Videoyap Kanalı Kapanmayan Gelsin

xtekin34

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar videoyapta ne yaptımsa video attığım kanal kapanıyor. Bunu aşmayı beceren arkadaşlar var mı acaba?

Neler yaptım yinede kapandı kısaca anlatıyım.

1) Kanalları açıyorum ve hepsine ayrı ip'den token veriyorum.
2) %50 ünlem geç ve gizli yükle seçiyorum her kanalda
3) Kanalları ennn az 24 saat bekletiyorum sonra toplu linkten etiket-açıklama özgünleştir yaparak 2-5 dk aralıklarla yükle diyerek toplu video hakkından kullanıyorum ve 40-49 video atıyorum zaten attığımdan 2-3 tanesini yüklememiş oluyo telif falan var diye..
3) Videolar yüklendikten sonra 24 saat sonra girip kanala telifli vs varsa siliyorum ve videoları gizlide filan yine bırakıyorum.
4) AMA YİNEDE KAPANIYOR!

Not: Son ortak cliente geçtim %100 kapanmaz dediler bu sefer video attıktan sonra 3buçuk gün bekledim ve girdim telifli vs. videoları sildim ve çıktım kanaldan. Ertesi sabah yine kapandı. En fazla bu kadar dayandı.

Toplu videodan mı kaynaklanıyor acaba? Bir fikri, taktiği olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar

benimde dün açtığım kanalların hepsi kapandı :D ama videoyapla günde 15 civarı video attığım kanalım 2 aydır ayakta

gizli falan yükleme gerek yok
30 ustu yukluyorsan 5-8 videodan yükle
50den fazla yükleme
EN ONEMLİSİ yükleme tamamen bittikten 3-5 saat sonra temiz bir ip ile gir aç kazanmaları
firefox kullan kapandığında geçmişi tamamen sil cinsinde
jk.jpg

ccleanerda sil ne varsa komple, cunku farkettim ki bazı windows sürümleri de bu sorunu yaratmakta
dipnotlarım bunlar, 2 aydır spam kapanma yasamadım, max200 video yapıp kanalı kontrol listeme ekliyorum bitiyor :D

hiç ayar yapmadan herkese açık atıyorumda kategori temiz ondan alabilir birde bu kanal alt kanal ana kanal kapandı alttan giriş yapıyorum dün açtığım gmailler kapandı artık alt kanal çalışıcam daha uzun ömürlü oluyor 2013de açtığım gmailleri kullanıyorum

Videoyapla açtığım tüm kanallar kapandı. 100 den fazla belkide kanalım ardı ardında videoyapta kapandı. Daha sonra vds ile deneme yaptım aynı şartlarda, %90 oranında kapanmalarım azaldı. Videoyapta kapanmayan arkadaşlarda elbet var. Ama videoyap ile kapanma oranı yüksek olarak görüyorum çünkü ortak vds kullanılıyor. Yani 1 vds ile belki 10larca 100lerce kullanıcıya hizmet veriyor. Bu da kanalın kapanması için birinci etken eğer kapanmıyorsa bile kanalı riske atıyor.

analları açıyorum ve hepsine ayrı ip'den token veriyorum.
2) %50 ünlem geç ve gizli yükle seçiyorum her kanalda ----Gizli yükleme seçme
3) Kanalları ennn az 24 saat bekletiyorum sonra toplu linkten etiket-açıklama özgünleştir yaparak 2-5 dk aralıklarla yükle diyerek toplu video hakkından kullanıyorum ve 40-49 video atıyorum zaten attığımdan 2-3 tanesini yüklememiş oluyo telif falan var diye..(bu doğru)
3) Videolar yüklendikten sonra 24 saat sonra girip kanala telifli vs varsa siliyorum ve videoları gizlide filan yine bırakıyorum. (Gizlide bırakma aynı gün yükleme bittikten sonra aynı ıpden temizleme yap )
4) AMA YİNEDE KAPANIYOR!

gizli falan yükleme gerek yok
30 ustu yukluyorsan 5-8 videodan yükle
50den fazla yükleme
EN ONEMLİSİ yükleme tamamen bittikten 3-5 saat sonra temiz bir ip ile gir aç kazanmaları
firefox kullan kapandığında geçmişi tamamen sil cinsinde
jk.jpg

ccleanerda sil ne varsa komple, cunku farkettim ki bazı windows sürümleri de bu sorunu yaratmakta
dipnotlarım bunlar, 2 aydır spam kapanma yasamadım, max200 video yapıp kanalı kontrol listeme ekliyorum bitiyor :D

Çerez falan komple siliyorum 1. kendisi otomatik siliyo çıkış yapınca birde ayriyetten kendim açıp yavaş temizleme yaptırıyorum. Herşeye didik didik dikkat ediyorum hocam

Siz 1 kanala günde kaç video atıyosunuz en fazla hocam?
Toplu videodan mı atıyosunuz? tek tek mi? yoksa linkleri bekleyerek mi?
Ve videolar % kaç ünlem geçte ?

hiç ayar yapmadan herkese açık atıyorumda kategori temiz ondan alabilir birde bu kanal alt kanal ana kanal kapandı alttan giriş yapıyorum dün açtığım gmailler kapandı artık alt kanal çalışıcam daha uzun ömürlü oluyor 2013de açtığım gmailleri kullanıyorum

Hocam ünlem geç % kaç yapıyosunuz?

Videoyapla açtığım tüm kanallar kapandı. 100 den fazla belkide kanalım ardı ardında videoyapta kapandı. Daha sonra vds ile deneme yaptım aynı şartlarda, %90 oranında kapanmalarım azaldı. Videoyapta kapanmayan arkadaşlarda elbet var. Ama videoyap ile kapanma oranı yüksek olarak görüyorum çünkü ortak vds kullanılıyor. Yani 1 vds ile belki 10larca 100lerce kullanıcıya hizmet veriyor. Bu da kanalın kapanması için birinci etken eğer kapanmıyorsa bile kanalı riske atıyor.

Hocam vds ile günde kaç kanala giriyosunuz ve günde kaçar video atıyosunuz?

15 gün dayandı milletimiz yine meşhur konu açıldı? peki neden bu konular açılıyor neden yazılıyor olayına gelelim.

xtekin34 arkadaş mesala 20 gündür destekden ses bile vermemiş konu açmış.

xchernobilx arkadaş 2-3 aydır botu dahi kullanmıyor fakat yazıyor.

sadeceytpara arkadaş ise kanalım kapanıyor diye ankete geldi oy verdi. üyelik id vermedi. etiketlendi yine vermedi.

Şimdi soruyorum siz sorunu çözmek için bana gelmezken ben sizin hatalarınızı bilemem ve doğru yola geçiremem.

Sağolsun 2-3 arkadaş dışındada kimse bu konulara gelipde kanalım kapanmıyor yazmıyor. çünkü milletin derdiyle uğraşmak istemiyor. Açıkcası bende bu tür konularda kimselerle uğraşmıyorum. varsa kapanman gelirsin desteğe yazarsın. Yoksa baltaması botu kullanmadan yapan çok kişi gördüm.

analları açıyorum ve hepsine ayrı ip'den token veriyorum.
2) %50 ünlem geç ve gizli yükle seçiyorum her kanalda ----Gizli yükleme seçme
3) Kanalları ennn az 24 saat bekletiyorum sonra toplu linkten etiket-açıklama özgünleştir yaparak 2-5 dk aralıklarla yükle diyerek toplu video hakkından kullanıyorum ve 40-49 video atıyorum zaten attığımdan 2-3 tanesini yüklememiş oluyo telif falan var diye..(bu doğru)
3) Videolar yüklendikten sonra 24 saat sonra girip kanala telifli vs varsa siliyorum ve videoları gizlide filan yine bırakıyorum. (Gizlide bırakma aynı gün yükleme bittikten sonra aynı ıpden temizleme yap )
4) AMA YİNEDE KAPANIYOR!

1) Gizli Yükleme olmucak
2) Yükleme bittikten sonra videoları Videoyap üzerinden mi temizlik yapalım Herkese açık ve telif falan ordan mı halledelim? Yoksa yükleme bittikten sonra giriş yapıp kanalda mı halledelim her işlemi?

15 gün dayandı milletimiz yine meşhur konu açıldı? peki neden bu konular açılıyor neden yazılıyor olayına gelelim.

xchernobilx arkadaş 2-3 aydır botu dahi kullanmıyor fakat yazıyor.

sadeceytpara arkadaş ise kanalım kapanıyor diye ankete geldi oy verdi. üyelik id vermedi. etiketlendi yine vermedi.

Şimdi soruyorum siz sorunu çözmek için bana gelmezken ben sizin hatalarınızı bilemem ve doğru yola geçiremem.

Sağolsun 2-3 arkadaş dışındada kimse bu konulara gelipde kanalım kapanmıyor yazmıyor. çünkü milletin derdiyle uğraşmak istemiyor. Açıkcası bende bu tür konularda kimselerle uğraşmıyorum. varsa kapanman gelirsin desteğe yazarsın. Yoksa baltaması botu kullanmadan yapan çok kişi gördüm.

Hocam destekten yazdım ya . Siteden ıd mide attım .

Dediniz ki çok video atma

---------- Spam Engelliyici 11:35 ---------- Önceki Mesaj 11:34 ----------

1) Gizli Yükleme olmucak
2) Yükleme bittikten sonra videoları Videoyap üzerinden mi temizlik yapalım Herkese açık ve telif falan ordan mı halledelim? Yoksa yükleme bittikten sonra giriş yapıp kanalda mı halledelim her işlemi?

Yaptığın her şey doğru.

Vİdeolar yüklendi bitti videoyaptan takip ediyorsun.

Yüklemeler bitince aynı ıpden temizle para kazan aç adsense bağla kanala yol ver hepsi bu

Hocam güldürmeyin Allah aşkına :) benim videoyapta 2 hesabım var işlerimi hızlı ilerletiyim diye. Size az önce verdiğim id li hesabı daha geçende aldım forumda satan bir arkadaştan konusu burda

http://www.ytpara.com/videoyap/48704-satilik-140-gunu-bulunan-videoyap-botu-fiyat-70-tl.html

Şimdi birde benim kendi hesabıma bakın. Her cevap verdiğinizde bir soru daha sormuşum. Forumdan sorduklarım hariç.

''Üyelik Id : 1293''

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:36 ----------

Hocam destekten yazdım ya . Siteden ıd mide attım .

Dediniz ki çok video atma

---------- Spam Engelliyici 11:35 ---------- Önceki Mesaj 11:34 ----------

Yaptığın her şey doğru.

Vİdeolar yüklendi bitti videoyaptan takip ediyorsun.

Yüklemeler bitince aynı ıpden temizle para kazan aç adsense bağla kanala yol ver hepsi bu

Hocam aynı ipden temizle derken videoyap üzerinden mi bahsediyosunuz acaba?

1 kanala tek seferde 300 video attığımda oluyor şükür kapanmıyor .

Hocam güldürmeyin Allah aşkına :) benim videoyapta 2 hesabım var işlerimi hızlı ilerletiyim diye. Size az önce verdiğim id li hesabı daha geçende aldım forumda satan bir arkadaştan konusu burda

http://www.ytpara.com/videoyap/48704-satilik-140-gunu-bulunan-videoyap-botu-fiyat-70-tl.html

Şimdi birde benim kendi hesabıma bakın. Her cevap verdiğinizde bir soru daha sormuşum. Forumdan sorduklarım hariç.

''Üyelik Id : 1293''

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:36 ----------

Hocam aynı ipden temizle derken videoyap üzerinden mi bahsediyosunuz acaba?

Hocam kanala direk tarayıcıdan girip toplu olarak para kazanmayı açıyorum.Sonra imacros reklamları giriyor. işte o sırada ünlem vereni temizliyorum

Arkadaşlar benzer şeyleri hep yazdım tekrar yazacağım.

3 ay evveline kadar ne yaparsam yapayım kanallarım kapanıyordu. Yazılan çizilen her şeyi denedim ve sonuç alamadım.

Son olarak gittim ve bilgisayarımı değiştirdim. Birde her zaman kullandığım videoyap hesabımı değiştirdim. Yeni üyelik aldım yani.

3 aydır yükleme yapıyorum.

7 kanalım var. Tüm kanallarıma her gün aynı ip den çerez falan temizlemeden giriyorum. Hepsine her gün video yükleyip sonra hemen girip para kazanmaları açıyorum.

Çerez temiZle , ip değiştir vb hiç bir şey yapmıyorum. Bilgisayarınız ve adsenseniz temizse hiç bir şey olmuyor.

3 aydır kapanmayan kanalımı denemek için eski bilgisayarımdan açtım ve 4 saat sonra kapandı.

Sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri