Vodafone Cepte Wifi vs Avea Jet Wifi

sasaleyte

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mobil internet almayı düşünüyorum Vodafone ile Avea arasında kaldım.Vodafone almaya karar vermiştim ama şikayetvar.com'da vodafone ile ilgili fazla fatura gönderdiği, kotanın interneti çok kullanmadığı halde hemen bittiği şeklinde şikayet konuları açılmış?

Sizce hangisi daha iyidir?

Arkadaşlar mobil internet almayı düşünüyorum Vodafone ile Avea arasında kaldım.Vodafone almaya karar vermiştim ama şikayetvar.com'da vodafone ile ilgili fazla fatura gönderdiği, kotanın interneti çok kullanmadığı halde hemen bittiği şeklinde şikayet konuları açılmış?

Sizce hangisi daha iyidir?

avea neti ölü bilgin olsun usta

Avea sınırsız Wınn kullanıyorum, 15GB AKK'si var. 15GB'dan sonra 10kb/s'ye düşüyor hızı(Google'a 30-40sn de giriyor :D).
KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM. AKK DOLMADAN ÖNCE BİLE HIZ MAKSİMUMUM 40-50KB'I BULUYOR

Avea altyapısı kullanan TTNET mobil kullandım 1 yıl yada kullanamadim merkezde dahi çekmiyor sürekli edge, 5gb avea yerine 2 GB turkcell al, vodafone kullanmadim

herkes avea'ya kötü demiş ilginç. ben jet wifi kullanıyorum 15gb gayet iyi şuan. vodafone vodem'le aynı hızda diyebilirim hatta.

ben de avea kullanıyorum hız konusunda bazen aklın hayalin almadığı hıza ulaşıyor şaşırıyorum :D taahhüt edilenden daha fazlasını bile buluyor ama bazende ölü oluyor. Bulunan konum çok önemli :D Faturada standart geliyor zaten uzun zamandır kullandığımdan baya indirim yapıyorlar bana

Arkadaslar merhaba..

Konu ile alakali degil ancak ben sizden bir yorum rica edecegim,
Evimde TTnet var sınırsız, ancak ben sadece üyelik acmak icin bir 6GBlik VINN alayim diye düsünüyorum.

Sizce evdeki ADSL varken VINN almak mantiksiz mi? Yoksa Youtube da üyelik acmayi VINN üzerinden acmak daha iyi olur mu, fikrinizi alabilirmiyim?

Tesekkürler..
Herkese bol kazanclar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri