yapabilirsiniz.

Not: Bazı arkadaşlar var farkediyorum, başka üyelik açıp hergün deneme süresi istiyor. Ama aynı kanalların bilgisini girip yükleme yapıyor. Lütfen arkadaşlar size deneme amaçlı veriyoruz bunu, ama bazı arkadaşlar suistimal ediyor. Bu tip düşüncelerde olan arkadaşlar; diğer kişilerinin parayla ödeyip aldığı üyeliği siz böyle yaparak kullanırsanız Kul Hakkı yemiş olursunuz.

Hocam bugun deneme aldim ama etkili kullanma yontemi hakkinda bir video cekerseniz yada varsa linkini atarsaniz daha fazla insani etkileyebilirsiniz

Ben 100 luk kotayi doldurduktan sonra tek tek yukleme ile ugrasmadim

Kesim bir yontemi vardir ama ben detayli olarak inceleyemedim eger var ise sistemden memnun kaldim ama gunluk kota 100 adet sikinti biraz

Tebrik ediyorum bu arada sistem guzel iyi dusunulmus ve destek kismi super calisiyor 2000 uzeri uye icin aninda yardim etmek zor olsa gerek

bilenesor iki sekilde

Hocam bugun deneme aldim ama etkili kullanma yontemi hakkinda bir video cekerseniz yada varsa linkini atarsaniz daha fazla insani etkileyebilirsiniz

Ben 100 luk kotayi doldurduktan sonra tek tek yukleme ile ugrasmadim

Kesim bir yontemi vardir ama ben detayli olarak inceleyemedim eger var ise sistemden memnun kaldim ama gunluk kota 100 adet sikinti biraz

Tebrik ediyorum bu arada sistem guzel iyi dusunulmus ve destek kismi super calisiyor 2000 uzeri uye icin aninda yardim etmek zor olsa gerek

bilenesor iki sekilde

Merhabalar,

öncelikle dürüst yorumunuz için teşekkür ederim. 100 kota olayına gelecek hafta sonuna doğru birşeyler düşüneceğim. Şuanda ani bir toplu yükleme olayının entegresinden serverların ayarlarıyla uğraşıyorum.

Sistem tamamen otomatik olduğu için genellikle destek bölümüne kanalını ekleyemeyenler ve deneme süresi isteyenler yazıyor. Ödeme yapıldığı zaman sistem otomatik onayladığı için herkesle her ay uğraşmamış oluyorum. 10 aydır kullanıpda 1 defa yazışmadığım bir çok kişi var.

Ağırlıkla toplu video ile ilgili demo videomuz:

Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video ve Toplu Video Ekleme Botu - YouTube

Ağırlıkla manuel eklemeyle ilgili demo videomuz:

Videoyap.com - Youtube hesabınıza video kopyalayın.. - YouTube

Şu sıralar çok bot eklediğim için botlar için video çekmedim ama gelecek hafta sonu tekrardan video çekmeyi düşünüyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Videoyapa üye oldum destek bölümünden 1 günlük deneme süresi istedim ne kadar beklemem gerekiyor?

Merhaba arkadaşlar,

son 5 günde bir çok gelişme yaşadı videoyap.com bunlardan size kısaca bahsetmek istiyorum.

Yüklenme çubuğu: Artık videolarınızı yüklerken % kaç oranında yüklendi, kaç mb boyutundaydı ve kaç mb'a ulaştı bunu görebiliyorsunuz.

1080p Video Youtube dan video çekerken en yüksek kalitede video çekebilirsiniz. 720p yerine sistemimiz artık en yüksek kaliteyi 1080p olarak görmeye başlamıştır.

Telif uyarısına düşürmeme: Önden otomatik telif hakkı verebilecek videoları sistemimiz saptıyor. Bu videoları yüklediğinizde kanalınıza yüklenmiyor ve sol bölümde uyarılar bölümünde size bildiriyor. Kısaca sistemimiz daha önceden telif atmış videoyu görebiliyor ve o video yüklenirken iptalini veriyor. Bu olayı sistem %70'den fazla oranda buluyor. Her zamanki gibi yinede siz önlemini almalısınız ki %30 ihtimalden kanalınız gitmesin.

Hızlandırma: Bir anda 11 ayda aldığımız üyenin çeyreği kadar üye gelince makinalarımız geçen hafta yavaşlama yaşadı. Ama son 3 gündür ortalama 100mb videoyu 15 snyede yüklüyor.

hocam vk.com ve vk.me botunuda eklermisiniz

Tabikide hocam, siz yeterki isteyin. (Bu gece veya yarın sabah eklemiş olurum.)

deneme süresi için mesaj attım
Deneme süresini istediğiniz vakitte vermiştim. Site üzerinden pmlere saatte 1 defa cevap veriyorum. Ama forumlardan takibi günde 8-9 defa aralıklarla yapabiliyorum.
Hocam acil pm bekliyorum hizmetinizden yararlanmak istiyorum.
Tabikide hemen atıyorum. Herşey zaten otomatik satın alma anında siteden kredi kartı veya paypal ile alabilirsiniz sistem otomatik sürenizide ekler. Hayırlı olsun şimdiden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri