Videoyap,Uploadextra Toplu kanal kapanması

Merhaba hocam,

31 kanal yapmışsınız. Bu kanallarıda 2 farklı botla yapmışsınız. Sizce bir gariplik yok mudur ki tüm kanallar aynı gün kapanmış. Bence bota eklemeden 1 tane kanalada uyguladıgınız aynı işlemi yaptırsanız kapanacaktır.

Şahsen ben böyle bir durumda adsenseye bağlanmış, kanallara aynı şifre girilmiş, aynı kurtarma maili girilmiş, mobil hat veya proxy ile girim yapılmış diye düşünüyorum.

ben 2 tane kanal ekledim testini yapabilmen ve farklılıgı görebilmek adına.

zVVJ9Y.png

videoyapi bilmiyorum ama uploadextrada boyle bır sıkıntı yok kapanan kanallar %90 kullanıcı kaynaklı mail acım sekli token verirken ki işlemler ( çerez ip 1 cliente kac kanal bagladıgın) v.s v.s bu tarz seylere dıkkat edildiğinde kapanma oranın buyuk oranda degısır ama cogu zaman ınsanlar bu tarz seylere onem vermiyo bugune kadar 50binden fazla kanala yukleme yapmısımdır spamdan kapanmalar illaki oluyo ama senın de oldugu gıbı bugun yukledım 40 kanala 40ıda ertesi gun kapandı olayı olmuyor dikkatli ve titiz calısırsanız bunun ustesınden gelecegınızı dusunuyorum

Arkadaşlar mail konusu üzerinde sıkıca durun daha önce pc den açılmış olarak aldığım tüm mailler android üzeri açılmıştı mail satıcınızı değiştirin eğer yine olmazsa artık tek bir sorun kalıyor ortada o da bot . Sorun yt to yt olsaydı vds ile kopyalanan kanallar neden kapanmıyor ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uploadextra kaynaklı hiç kanalım kapanmadı. Kanalları ekleme veya mail kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ben iki botuda uzun zamandır kullandım/kullanıyorum. Uploadextra'da kanal kapanmalarım öyle sırasıyla hiç olmamıştır. Uploadextra'ya günde 50-100 kanal açarım her zamanki çalışma stilimle. Flagdan teliften gidiyor genelde bu botta. Aynı çalışma şeklini videoyap'ta denediğim de eklediğim tüm kanallar sırasıyla 1-2 gün içerisinde hepsi beraber kapandı. Bana göre mailin önemi kadar botunda bu kapanmalardaki rolü oldukça yüksek.

zVVJ9Y.png

videoyapi bilmiyorum ama uploadextrada boyle bır sıkıntı yok kapanan kanallar %90 kullanıcı kaynaklı mail acım sekli token verirken ki işlemler ( çerez ip 1 cliente kac kanal bagladıgın) v.s v.s bu tarz seylere dıkkat edildiğinde kapanma oranın buyuk oranda degısır ama cogu zaman ınsanlar bu tarz seylere onem vermiyo bugune kadar 50binden fazla kanala yukleme yapmısımdır spamdan kapanmalar illaki oluyo ama senın de oldugu gıbı bugun yukledım 40 kanala 40ıda ertesi gun kapandı olayı olmuyor dikkatli ve titiz calısırsanız bunun ustesınden gelecegınızı dusunuyorum

uploadextra da hangi paketi kullanıyorsun?

@axipower07 Masaüstü kanal takip programına eklediniz mi kanalları.. İki ayrı botta birinde giriş yapıp eklemişsiniz kanalları diğerini direk kanalalsattan kanallara girmeden eklemişsiniz o yüzden botlarla alakalı değil gibi başka bir durum var sanki..

hayır kanal takip programım yok hocam kanallarımı videoyap üzerinden takip ediom zaten

---------- Spam Engelliyici 13:47 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------

uploadextra da hangi paketi kullanıyorsun?

65 tl lik

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:47 ----------

Merhaba hocam,

31 kanal yapmışsınız. Bu kanallarıda 2 farklı botla yapmışsınız. Sizce bir gariplik yok mudur ki tüm kanallar aynı gün kapanmış. Bence bota eklemeden 1 tane kanalada uyguladıgınız aynı işlemi yaptırsanız kapanacaktır.

Şahsen ben böyle bir durumda adsenseye bağlanmış, kanallara aynı şifre girilmiş, aynı kurtarma maili girilmiş, mobil hat veya proxy ile girim yapılmış diye düşünüyorum.

2kanalada 40 ar tane video emri verilmiştir

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:48 ----------

mailleri açanda arayın hatayı

şimdi ortada iki tane farklı satıcı var bu satıcılar birbirinden haberisiz ama kanalların hepsi kapanıyor hadi yt kanallarını hepsini bir yerden alsam da kapansa tamm dicem sorun mail acanda ama farklı kişiler

Dün gece 22 kanal ekledim videolarını ayarladım yattım. Hepsine ünlem geç, token yani temiz iş adına ne gerekiyorsa yaptım ve şimdi kontrol ettiğimde hepsi kapanmış. Dikkatimi çeken gece eklediğim kanallar nedense ertesi güne kalmıyor ama sabah eklediklerimde pek sorun çıkmıyor. Bu rastlantı mıdır yoksa farklı bişey mi var çözemedim. Yaklaşık 1 haftadır kapanma da yaşamıyordum aslında. Bundan sonra gece çalışması yapmayacağım emeklerim duman oldu :(

Dün gece 22 kanal ekledim videolarını ayarladım yattım. Hepsine ünlem geç, token yani temiz iş adına ne gerekiyorsa yaptım ve şimdi kontrol ettiğimde hepsi kapanmış. Dikkatimi çeken gece eklediğim kanallar nedense ertesi güne kalmıyor ama sabah eklediklerimde pek sorun çıkmıyor. Bu rastlantı mıdır yoksa farklı bişey mi var çözemedim. Yaklaşık 1 haftadır kapanma da yaşamıyordum aslında. Bundan sonra gece çalışması yapmayacağım emeklerim duman oldu :(
Her token verdikten sonra ip değiştirme, çerez silme vs. yapmış mıydın hocam?

Merhaba hocam,

Kanalin 1 tanesi kapanmis
denemek lazım :) Kapanma sorunu yoksa alınabilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazılan yorumlara teşekkür ediyorum.

Buradaki durum malesef ki kanal açmanızdan tutunda bota bağlama şeklinize onayladığınız telefon numarasından kullandığınız ip adresine kadar pek çok şeyden olabiliyor.

Arkadaşlar belirtmiş uploadextra olarak sizi tehlikeye atması muhtemel bile olan bir çalışmayı sistemimize almamız söz konusu değil.

Aynı zamanda bot yüzünden toplu bir kapanma olduğunu düşünüyorsanız şöyle izzah edeyim bot sistemleri 5-10 kişinin kullandığı sistemler değil sistemimizde bağlı yüzbinlerce milyonlarca kanal var. Bir onun 3-4 katı kadar da şu ana kadar yapılıp sistemden çıkartılmış kanallar var.Eğer ki bot kaynaklı bir kapanma yaşansa forumun %90 ı isyana geçer. Her yerde "toplu kıyım" "toplu kapanma" vs.. gibi başlıklar olur ve bu başlıklarda 100.000 li rakamlarda post olur.

Yukarıda belirttiğim sebepleri tekrar incelerseniz sorununuzu daha iyi bulabilirsiniz.

Geçmiş olsun inş. bir daha yaşamazsınız.

Toplu kapanma veya kapanma yaşayan arkadaşların herzaman yanındayım.Yükleme hakları satın alınır:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri