Videoyap kullanıcıları nasıl çalışıyorsunuz?

2 belki 3 aydır video yap kullanıyorum (en azından satın alıyorum diyelim :D ) tam hatırlamıyorum süresini ama en az 2 kez ödeme yaptım,buna eminim :) 1 tane dahi aktif kanalım yok bota baglı.bi kanalım vardı 2 gün video attım,kapandı.sonra sorunun kanal aldıgım adamda oldugunu ögrendim.yeni kanallar aldım aynı adamdan,vdsden ve evdeki pcden girip 10 video attım kapandılar.vdslerde manuel çalışıyorum agırlıklı olarak.gerek olur diye videoyapda aldım,kullanıcak zaman bulamadım bi türlü :D @Web_Scripti , ben direk indir yükle yapıyorum ve videolar kısa yani 3-5dk lik videolar.toplu link ekleden 6-10 ar tane ekleyip 3-5dk aralıklar atmayı düşünüyordum üzerinde degişiklik yapmadan.bu dogru mu yoksa direk yükle yada şurdan yükle gibi bi önerin varmı hocam? :)

Hocam, videoyap kullanmasını bilene gerçekten büyük nimet...

Youtube to youtube çalışıyorsanız eğer,

Bence partnerde çalışsanız adsense de çalışsanız video üzerinde değişiklik yapmadan kanala video atmamalısınız. En azından süresiyle oynayarak videoda değişiklik yaparak atarsanız spamdan kapanma yaşamazsınız.

Bu yüzden partnerde kanallarımda dahi ben videoların süresini en az %30 uzatıyorum.

Son düzenleme:
Hocam, videoyap kullanmasını bilene gerçekten büyük nimet...

Bence partnerde çalışsanız adsense de çalışsanız video üzerinde değişiklik yapmadan kanala video atmamalısınız. En azından süresiyle oynayarak videoda değişiklik yaparak atarsanız spamdan kapanma yaşamazsınız.

Bu yüzden partnerde kanallarımda dahi ben videoların süresini en az %30 uzatıyorum.

3-4 aydır zaten hiçbi şekilde kapanma sorunum yok ama bu botu kullanmayı bilenler,sayesinde iyi para kazanıyor.bunu biliyorum :)

düzeltme : videoyapda varmı bu söylediginiz süre uzatma?süre uzatma dediginiz heralde mesela 5dk lik bi video attım,video 5dk oynadıkdan sonra sona geldiginde baştan atıyorum mesela 30 saniye alıp sonra eklemesi...

Son düzenleme:
vallah bn videoyaptan bir tülü vazgeçemiyorum bence en iyi bot videoyaptır tabi arada kanallarım spamdan kapanmıyor değil yani

Ben bi yerde Yanlışlık yapıyorum. Kanalları açıyorum ertesi gün kapanıyor. Ortak api kullanıyorum.

Kanalı telefon onaysız olarak açıyorum. Hemen token veriyorum ve yüklemeye başlıyorum. Kanallar kapanıyor.

Bize ytpara da Trabzon !

Ben bi yerde Yanlışlık yapıyorum. Kanalları açıyorum ertesi gün kapanıyor. Ortak api kullanıyorum.

Kanalı telefon onaysız olarak açıyorum. Hemen token veriyorum ve yüklemeye başlıyorum. Kanallar kapanıyor.

Bize ytpara da Trabzon !

hocam token alırken çerez ve ip temizliği yapıyor musun?

ben de token alır almaz yukleme yapıyorum 50 video atarsan sıkıntı yok 590 attım bir günde kapandı biraz indirdim 200 attım kapandı şimdi 100 atıcam bakalım kapanacak mı

bende merak ediyorum acaba arkdaşlar eşleşen ve dunya engelını geçmek için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz özel çerçeve kullanan varmı acaba ?

kanal kapanması

arkadasım bendeki sorun da şu mesela kanalıma yükleme yapıyorum 5-10 gün iyi sonra izlenimler artmaya başlayınca tak kanalımı kapatıyor bunun nedeni ne olabilir acaba

hocam token alırken çerez ve ip temizliği yapıyor musun?

Hocam çerezleri 2 ayrı programla temizleyip ip değiştiriyorum. Acaba kanal açtıktan sonra. Token alırken ve video yüklemeye başlarken belli bir süre beklemek gerekiyormu?

Bize ytpara da Trabzon !

Bize ytpara da Trabzon !

token verme dediginiz,sizin evdeki pcden yada vdsden kanala giriş yapmanız demek.token işleminin hemen ardından yüklemeye başlamak ise bi hesaba aynı anda farklı 2 yerden giriş yapmak demek.token verdikten sonra en azından 1 gün bekletin kanalı.bence...

düzeltme : bakın videoyapda bunla ilgili yapılan uyarı :

3) Token verildikten sonra kanala youtubedan bir daha hiç girmeyin. Bota token verilmesinden 24 saat geçince artık botdan işlemleri yapın. (Token verdikten sonra aynı anda işlem yapabilirsiniz fakat serverlar ile sizin lokasyonlar farklı olduğu için diğer lokasyonda 2 dakika sonra bulunamayacağınızı düşünür. En güvenlisi 24 saat geçmesini beklemek.)

Son düzenleme:
Arkadaşlar videoyap gelişti, dahada gelişiyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sağolsun her geçen gün yeni özelliklikleri ile bizlere güzel imkanlar sunmaya devam ediyor.
Serverları seçebilme özelliğinin gelmesi bir harika olmuş.
Aşağıdaki soruları kendi doğrultunuzda azaltabilir veya çoğaltabilirsiniz. Videoyap ile çalışanlar konuya katkı sağlarlarsa birbirimize yol göstermiş oluruz.

1)Videoyap kullanıcısısın kanalların spamdan kapanmasını korumak adına hangi önlemleri alıyorsun?
Kaliteli bir şekilde kendi tarafımdan açılmış gmaille kanal oluşturuyorum. Ve bu kanalı videoyap ile ilişkilendiriyorum. Her kanala girişte MAC ve İp değiştiriyorum.

2)Günde kaç kanal çalışıyorsun?
Günde maximum 4 kanal çalışıyorum. Ve her kanala farklı servarlar tanımlıyorum.

3)Bir kanala bir günde kaç video atıyorsun?
Ben maximum 50 video kuralını uyguluyorum. Ve videoları hızlı bir biçimde yüklettiriyorum. Bir kanalın işi bitmeden diğerine geçmiyorum.

4)Bir günde maximum 50 video kurularını aşabilen oldumu?
Arkadaşlar bunu özellikle merak ediyorum. uzun video çalışıpta bir günde 50 videodan fazla video yükleyip kanalı kapanmayan varmı aramızda? Varsa bunu nasıl aştınız?

5)Günde 10 veya daha üzeri kanal çalışıpta videoyapta kanalları kapanmayan oldumu? Bunu nasıl yaptınız?

Teşekkürler

Günde 500 video bile yüklüyorum. Sorun yok. Hiç bir önlem almıyorum. Tek yaptığım kanallara aynı anda girmemek.

Benim düşüncem PC ve ip niz temiz ise sorunsuz her şeyi yapıyorsunuz.

partnermi çalışıon çünkü adsense 20 videoda 15-16 sını ünleme düşüryo ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri