Videoyu Ataym Kanalın Kapanana Kadarki Kazandırdıkları Bana Yeter Mantığından Vazgeçi

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar artık videoyu atayım kazandırdığı kadar kazandırır kanal kapansa da kazandıklarım bana yeter mantığını unutun

Kanalınız kapanırsa size networkte bloke adsensede kesinti olarak geri döner.

Aşırı riskli kategorilerden uzak durun az kazanın ama en azından kazancınızı alın kazandıklarınızdan hepsini harcamayın ufak tefek yatırımlar yapın özgün site açın makale yazdırın vs.

Örneğin bir kanal açtınız popüler bir dizi yüklediniz ve ihtar geldi o zamana kadarda güzel bir rakam kazandınız ama videonun sizin olduğunuzu ispatlayamadığınız için bu para sizin sayılmıyor ve size adsensede kesinti networkte bloke olarak geri geliyor

Networklerde sahip oldukları adsenseye gelen gelirleri partnerlerine dağıtıyor yani adsensenin ödeme yapmadığı durumlarda networklerden ödeme beklemek abes kaçar.

Riskli çalışacaksanız kanalınızı para kesinleşmeden kapattı mamaya çalışın gerekirse videoları 20 gün gizlide tutun sadece 10 gün aktif edin.

Bizden yapılan kesintilerde sanırım reklamverenlere 100tl öde 500tl harca gibi vs. proosyonlarla geri dönüyor.

Umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir. Herkese Hayırlı Geceler.

Son düzenleme:
Olayı güzel özetlemişsin eline sağlık.

"networkte bloke olarak geri geliyor" Bu yazıyı networkleri bir nebze de olsa aklamak için yazmadın değil mi?

Arkadaşlar artık videoyu atayım kazandırdığı kadar kazandırır kanal kapansa da kazandıklarım bana yeter mantığını unutun

Kanalınız kapanırsa size networkte bloke adsensede kesinti olarak geri döner.

Aşırı riskli kategorilerden uzak durun az kazanın ama en azından kazancınızı alın kazandıklarınızdan hepsini harcamayın ufak tefek yatırımlar yapın özgün site açın makale yazdırın vs.

Örneğin bir kanal açtınız popüler bir dizi yüklediniz ve ihtar geldi o zamana kadarda güzel bir rakam kazandınız ama videonun sizin olduğunuzu ispatlayamadığınız için bu para sizin sayılmıyor ve size adsensede kesinti networkte bloke olarak geri geliyor

Networklerde sahip oldukları adsenseye gelen gelirleri partnerlerine dağıtıyor yani adsensenin ödeme yapmadığı durumlarda networklerden ödeme beklemek abes kaçar.

Riskli çalışacaksanız kanalınızı para kesinleşmeden kapattı mamaya çalışın gerekirse videoları 20 gün gizlide tutun sadece 10 gün aktif edin.

Bizden yapılan kesintilerde sanırım reklamverenlere 100tl öde 500tl harca gibi vs. proosyonlarla geri dönüyor.

Umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir. Herkese Hayırlı Geceler.

telif gelen videonun kazancı ne olur?

ödenir. benim 17 gün ayakta kalan kanalım oldu. 1800 tl birikmişti. teliften uçtu kanal. %22 kesintiyle parasını aldım.

Bence sürekli kategori kovalayın. bi dizi buldunuz iyi izlendi, sonra teliften uçtu. Aynı kanalı tekrar ve yeni bölümleriyle açın. Bu sefer daha çok kazandıracaktır.
Ben son iki ayda 1 kategoriyi 7 kere yükledim. Her seferinde de parasını aldım.

Şuan sabit 3 kategorim var. Kanallar uçsa bile tekrar açıyorum aynı kanalları.
Yakında sabit kategorileri 5'e 6'ya çıkarıp kazancı arttırcam inş.

Bence en iyi vurkaç taktiği budur:D

ödenir. benim 17 gün ayakta kalan kanalım oldu. 1800 tl birikmişti. teliften uçtu kanal. %22 kesintiyle parasını aldım.

Bence sürekli kategori kovalayın. bi dizi buldunuz iyi izlendi, sonra teliften uçtu. Aynı kanalı tekrar ve yeni bölümleriyle açın. Bu sefer daha çok kazandıracaktır.
Ben son iki ayda 1 kategoriyi 7 kere yükledim. Her seferinde de parasını aldım.

Şuan sabit 3 kategorim var. Kanallar uçsa bile tekrar açıyorum aynı kanalları.
Yakında sabit kategorileri 5'e 6'ya çıkarıp kazancı arttırcam inş.

Bence en iyi vurkaç taktiği budur:D

Demekki konuyu açan arkadaşın tam tersini yaparak da para kazanılıyor :)

benim 5 ay düzenli para aldıgım bi kanalım agustos 15 de kapandı. creative bana temmuz ödemesi yapmadı . oysaki temmuz ödemesini partnerler coktan aldı .bide skype den ekleyip paranı vermeyeceğiz diye mesaj attı.
eğer bu dedigin sorunlar olsaydı quiz parayı neden 15 inde ödesin eğer adsense parayı kesiyosa adamlardan quiz ve life ödeme yapmazdı hadi quiz para aklıyo diyolar lifedemi aklıyo
ben kesinlikle inanmıyorum resmen nede olsa kanal kapandı artık bununla işimiz yok diyerek icerdeki paralara el koyuyuolar.

Telif yediğiniz zaman önemli bence paraların mesela bir videonuz 1-30 u arası kazandırdı diğer ayda telif yerse önceki ayın kazancı büyük ihtimal kesintisiz kesinleşir.

Networkleri aklamak için demiyorum hiçbirisi benim veya bir akrabanın networku değil

Son düzenleme:
Life ve quiz harici çalısmayın bu şekil test edildi onaylandı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri