Vietnamlı spamcıların takıldığı siteler neler?

• Kullanıcı enq1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
vietnamlılar, internetten para kazanmanın profosyoneli. problemleri olduğunda bir anda toplanır bir anda dağılırlar. herkes birbirini tanır. illumanete gibi takılıp dışardan kimseyi aralarına almazlar. mesela quizle ilgili ağustosta sorunları olduğun da bir anda facebook'ta göründüler sonra kayboldular. yani siz vietnamlıyı bulamazsınız vietnamlı sizi bulur. :)
O ne bicim yorum be [emoji2] adamlar mubarek ajan smith [emoji2] yarildim okurken[emoji2]

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vietnamlılar ve taylandlılar deniz ürünleriyle beslendiğinden midir bilinmez çok zeki oluyor :) abd yazılım sektörünü ele geçirdiler. ülkede komünizm olmasa şimdi japonya gibi gelişmiş olacaklardı.

vietnamlılar adam mıdır

Kayınço gitti geçen hafta Vietnama keşke bende gitseydim :D

Ben içlerindeyim bunların bir tane başı var ara sıra video ile bir şeyler anlatıyor bunlara ama hiç anlayamıyorum dediklerini. Yazdıklarını ne zaman çevirsem çeviride ''Doktor'' yazıyor hep :D

Ayrıca buradaki spamcılar olarak onlardan bir kaç gömlek üstteyiz bazı konularda tek bir konuda üste değiliz onu açıklamayım bende kalsın.

Pisliğin tekiler hala flg programları yazıp duruyorlar birde utanmadan birbirleri ile paylaşıp gülerek eğleniyorlar.

Bende varda tüm takildiklari yerler. veremem kötü kişilerin eline geçmesin😄

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende merak ediyorum bira face sayfasi istedim birinden gondermisti sayfa ben girdigimde boyle bir sayfa yok diyordu 😊

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.
Evet benden istemiştin ama ben hala girebiliyorum o face sayfalarına yanlız çeviri yapınca hiçbişey anlaşılmıyo hep doktor doktor kim bu doktor arkadaş :D

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet benden istemiştin ama ben hala girebiliyorum o face sayfalarına yanlız çeviri yapınca hiçbişey anlaşılmıyo hep doktor doktor kim bu doktor arkadaş :D

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam sizden istemistim ama ben giremedim 😊 giremedigim icin silmistim sayfayi sizden rucam pm tekrar gonderebilirmisiniz bidaha deneyeyim 😊

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri