Vine kanalına Awesomeness network partnerliği (pişmanlık içerir)

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, abiler iyi akşamlar. vine kanalım var yabancı 2 aylık neredeyse. kazançlar izlenmeler gördüğünüz gibi hayal kırıklığına uğradım. o yüzden bir şey sormak istiyorum:

partnerliğime başka kanal ekleyebiliyor muyum? nasıl yapılıyor? vine la olacak şey değil bu para kazanma olayı.

Ekleyebiliyorsun tabikide.
Awesomeness ta nasıl bilmiyorum ben fullscreen de bir daha başvuru yapıyorum en baştan ama başvuru sırasında önceden olan hesabım hangisiyse maile onu yazıyorum. Otomatik olarak aynı panele ekliyor.

Net cevap istiyorsan onların destek kısmına sor. Mail at.

Ekleyebiliyorsun tabikide.
Awesomeness ta nasıl bilmiyorum ben fullscreen de bir daha başvuru yapıyorum en baştan ama başvuru sırasında önceden olan hesabım hangisiyse maile onu yazıyorum. Otomatik olarak aynı panele ekliyor.

Net cevap istiyorsan onların destek kısmına sor. Mail at.

cevabınız için teşekkür ederim.

Awesomeness de bildiğim kadarı ile mevcut değil.

Geçen partnerliğe hayır diye konu açmıştım. Böyle pişmanlıklar görünce kendime 1 kez daha hak veriyorum.

İyi izlenen bir kanal olduğu zaman pişmanlık olduğunu düşünmüyorum ben ama cidden iyi izlenmesi lazım yani yoksa boşuna kazancı bölüp 100 dolar limiti ile uğraşırsınız.

Awesomeness dizi kanalima dün baktigimda 128$ gosteriyordu, bugun baktim 127$ gorunuyor. Bunu aciklayacak olan var mi? 1$'in hesabinda degilim ama burnuma kötü kokular geliyor. Gerci 1000$ da olsa alabilecek miyiz orasi mechul?

Awesomeness 29 eylül kazancını görebilen var mı? bende görünmüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri