vodafone kullanan baksın

dizikit

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ağustos 2014
Mesajlar
1.399
Tepkime puanı
0
Puan
0
Konum
Sultanbeyli
sa arkadaşlar.

Her allahın günü başıma birşey geliyor deli olacam ya ne kısmetsiz insanım anlamadım ki.

vodafone bana mesaj atmış 170 tl faturan var diye. Arkadaşlar benim faturam 30 tl. bana kadın diyorki internet aşımı olmuş 108 tl. Yav arkadaşlar internet aşımı olduğunda 9 tl ile günlük ücretlendirilir ve bunun bana mesajı gelir. Bana en az 10 kere mesaj gelmesi lazım sadece 1,2 sefer geldi. Kaldıki geriye kalan 70 tl neyin parası ? anlatıyorum operatöre habire aynı şeyleri syöleyip lafı kıvırıyor. Deliolacağım ya bu nasıl bir şirket girdiğim güne lanet olsun ya şimdi nasıl ödücem 170 tl yi bilmiyorum:( sizce ne yapayım. Bu borcu ödemeden numara taşımak mümkün mü ?
 
ara musteri hizmetlerini sert bi dil dile konus baktın gene ayno seyı yapıyolar bana sikayet telinizi verin veya ustunuzu baglayın de bak sonra ne yapıyolar :)
 
tamamda arkadaşlar benim sorum şu faturayı ödemeden hattımı taşıyabilirmiiym ?
 
tamamda arkadaşlar benim sorum şu faturayı ödemeden hattımı taşıyabilirmiiym ?

hattı taşımana engel bir durum yok yanlız faturadan yırtamazsın hattı taşısanda o faturayı ödeyeceksin sonra itiraz edeceksin ki muhtemelen i işe yramayacak.geçmiş olsun
 
ödemesem nolur hocam ?

hocam rakam öyle çok çok bir rakam değil en azından avukatlık olmana değecek bişey değil geç öde biraz salla durumun müsait değilse (3ayı geçirme)ama yinede öde bu paralar için sicili lekemene değmez.tabiki takdir senin
 
ödemezsen, operatörde değiştirsen 3 ay sonra kapına bırakılan icra kağıdı ile karşına çıkacak
 
Hattı başka yere taşısanda sonuç değişmicek hocam. Diğer şirketlerde bunlardan geri kalır yanı yok malesef.

Benim hattım faturasız olduğu halde her 2 güne bir kota sorguluyorum eksi bakiyeden geçirmesinler diye.

Faturadan yana şikayetin varsa ayrıntılı döküm iste yollasınlar neye nekadar fatura etmişler öğren ona göre şikayette bulun.

Geçmiş olsun.
 
aradım konuştum. Sadece nisan ayında 500 mb kotamı aşmışım 108 tl kesmişler 500 mb internet için birde faturamı bir sefer geç ödedim açma kapama cezası yapıp 30 tl kesmişler. Allah bunların belalarını versin soyguncu allahsızlar.
 
hiç sevmem vodafonu bana da çok geçirdiler ama hep de vodafone kullanmak nasip oluyor.iletişimi bu kadar pahalı yapanlar utansın hakkımı helal etmiyorum
 
tekel cumhuriyetindeki sıradan bir tekel 1den 5e kadar şirketler bu ülkede birleşir tekei oluşturur sağa gitsen olmaz sola gitsen olmaz aşağı yukarı faydasız herşey tekelcilerdedir.
seneler önce 100 tl için her saat beni arıyorlardı. götü boklu 100tl içinde zırt pırt aranamak hem koyuyor hemde iç yuzlerni anlıyordsun. o günden beri mümkün mertebe kontörlü hat kullanıyorum. aylık kesilen falanca filanca haracınıda küfür ederek selamlıyorum tabi.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri