2 belki 3 aydır video yap kullanıyorum (en azından satın alıyorum diyelim) tam hatırlamıyorum süresini ama en az 2 kez ödeme yaptım,buna eminim
1 tane dahi aktif kanalım yok bota baglı.bi kanalım vardı 2 gün video attım,kapandı.sonra sorunun kanal aldıgım adamda oldugunu ögrendim.yeni kanallar aldım aynı adamdan,vdsden ve evdeki pcden girip 10 video attım kapandılar.vdslerde manuel çalışıyorum agırlıklı olarak.gerek olur diye videoyapda aldım,kullanıcak zaman bulamadım bi türlü
@Web_Scripti , ben direk indir yükle yapıyorum ve videolar kısa yani 3-5dk lik videolar.toplu link ekleden 6-10 ar tane ekleyip 3-5dk aralıklar atmayı düşünüyordum üzerinde degişiklik yapmadan.bu dogru mu yoksa direk yükle yada şurdan yükle gibi bi önerin varmı hocam?
![]()
Hocam, videoyap kullanmasını bilene gerçekten büyük nimet...
Youtube to youtube çalışıyorsanız eğer,
Bence partnerde çalışsanız adsense de çalışsanız video üzerinde değişiklik yapmadan kanala video atmamalısınız. En azından süresiyle oynayarak videoda değişiklik yaparak atarsanız spamdan kapanma yaşamazsınız.
Bu yüzden partnerde kanallarımda dahi ben videoların süresini en az %30 uzatıyorum.
Son düzenleme: