Videoyap Tam Özgünleştirme Botu

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış

Özgünleştirme Botu Yapılsın mı ?

• Spam yapıyorum, Böyle bir sistem olursa Kullanırım

Oy: 28 71,8%
  • Kullanmam

Oy: 11 28,2%

• Kullanılan toplam oy
    39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam zaten videoyapımız var. ama bütün videoları aynı anda özgünleştirme yapamıyorz :s buna bir çözüm bulun bari. şimdi 25 kanalı bağlayıp 25 bin videoyu tek tek elle özgünleştirmek büyük külfet olmaz mı ?

Merhaba hocam,

anladığım kadarıyla video yöneticisi tekrar özgünleştirmeden bahsediyorsunuz. Hocam dakikada 5 den fazlasını yapmayı sistem zaten izin vermiyor. Nedeni youtube kanalı aşırı spam amaçlı kullanmakdan kapanmaması içindir. Bu nedenle dakikada 5 den fazla yapılamayacağı için, onun daha seri bir durumu olamaz hocam.

Arkadasar videoyap'ın tam özgünlestirme kısmı nasıl bir algoritma ile calısıyor? Benim gözlemlerime göre videonun baslığına yakın 2 3 tane baska videonun açıklamalarını alıyor.
@Web_Scripti hocam bu sekilde mi oluyo? Mantığı nedir biraz açıklar mısınız. Eğer bu sekildeyse gerçekten yararlı. Ben fazla kullanmadığım için tam bilmiyorum.

Arkadasar videoyap'ın tam özgünlestirme kısmı nasıl bir algoritma ile calısıyor? Benim gözlemlerime göre videonun baslığına yakın 2 3 tane baska videonun açıklamalarını alıyor.
@Web_Scripti hocam bu sekilde mi oluyo? Mantığı nedir biraz açıklar mısınız. Eğer bu sekildeyse gerçekten yararlı. Ben fazla kullanmadığım için tam bilmiyorum.

Bence bu zamana kadar almadığınız bir hata yinede kendiniz bilirsiniz.

Özgünleştirme bölümüne gelince konu başlığı, etiketler, açıklamalar konu ile alakalı Seo'ya uygun en alakalı bir şekilde bir bot olmasına rağmen insanca güzel güzel işliyor, giriyor ve buda izlenime çok büyük katkı sağlıyor, bu botu kullandıkça ufkunuz gelişiyor, en önemlisi hayal gücünüzü zorluyorsunuz :)

Son düzenleme:
вєякαη;506673' Alıntı:
Bence bu zamana kadar almadığınız bir hata yinede kendiniz bilirsiniz.

Özgünleştirme bölümüne gelince konu başlığı, etiketler, açıklamalar konu ile alakalı Seo'ya uygun en alakalı bir şekilde bir bot olmasına rağmen insanca güzel güzel işliyor, giriyor ve buda izlenime çok büyük katkı sağlıyor
Hocam ben botu zaten kullanıyorum. Gayette memnunum. Özgünlestirme pek kullandığım birsey değil. Genelde tek tek girerim.
Ama özgünlestirme gerçekten bu kadar iyiyse ona göre calısmalar yapılabilir. Ama baslığı alakasız bir sekilde girmesinden çekindiğimden dolayı elle tek tek yapıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam madem ozgunlesdırme botunu ayrı b ozellık olarak ındırmemıze sunamıyorsunuz barı su vıdeo ortası reklam scrıptlerını bıze acın bız masaustu botu seklınde kullanalım madem rısklı dıyorsunuz zaten kanalımıza gırıs yapıyoruz para kazanmalarını acıyoruz o vıdeo ortası botunu da bıze sunun ıcımız kolaylassın burda 200 300 tane vıdeonun vıdeo ortasını gırene kadar canımız cıkıyor...

Hocam ben botu zaten kullanıyorum. Gayette memnunum. Özgünlestirme pek kullandığım birsey değil. Genelde tek tek girerim.
Ama özgünlestirme gerçekten bu kadar iyiyse ona göre calısmalar yapılabilir. Ama baslığı alakasız bir sekilde girmesinden çekindiğimden dolayı elle tek tek yapıyorum.

Deneyin hocam zamanla farkı anlayacaksınız bende önceden tek tek uğraşıyordum şimdi özgünleştirme için toplu bölüm geliştirildi ve tek kelimeyle harika oldu

mantığı nedir kısaca açıklayayım. tam özgünleştirirseniz. videoya yalan yanlış başlık atıyor. buda izlenimi tavan yaptırıyor.

çektiğiniz video "1930 yılındaki maden kazası" başlıklı ise ona maden kazası ile ilgili en güncel aramayı buluyor. o başlığı atıyor. Oda "Soma maden kazası" şeklinde oluyor. videolar çok flag alıyor ama iyi para kazandırıyor :)

Mesajım çok fena ters tepti bi sahur yapıp geleyim dedim 10'a yakın pm gelmiş. :(

Oğuz inanırmısın tam aklımdaki şeyi söylemişsin

bende vdieoyap kullanıyodum, kanallarım sürekli kapanıyodu
vdsye geçiş yaptım bir kere bile kanalım kapanmadı, hunharca spam yapmama rağmen, ama gel görki videolar vdieoyaptaki gibi izlenim almıyolar

bende kaçkere bunu duşundum, keşke böyle bişey olsa ya

bu arada bu konudaki özgünleştirme de süper
bu konuyu açan arkadaşa söyleyelim, böyle bişey yapsın bize
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...dava-video-etiket-aciklama-ozgunlestirme.html

Bu mesajdan sonra mNote'a geçmiş olsun. Acaba kaç kişi pm atacak :D

Sesli Güldüm Puahahah :D

вєякαη;506611' Alıntı:
Buyrun videoyap botu ile yüklemiş olduğum kanallarımdan ufak bir kısmı

daha yeni çektim

lBr2pE.png

Bu kadar videoyu nasıl attığınızı da antalsanız da bizde anlasak.. Bende videoyap kullanıyorum ama yüklendinmi kapanıyor kanal :) Acaba kategorinizde ünlem az mı? Yada başka bir çalışma sitiliniz mi var. Baştan sona anlatabilirseniz memnun olurum.

Şimdi @mNoteyi konuya davet ederdimde adam gelsede botunu söylemez. Beyler siz bot görmemişsiniz:D

Videoyapın özgünleştirme sistemi; kelimeyi api ile youtubede arıyor. Çıkan sonuç 20 tane olması lazım. Bu sonuçlardaki başlığı, açıklamayı ve etiketi alıyor ve size direk veriyor. Böyle bir botu istiyorsunuz boş zamanımda sevabına YT Araçlarına daha gelişmiş sistemini eklerim.:D

Bu mesajdan sonra mNote'a geçmiş olsun. Acaba kaç kişi pm atacak:D
Harbiden aga sen yapsana bi özgünlestirme eklentisi. Yt Araçları gelissin biraz :D Vds ile yükleme yapan arkadasların da isine yarar.

Şimdi [MENTION=9224]mNote[/MENTION]yi konuya davet ederdimde adam gelsede botunu söylemez. Beyler siz bot görmemişsiniz:D

Videoyapın özgünleştirme sistemi; kelimeyi api ile youtubede arıyor. Çıkan sonuç 20 tane olması lazım. Bu sonuçlardaki başlığı, açıklamayı ve etiketi alıyor ve size direk veriyor. Böyle bir botu istiyorsunuz boş zamanımda sevabına YT Araçlarına daha gelişmiş sistemini eklerim.:D

valla bole bı bot olsa super olur kımse mecbur kalmaz botlara ısteyen bot kullanır

Hocam benim uzun süredir aklımda olan ve istediğim birşeydi. Eğer olursa hem videoyap sahibi hemde sana duacı olucam :)

Şimdi [MENTION=9224]mNote[/MENTION]yi konuya davet ederdimde adam gelsede botunu söylemez. Beyler siz bot görmemişsiniz:D

mnote nin botu sizmi yazdınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri