Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=id,snippet&q= (403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.
şöyle bir hata alıyorum kanal araştırması yaparken. sebebi nedir acaba
"Lütfen kanallarım kısmından api keyinizi değiştiriniz. Kullandığınız api key youtube api v2'dir. Youtube api v3'e geçmiştir. Lütfen kanallarım kısmından api keyinizi değiştiriniz."
Seklinde hata alıyorum.API degistirdim ama yine aynı hatayı veriyor.
Reklam arası girme calısmıyor mu ?
APi key değiştirmelisiniz hocam yeni bir mail ile.
Hocam burada ki işlemleri birebir uyguladınız mı?
https://www.youtube.com/watch?v=rlxfeYmtQEI
Beyler ben bu videoyap almak istiyorum fakat karman çorman bir bot. Api falan alın diyorsunuz ortak client vs var bunlar ne böyle. Bana bunu anlatacak biri var mı skypetan falan. Duacısı olurum valla![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds olduğu halde yüklenmeler çok yavaş ilgilenirsen sevinirim kaç gündür verim alamıyorum
banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Karman çorman değil hocam, kullanışlı ve stabil. Dilerseniz gece 10-11 gibi skype'den yardımcı olabilirim.
Bugün 3bin video yükledim harika ya baya yoruldum ama değer umarım)
---------- Spam Engelliyici 13:51 ---------- Önceki Mesaj 13:50 ----------
Ne konuda yardıma ihtiyacın var hocam
Tek videoyap hesabıyla alakası yok, kanalları kapanması clientlere bağlı clienti kirletmemek için Her Clientten günde 1 kanal yaparsan sağlam olur. Hesabına 50 tane Client tanımlarsın tek hesaptan 50 kanal yaparsın istersen Clienti arttırdıkça kanal sayısınıda arttırabilirsin.kanalların toplu gitmemesi için tek videoyap hesabından günde kaç kanal yapmalıyız?
i
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.