![]()
lazım olunca ben bunu kullanıyorum![]()
ortada birde müsllüm baba eksik kalmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
lazım olunca ben bunu kullanıyorum![]()
Direk ben türküm buyrun buda icerigim diyosun![]()
ffmpeg kodunu paylaşmış adam iyisiniz![]()
Aslında arka fon video olarak yabancı bir siteye baktım. Çok güzel şeyler var. Paylaşmak istiyorum belki bileninizde vardır fakat her ne kadar site benim olmasada reklam olur sanırım..
Yabancı site olduğu için reklam olacağını düşünmüyorum. Eğer reklam grubuna giriyor ise kusura bakmayın.
Aslında çoğu kişi bu siteyi biliyordur. Bilmeyen arkadaşlara göstermek için paylaşayım dedim. İDM ile direk indirilebiliyor lakin tabi hd ve orjinali değil..HD ve orjinali paralı. Bir çok arka plan video olarak var.
Site bu; Billboard Poster Advertising. Green Screen Wall For Copy Space Advertising. Man Erects Billboard. Part Of A Series Of Artistic Clips I'm Calling 'Wall Street'. Stok Video Klip 4501577 - Shutterstock
paylaşım için öncelikle teşekkürler. fakat önemli olan bu yeşil alana videonun nasıl oturtulacağı ve önünden bir cisim geçerken videonun da önünden geçmesinin sağlanması böylelikle tam bir sistem olur ve eşleşende pek sorun olacağını sanmam.
Kardeşim önünden cisim vs geçmeyen videolarda var içerisinde. Fakat dediğinde hem fikirim. Biraz incelenirse sağlıklı sonuca ulaşabilirsiniz.
Misal olarak bu; Man Using Tablet In Coffee Shop. Tablet With Green Screen. Shot On RED Digital Cinema Camera In 4K (ultra-high Definition (UHD)), So You Can Easily Crop, Rotate And Zoom, Without Losing Quality. Stok Video Klip 5820410 - Shutterstock
Tabi yazının bir kısmı kapanıyor fakat geri kalan kısmı kapanmıyor..
bu çok kolaymış hocam yapılır bu hemen hatta yapayım da bir deneme atayım iyi kategorilerden arkaya da + ses eklenince geçer sanırım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.