Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Evet sisteme giriş yapamıyoruz ve sürekli olarak "video şuanda indirilemiyor, listeye alınmıştır" gibi hata ile karşılaşıyoruz.

video ortası kodları alıyorum videoyaptan aynı şekilde imacrosa yazıyorum şu hatayı veriyor hocam

SyntaxError: missing ; before statement, line NaN (Error code: -991)

Benden kaynak lı mı bu sorun ?

Merhaba Arkadaşlar,

17:10 ile 17:30 arasındaki kesinti nedenini tam bilmiyorum. Fakat 17:00'da sitenin sigortası SSL yani bitmişti ve yeniledim. Servera restart atmak gerekiyordu gece yaparım dedim kendisi otomatik yapmışa benziyor.

I-macros olayını inceliyorum arkadaşlar.yani bazı reklamların açılması gibi olaylar nedenine bakıyorum.

Sorunu kalanlar yazabilir mi acaba?

Merhaba Arkadaşlar,

17:10 ile 17:30 arasındaki kesinti nedenini tam bilmiyorum. Fakat 17:00'da sitenin sigortası SSL yani bitmişti ve yeniledim. Servera restart atmak gerekiyordu gece yaparım dedim kendisi otomatik yapmışa benziyor.

I-macros olayını inceliyorum arkadaşlar.yani bazı reklamların açılması gibi olaylar nedenine bakıyorum.

Sorunu kalanlar yazabilir mi acaba?
Hocam bot ile ilgili tüm kontrolleri yapıp test edip tamamının çalıştığına dair genel bir bilgilendirme yapmanızı rica ederim. Çünkü devamlı şurası çalışmıyor burası hata veriyor tarzında bildirimler geliyor. Bizde sizden gelen net bilgiye göre sorunsuz işlemlerimize başlayalım.
Kolaylıklar.

Videoların hitleri görülmüyormuş toplu videoda abi
toplu video hala stabil değil sanırım . Öyle yazıyorlar

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba,

videoayapı hiç kullanmadım daha doğrusu hiç bot kullanmadım o yüzden merak ediyorum video yap ile dailymotion dan toplu video indirip yükleme yapabilirmiyiz ?

hocam site tam stabil çalışmıyor mu bana mı öyle geliyor acaba kanal sil diyorum silmiyor

Ekleme: Ctrl F5 edince kendine geldi cache ile alakalı sorun herhalde.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video yöneticisinde etiketleri giriyoruz işlem yap diyoruz yapıldı gösteriyor ancak etiketleri işlemiyor eskiden tüm etiketleri gösterirdi şimdi göstermiyor sistem

hocam toplu bilgisayar yükleme de neden sınır var ben sunucuda render aldıktan sonra videoyu bot ile bilgisayardan yükleme yapıyorum sonra yutup hesabıma kendi bilgisayarım dan girip düzenleme yapıyorum 1 tane de olsa hop 15 dk sınırı geliyor bu çok can sıkıcı bir durum

daha once sunucu da ki yutup hesabıma atıp linkleri kopyalayarak çekiyordum bilgisayar upload varken bu şekil kullanmak saçma

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abicim , videoların emrini verdim ama hala aynı , yüklenmedi bir sıkıntı mı var abicim ? id:13611

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet hocam, bu api v3 de son 500 video listeleniyor ddemiştin, biraz araştırdım limiti artırılabiliyormus o koddaki 500 ü değiştirerek, tabi sistemin nasıl işlediğini tam bilmiyorum orasını sen biliyorsun artık :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet hocam, bu api v3 de son 500 video listeleniyor ddemiştin, biraz araştırdım limiti artırılabiliyormus o koddaki 500 ü değiştirerek, tabi sistemin nasıl işlediğini tam bilmiyorum orasını sen biliyorsun artık :)

Hacı sen 1000 lerce videoluk ne çalışıon çok merak ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri