Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

selamunaleykum arkadaslar simdi server ile yukleme yapacaktım herseyı ayarladım simdi server ile yukleye bastım beyaz bi sayfa cıktı videoları yuklemedi bekledim bir muddet gene aynı kaldı sayfayı yeniledim normal uyelik oldugu icin 19 dk sonra yukleme yapabilirsiniz uyarısı aldım sizdede boylemi

Kanal takip bölümünde kanallarımın yarısının izlenim ve videoları 0 a inmiş olarak gözükyor ama kanallarda problem yok

Kanal takip bölümünde kanallarımın yarısının izlenim ve videoları 0 a inmiş olarak gözükyor ama kanallarda problem yok

aynı problem var . ayrıca imacros çalışmıyor ve emrini verdiğim videolar yüklenmiyor .

imacros video ortası ve kanal çek bölümleri sorunsuz görünüyor şuan.

Api'lerinizi yenileyin beyler.

video yuklemiyor. ortak client kullan diyorum api olusturdum yeni simdi server calısmıyormu

Toplu Link Bot (Tüm Botlar) den - Toplu Videoya Aktar yapınca

1) Bu videoyu Toplu Serverlara Yükletemezsiniz. Ancak Önceki Sayfada Adı Geçen Sitelerden Yüklenebilir.

hatası veriyor.

tekrar destek den hesap dondur yapma vakti geldi :)
1 gün video yükletiyoz 3 gün hesap donduruyoz.

bendede hala aynı sorun var yeni mail açsam dahi api eski falan diyor kabul etmiyor videoyap

beyler şu v2 v3 muhabberi nedir bir şeyler değiştirmemiz gerekiyor mu?

Toplu Link Bot (Tüm Botlar)
buradan video eklemeye çalışınca
yeşil yazılı kısım açılıyor server ile yükle diyince

loading diyor 3 saniye içinde o da kayboluyor ve hiç bir şey olmamış gibi davranıyor
yani yükleme yapmıyor.

lütfen o kısmı inceleyin

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam 1.sayfa 2.sayfa 3.sayfa... seçenekleri gelecek mi tekrardan toplu video bölümüne?

Merhaba Arkadaşlar,

desteğe bakmaya çalışıyorum yaklaşık son 5 saattir. ve devam ediyorum. Çok sık sorulan soruları yanıtlayayım.

1) [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] un hemen üstteki embedlediği videoyu izleyerek api keyi almayı görebilirsiniz. eğer anasayfa veya toplu video bölümünde bir işlem yaparken hata alıyorsanız api keyiniz 1 aydan eskidir. youtube yeni güncelleme getirdi api keylerde bu nedenledir.

2) Toplu video sayfasında neden sayfa seçme kalktı? Youtube yeni api versiyonunda malesef artık şu kanalın şu sayfası gibi seçmeye imkan tanıtmıyor. Ancak next yani sonraki sayfa diye geçiş yapmaya izin veriyor. bu nedenle çektiğiniz içeriğin altındaki sonraki sayfa linkiyle sonraki sayfaya geçiş yapabilirsiniz. o linki en üstede yerleştireceğim kısa zamanda çok sayfa ilerleyecekseniz alta gitmekle uğraşmamanız için. o linki videoyap biliyorsa sayfasınıda bilir demeyiniz malesef. o linkin içinde bir değer var onu sayfa açılınca youtube veriyor bize. bu nedenle hangi sayfanın o karışık kodu olduğunu bilmek %0 ihtimallidir.

3) Çekmek istediğim kanalda 500 denfazla video var ben daha fazlasını çekmek istiyorum o kanaldan ama çekemiyorum diyenler içnide malesef artık youtube bir kanala ait 500 videoyu listeletiyor daha fazlasını vermiyor.

Şuanda toplu link, kanal takip bölümlerinde düzenleme yapıyorum. ufak tefek aksamaları anlık görebilirsiniz.

Herkese bol kazançlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekden kapanmalar için yazdım vakit bulabilirsin bi el atıver hocam :(

@Web_Scripti hocam 3 kez apı değiştirdim halen bu yazı çıkıyor
Kanallarım kısmındaki Tek Youtube Api Keyiniz eski versiyondur. Lütfen Tek Youtube Api Keyinizi yenileyiniz.

ortalık garışdııı düzen bozulduu yetiş ha [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] :D

herkes yeniliği yadırgadı adapte olamayanlar var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri