Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video yöneticisinde etiket giriyorum videoya sorun yok. yalnız tekrar toplu video yöneticisini açıp " özgünleştir-başlık-açıklama-etiket ekle" kısmında bir önce ki yazdığım etiketlerimin hiçbiri yok. bu da şuna sebep oluyor.sadece başlık değiştirsem bile o videonun etiketleri siliniyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu video bölümünde bir kelime arama yaparak birşey arattığınızda api keyinizi yenileyin diye uyarı veriyorsa. Yeni api key alınız, hala aynı hatayı alıyorsanız api keyi alırken bir adımı atlıyorsunuzdur. Yönetici desteğine api keyi aldıgınız mail ve şifreyi yazın halledeyim.

Bu nedenledir ki, api keyiniz hatalı olunca anasayfa yükleme harici tüm bölümleriniz çalışmalar.

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu video bölümünde bir kelime arama yaparak birşey arattığınızda api keyinizi yenileyin diye uyarı veriyorsa. Yeni api key alınız, hala aynı hatayı alıyorsanız api keyi alırken bir adımı atlıyorsunuzdur. Yönetici desteğine api keyi aldıgınız mail ve şifreyi yazın halledeyim.

Bu nedenledir ki, api keyiniz hatalı olunca anasayfa yükleme harici tüm bölümleriniz çalışmalar.

Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=id,snippet&channelId= xxx &maxResults=50&order=date&key= xxx : (403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.

Bu hatanın bir cözümü var mı yoksa cözüm bulana kadar reklam arası giremeyecek miyiz ?

Hocam toplu videoda videoları çektikten sonra dakikalarını yazmasını tekrar sağlayabilir miyiz acaba çünkü peder uzun videolara çalışıyor da başımın etini yiyor bu niye böyle diye :)

Hocam Mesela 900 MB video botta işi bitiyo yüklendi gösteriyo. Ancak youtube da işleme başladı diyo öylece bekliyo 45dk 1 saat bekledigim oldu halen işleme başladı diye kalıyo. yani işleme geçmiyo yada çok fazla uzun sürüyo. Daha önce botta yüklendikten sonra en fazla 3-5 dk içinde işlemeye başlıyodu.

Hocam bu Duruma Bi cvp bekliyorum. Yeni Api vs falan mı alalım ne yapalım. Köprüden mi atlıyak :D [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam client ve api almayı bi video cekip paylassanız daha dogru olmazmı binlerce kullanıcı var hepsinin api ve clientini ayarlamaya nasıl yetiseceksiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal takip'de sorun var kanallar adsenseye baglı olmasına ragmen Kazanca Bağlanmamış gosterıyor bazı kanallarda acık olmasına ragmen kapalı gosterıyor .

Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...&key=AIzaSyCXCQ6ZRQP89-I07OqEXS76Ga00SWKDI8s: (403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.

bu ne hatası usta

Sorun Çözülmüştür...

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal takip'de sorun var kanallar adsenseye baglı olmasına ragmen Kazanca Bağlanmamış gosterıyor bazı kanallarda acık olmasına ragmen kapalı gosterıyor .

Youtube bir bakım yapması gerekiyor. Bazen çalışıp kanal takip bazen çalışmaması youtube api bazen çalışmıyor. günde ortalama 5-6 defa 5 er dk kesiliyor. Ben değil youtube'a mail atın hocam. Aynı şekilde kanal takip gibi video yöneticisi ve toplu video yöneticiside bu şekilde 5-6 defa 5 dk yine gün içinde yanıt vermiyor. Fakat videoyap yanıt veriyor mu? veriyor. Youtube yanıt vermiyor. Youtube api serverı yanıt vermeyince ben birşey yapamam.
Yt ile alakalı bir durum.

ben kanal çek yapıyorum yanlız kanalın sadece 1 sayfasını çekiyor diğer sayfaları görünmüyor en aşaıda sonraki sayfa dan halledebiliyoruz bunu nasıl ayarlayacaz

Kanalı Komple Kendi Kanalıma Aktar bölümünü kullanıyorum. şuan topluotomatik.php sayfasında yalnız işleme başlaması için sanırım gece 00.00 olmasını bekliyor.

Screenshot by Lightshot şurdan bakabilirsiniz. başka bir şey yapmam gerek var mı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şunu bi kontrol eder misin? yönetici desteğe yazdım ama hızlı görmeni istiyorum. belki eksik bir şeyler vardır.

Teşekkürler.

kanal araştırma kısmında arama yapıyorum özel url alınmış kanallar haricinde hangisine tıklasam kanal yok diyor ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Api keyi browser keye tıklayarak alıcaksınız. Sayfalama diye bir youtube api v3 de yok. Sonraki sayfa var arkadaşlar.

hocam şunu sormuştum.

Kanalı Komple Kendi Kanalıma Aktar bölümünü kullanıyorum. şuan topluotomatik.php sayfasında yalnız işleme başlaması için sanırım gece 00.00 olmasını bekliyor.

Screenshot by Lightshot şurdan bakabilirsiniz. başka bir şey yapmam gerek var mı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şunu bi kontrol eder misin? yönetici desteğe yazdım ama hızlı görmeni istiyorum. belki eksik bir şeyler vardır.

Teşekkürler.

Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...&key=AIzaSyCXCQ6ZRQP89-I07OqEXS76Ga00SWKDI8s: (403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.

bu ne hatası usta

Sorun Çözülmüştür...
Bu sorunu nasıl cözdün kardesim ?
Suan aynı problemi bende yasıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri