Videoyap kapanıyor!!!

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar

aliq

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar videoyap 01.06.2018 tarihinde son bulacakmış. Sitesinde gerekli açıklama mevcut.
Videoyap.com 2017 yılında kar ettiği ay olmadı. 2018 yılında Gelen - Giden oranına göre %90 zarar etti, ediyor. Sistemi her zaman stabil tutmaya çalıştım. Stabil tutamadığım zamanların sürelerini herkese yükledim ve tekrardan yaşanırsa yükleyeceğim. 01.06.2018 tarihinde videoyap kapanacaktır. O tarihten sonrasına ait süresi olanlara sadece iade yapılacaktır. Destek sistemine çok yavaş dönüş yaptığım için videoyap'ı kullanmayı bilmiyorsanız süre satın almayınız. (Bu sistemi açık bırakabilecek parayı kazanmak için başka işler yapmam gerekiyor bu nedenle desteğe vakit ayıramıyorum.) Sizlere karşı hakkım varsa helali hoş olsun arkadaşlar.

Kullananlar alternatif aramaya başlayabilir.
Spam deryasında hatrı sayılır bir bottu.

HE BİDE bunu baskları degilde kendidinden duysaydık iyi olurdu gelip forumda kendı konusunun altına yazsaydı iyi olurdu.

BENİM.

spam = videoyap mi

Çoğu kişi için öyleydi :D bu işten çok anlayamayan biri bile kazanabiliyodu videoyap sayesinde. YT bu sefer iyi temizlencek.

Genel olarak konuşmak gerekirse, Usta spamcılar için mesele videoyap değil ama durum ortada özgün çalışır gibi spam çalışılcak özgün kanala özen gösterir gibi spam kanala özen göstermek gerekiyo artık saçma bi hal aldı

Çoğu kişi için öyleydi :D bu işten çok anlayamayan biri bile kazanabiliyodu videoyap sayesinde. YT bu sefer iyi temizlencek.

Usta spamcılar için mesele videoyap değil ama durum ortada özgün çalışır gibi spam çalışılcak özgün kanala özen gösterir gibi spam kanala özen göstermek gerekiyo artık saçma bi hal aldı

Saçma sapan kanal kapanması olmazsa iyi oldu aslında :) Çöp kanallar olmucak artık.

zaten belliydi böyle olacağı son zamanlarda çok sorun olmaya başlamıştı destek neredeyse yok gibiydi allahtan şuan yükleyicim kullanıyorum sorunsuz şuan :)

ama zamanında onun sayesinde paralar kazandım tabi ki , inşallah ileride daha iyi bir sistem ile geri döner. allah yolunu açık etsin

Son düzenleme:
Zamanında 25 tl ye videoyap alıp aylık 40 bin kazandığımı bilirim be , teşekkür ediyorum kendisine umarım yöneldiği sektörlerde başarılı olur

Çoğu insan zamanında videoyap sayesinde kazandığı paraları unutmuş görünüyor , fakat şöyle bir 2015 zamanlarına baktığımız zaman cidden minnettar olmamız gerek

Son düzenleme:
Hani bir kişi dahi olsa devam edecektik ?

Bencede burda gelip videoyap konusuna veya yeni bir konu açıp anlatmalıydı. Ama yapaçak birşey yok hayırlısı olsun

290 k videoyap hakkı satılır

acaba videoyapı satacak birini bulmaya çalışsa, onun için de, bizim için de iyi olurdu aslında

Zamanında bir günlük deneme hakkıyla yaptığım tek kanaldan 3 senede 40bin'e yakın kazandım. Kanal halen açık ve üç beş kazandırıyor. Zamanında çok güzel kazandırdı hakkaten. Yeni işinde yolu açık olsun ne diyelim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri