Merhaba Arkadaşlar,
desteğe bakmaya çalışıyorum yaklaşık son 5 saattir. ve devam ediyorum. Çok sık sorulan soruları yanıtlayayım.
1) [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] un hemen üstteki embedlediği videoyu izleyerek api keyi almayı görebilirsiniz. eğer anasayfa veya toplu video bölümünde bir işlem yaparken hata alıyorsanız api keyiniz 1 aydan eskidir. youtube yeni güncelleme getirdi api keylerde bu nedenledir.
2) Toplu video sayfasında neden sayfa seçme kalktı? Youtube yeni api versiyonunda malesef artık şu kanalın şu sayfası gibi seçmeye imkan tanıtmıyor. Ancak next yani sonraki sayfa diye geçiş yapmaya izin veriyor. bu nedenle çektiğiniz içeriğin altındaki sonraki sayfa linkiyle sonraki sayfaya geçiş yapabilirsiniz. o linki en üstede yerleştireceğim kısa zamanda çok sayfa ilerleyecekseniz alta gitmekle uğraşmamanız için. o linki videoyap biliyorsa sayfasınıda bilir demeyiniz malesef. o linkin içinde bir değer var onu sayfa açılınca youtube veriyor bize. bu nedenle hangi sayfanın o karışık kodu olduğunu bilmek %0 ihtimallidir.
3) Çekmek istediğim kanalda 500 denfazla video var ben daha fazlasını çekmek istiyorum o kanaldan ama çekemiyorum diyenler içnide malesef artık youtube bir kanala ait 500 videoyu listeletiyor daha fazlasını vermiyor.
Şuanda toplu link, kanal takip bölümlerinde düzenleme yapıyorum. ufak tefek aksamaları anlık görebilirsiniz.
Herkese bol kazançlar