Sistemde kayıtlı olmayan kanallara imacros reklam girerken 37 videolu kanala 60 küsür video arası gösterdi.
Su reklam aralıgı stabil olursa cok güzel olacak.
Su reklam aralıgı stabil olursa cok güzel olacak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Hocam Toplu ve etiket olayını inceleyebildiniz mi bu sorun haledır devam etmektedir. Screenshot by Lightshot resimdede gördüğünüz gibi.
Bende yavas diye sayfayı acık bıraktım bütün bekleyen videolar turbo mod ile 3 dk icinde yüklenince kanalların hepsini youtube incelemeye aldı.@Web_Scripti Mehmet Hocam toplu video yüklemede sorun mu var sabahtan beri 1 video bile gönderim olmadı kanallara
Bende yavas diye sayfayı acık bıraktım bütün bekleyen videolar turbo mod ile 3 dk icinde yüklenince kanalların hepsini youtube incelemeye aldı.
Kanallar simdi hata veriyor 10 saat sonra yükleyin diye [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Aynı durum bendede oldu şimdi turbo modunu açtım Mehmet hocam bu duruma el atabilirsen memnun olurum daha kanallara 1 video bile yüklenmedi 10 saat sonraya atıyor yükleme emri verdiğim videoların yarına kanallara atılmış olması gerekiyor normal şartlarda,durumu inceleyebilirseniz.
Aynımdurumdan muzdaribiz acil destek
Genel sorunlar düzeliyor şimdide bu tip sorun çıkıyor şu mayıs ayından adam akıllı çalışamadık bir türlü
Valla hocam umarım düzelir boşa zaman geçiyor
İnşallah [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Hocam çözer bu durumu en kısa sürede.
Toplu da çerçeve de basmıyor. Toplu tamamen skkıntı bi play bence ekstra ücretle verilip sıkıntısız çalışmalı
Vdsin var mı hocam? Toplu video sadece vdsli üyeler çerçeve v.s. attırabilir. normal üyeler ancak anasayfa ve toplu linkde 500 mb altı videolarda render işlemi uygulatabilir.
Bakınız : http://www.videoyap.com/limitlerim.php
Evet var hocam yine atmıyor toplu da
Vardır bir hatan hocam. üye id nedir? bakıp yazayım
Telefondan gönderiyorum da mailden bakabilirseniz infı@webtasarimda.com . Destektn talep açmıştım video silinmiş diye kontol edemediniz.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Hocam bu toplu yüklemelerde ki soruna bakabildiniz mi tüm kanalları 10 saat sonraya attı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.