Vietnamlıların engel geçme yöntemi

RY3VPZ.png

lazım olunca ben bunu kullanıyorum:D

ortada birde müsllüm baba eksik kalmış :)

Kod var da benim gibi ffmpeg den anlamayanlar icin bir bir program yapilsa, anlayanlar icin zor degildir sanirim. Yani sadece videoyu degistirip render alan bir program :)

Aslında arka fon video olarak yabancı bir siteye baktım. Çok güzel şeyler var. Paylaşmak istiyorum belki bileninizde vardır fakat her ne kadar site benim olmasada reklam olur sanırım..

Yabancı site olduğu için reklam olacağını düşünmüyorum. Eğer reklam grubuna giriyor ise kusura bakmayın.

Aslında çoğu kişi bu siteyi biliyordur. Bilmeyen arkadaşlara göstermek için paylaşayım dedim. İDM ile direk indirilebiliyor lakin tabi hd ve orjinali değil..HD ve orjinali paralı. Bir çok arka plan video olarak var.

Site bu; Billboard Poster Advertising. Green Screen Wall For Copy Space Advertising. Man Erects Billboard. Part Of A Series Of Artistic Clips I'm Calling 'Wall Street'. Stok Video Klip 4501577 - Shutterstock

Kimse paylaşmamış ben paylaşayım. Pek bir şey anlamadım zaten. Yapan arkadaş olursa da nasıl yaptığını anlatırsa faydalı olur.

77E3WY.jpg

Share code ffmpeg lách thu nhỏ kiểu Reaction. Giải thích sÆ¡ qua như sau:
1. Tìm cái video nền có người ngồi xem trước cái TV LCD, kiểu như video gốc này:
https://www.youtube.com/watch?v=2_GXkjPAkDw
Sau đó tìm và cắt ra đoạn ứng ý như video MonitorBG.avi có đính kèm theo bài viết này. [Xem hình 1]
2. Dùng Photoshop chụp hình lại một cảnh cá»§a MonitorBG.avi và tá»± vẽ thêm cái TV LCD theo ý thích. [Xem hình 2]
3. Dành cho các pác biết rành Photoshop thì resize và di chuyển cái video gốc cho khớp với cái khung TV LCD, sau đó tạo ra file Filter Monitor.PNG trong suốt để đè lên video gốc. Pác nào ko rành thì cứ lấy hình filter Monitor.png có đính kèm theo trong bài post mà dùng cho trường hợp này. [Xem hình 3]
4. Code ffmpeg viết như bên dưới, chỉ dùng 1 trong 3 code bên dưới nha. Yêu cầu các file sau phải được đặt nằm cùng nhau:
ffmpeg.exe
Monitor.png
MonitorBG.avi
input.avi
output.avi
// Không có crop
ffmpeg -y -i "input.avi" -i "Monitor.png" -filter_complex "[0:v]scale=870:536 [v1]; movie=MonitorBG.avi:loop=999,setpts=N/(FRAME_RATE*TB) [v2]; [v2][v1]overlay=shortest=1:x=422:y=9 [v3]; [v3][1:v]overlay=0:0,setdar=16/9; [0:a]volume=3" -vcodec libx264 -pix_fmt yuv420p -r 30 -g 60 -b:v 1000k -minrate 1000k -maxrate 1000k -profile:v main -level 3.1 -acodec libmp3lame -b:a 128k -ar 44100 -preset fast "output.avi"
// Có crop
ffmpeg -y -i "input.avi" -i "Monitor.png" -filter_complex "[0:v]scale=-1:720,crop=1025:510:135:113,scale=870:536 [v1]; movie=MonitorBG.avi:loop=999,setpts=N/(FRAME_RATE*TB) [v2]; [v2][v1]overlay=shortest=1:x=422:y=9 [v3]; [v3][1:v]overlay=0:0,setdar=16/9; [0:a]volume=3" -vcodec libx264 -pix_fmt yuv420p -r 30 -g 60 -b:v 1000k -minrate 1000k -maxrate 1000k -profile:v main -level 3.1 -acodec libmp3lame -b:a 128k -ar 44100 -preset fast "output.avi"
// Code thêm vào MyRenderTools v1004
ffmpeg -y -i "{input}.*" -i "Monitor.png" -filter_complex "[0:v]scale=870:536 [v1]; movie=MonitorBG.avi:loop=999,setpts=N/(FRAME_RATE*TB) [v2]; [v2][v1]overlay=shortest=1:x=422:y=9 [v3]; [v3][1:v]overlay=0:0,setdar=16/9; [0:a]volume=3" -vcodec libx264 -pix_fmt yuv420p -r 30 -g 60 -b:v 1000k -minrate 1000k -maxrate 1000k -profile:v main -level 3.1 -acodec libmp3lame -b:a 128k -ar 44100 -preset fast "{output}.avi"
Download Monitor Background Video và Filter Monitor PNG:
https://www.facebook.com/groups/555Youtuber/1308365729195095/
Download toàn bộ file này về mở file _Run as Administrator test thá»* nhé: Share code lach thu nho LCD - VinaCaptcha

Yabancı site olduğu için reklam olacağını düşünmüyorum. Eğer reklam grubuna giriyor ise kusura bakmayın.

Aslında çoğu kişi bu siteyi biliyordur. Bilmeyen arkadaşlara göstermek için paylaşayım dedim. İDM ile direk indirilebiliyor lakin tabi hd ve orjinali değil..HD ve orjinali paralı. Bir çok arka plan video olarak var.

Site bu; Billboard Poster Advertising. Green Screen Wall For Copy Space Advertising. Man Erects Billboard. Part Of A Series Of Artistic Clips I'm Calling 'Wall Street'. Stok Video Klip 4501577 - Shutterstock

paylaşım için öncelikle teşekkürler. fakat önemli olan bu yeşil alana videonun nasıl oturtulacağı ve önünden bir cisim geçerken videonun da önünden geçmesinin sağlanması böylelikle tam bir sistem olur ve eşleşende pek sorun olacağını sanmam.

paylaşım için öncelikle teşekkürler. fakat önemli olan bu yeşil alana videonun nasıl oturtulacağı ve önünden bir cisim geçerken videonun da önünden geçmesinin sağlanması böylelikle tam bir sistem olur ve eşleşende pek sorun olacağını sanmam.

Kardeşim önünden cisim vs geçmeyen videolarda var içerisinde. Fakat dediğinde hem fikirim. Biraz incelenirse sağlıklı sonuca ulaşabilirsiniz.

Misal olarak bu; http://www.shutterstock.com/tr/vide...cinema-camera-in-k.html?src=rel/19851604:2/3p

Tabi yazının bir kısmı kapanıyor fakat geri kalan kısmı kapanmıyor..

Kardeşim önünden cisim vs geçmeyen videolarda var içerisinde. Fakat dediğinde hem fikirim. Biraz incelenirse sağlıklı sonuca ulaşabilirsiniz.

Misal olarak bu; Man Using Tablet In Coffee Shop. Tablet With Green Screen. Shot On RED Digital Cinema Camera In 4K (ultra-high Definition (UHD)), So You Can Easily Crop, Rotate And Zoom, Without Losing Quality. Stok Video Klip 5820410 - Shutterstock

Tabi yazının bir kısmı kapanıyor fakat geri kalan kısmı kapanmıyor..

bu çok kolaymış hocam yapılır bu hemen hatta yapayım da bir deneme atayım iyi kategorilerden arkaya da + ses eklenince geçer sanırım

paylaştıkları sistemi yapabiliyorum denemek için bi video atabilirmisiniz bana kısa olsun pc den deniycem

Son düzenleme:
O yeşil alana oturtma tekniği "key light" oluyor. Biraz bakındım Camtasia'da da varmış. "Camtasia Key light" diye bakabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri