Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
videoyapi bilmiyorum ama uploadextrada boyle bır sıkıntı yok kapanan kanallar %90 kullanıcı kaynaklı mail acım sekli token verirken ki işlemler ( çerez ip 1 cliente kac kanal bagladıgın) v.s v.s bu tarz seylere dıkkat edildiğinde kapanma oranın buyuk oranda degısır ama cogu zaman ınsanlar bu tarz seylere onem vermiyo bugune kadar 50binden fazla kanala yukleme yapmısımdır spamdan kapanmalar illaki oluyo ama senın de oldugu gıbı bugun yukledım 40 kanala 40ıda ertesi gun kapandı olayı olmuyor dikkatli ve titiz calısırsanız bunun ustesınden gelecegınızı dusunuyorum
@axipower07 Masaüstü kanal takip programına eklediniz mi kanalları.. İki ayrı botta birinde giriş yapıp eklemişsiniz kanalları diğerini direk kanalalsattan kanallara girmeden eklemişsiniz o yüzden botlarla alakalı değil gibi başka bir durum var sanki..
uploadextra da hangi paketi kullanıyorsun?
Merhaba hocam,
31 kanal yapmışsınız. Bu kanallarıda 2 farklı botla yapmışsınız. Sizce bir gariplik yok mudur ki tüm kanallar aynı gün kapanmış. Bence bota eklemeden 1 tane kanalada uyguladıgınız aynı işlemi yaptırsanız kapanacaktır.
Şahsen ben böyle bir durumda adsenseye bağlanmış, kanallara aynı şifre girilmiş, aynı kurtarma maili girilmiş, mobil hat veya proxy ile girim yapılmış diye düşünüyorum.
ben 2 tane kanal ekledim testini yapabilmen ve farklılıgı görebilmek adına.
mailleri açanda arayın hatayı
Her token verdikten sonra ip değiştirme, çerez silme vs. yapmış mıydın hocam?Dün gece 22 kanal ekledim videolarını ayarladım yattım. Hepsine ünlem geç, token yani temiz iş adına ne gerekiyorsa yaptım ve şimdi kontrol ettiğimde hepsi kapanmış. Dikkatimi çeken gece eklediğim kanallar nedense ertesi güne kalmıyor ama sabah eklediklerimde pek sorun çıkmıyor. Bu rastlantı mıdır yoksa farklı bişey mi var çözemedim. Yaklaşık 1 haftadır kapanma da yaşamıyordum aslında. Bundan sonra gece çalışması yapmayacağım emeklerim duman oldu![]()
Her token verdikten sonra ip değiştirme, çerez silme vs. yapmış mıydın hocam?
uploadextra da hangi paketi kullanıyorsun?
zengin paketi sen ona bakma hard core cu oşaka bi yana bu sanırım .
![]()
Kanalin 1 tanesi kapanmisMerhaba hocam,
31 kanal yapmışsınız. Bu kanallarıda 2 farklı botla yapmışsınız. Sizce bir gariplik yok mudur ki tüm kanallar aynı gün kapanmış. Bence bota eklemeden 1 tane kanalada uyguladıgınız aynı işlemi yaptırsanız kapanacaktır.
Şahsen ben böyle bir durumda adsenseye bağlanmış, kanallara aynı şifre girilmiş, aynı kurtarma maili girilmiş, mobil hat veya proxy ile girim yapılmış diye düşünüyorum.
ben 2 tane kanal ekledim testini yapabilmen ve farklılıgı görebilmek adına.
denemek lazımKapanma sorunu yoksa alınabilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.