VSP Group Tanıtım

hocam adamlarla konuşa biliyorsanız kapalı olanları ödeme konusunu bi sorabilir misiniz acaba değişme olcak mı gibisinden

Hocam forumdaki birçok arkadaşın konu baltalama sebebini anlayabiliorum partnerin cırkını çıkartıolar... hunharca kanal bağlıyorlar haklılarda... ama böylesine 17 ağustos depreminden sonra teselli bulacak tutunacak ufak dallar aramakta fayda var... sitelerinde destek ekipleri var.. düzgünce sorabilirseniz gereğini açıklarlar... mesela ben mayıs ayında para kazandım bu kanal haziran ayında kapanırsa mayıs kazancını alabilirmiyim die sorun... kapananın parasını ödüyormusunuz cümlesini sadece bu forumdakiler anlar adamlar cidden iyi çalışıolar... bunların hatta bildiğim android uygulaması da vardı ordan istatistiklere de bakabiliosunuz... login için gmail accountuna ihtiyacınız da yok vs vs

Hocam forumdaki birçok arkadaşın konu baltalama sebebini anlayabiliorum partnerin cırkını çıkartıolar... hunharca kanal bağlıyorlar haklılarda... ama böylesine 17 ağustos depreminden sonra teselli bulacak tutunacak ufak dallar aramakta fayda var... sitelerinde destek ekipleri var.. düzgünce sorabilirseniz gereğini açıklarlar... mesela ben mayıs ayında para kazandım bu kanal haziran ayında kapanırsa mayıs kazancını alabilirmiyim die sorun... kapananın parasını ödüyormusunuz cümlesini sadece bu forumdakiler anlar adamlar cidden iyi çalışıolar... bunların hatta bildiğim android uygulaması da vardı ordan istatistiklere de bakabiliosunuz... login için gmail accountuna ihtiyacınız da yok vs vs

hocam odeme alt limiti ne kadar her kanal tek dashboard oldugundan limit bayağı önemli olacak :)

güzel alternatif bir sitede adamlarla konuşsanız tam kesin bir bilgi alırsanız iyi olurdu.

hocam ben 2 tane partner buldum sitede ama hiç bişey anlamadım vsp ye yarısı ödüyor yarı ödemiyor diyor bent diye partner varmış ona ödüyor diyolar biri çıkyor adam eşleşenci girsen atar diyor :) daha ilk kez partner çalıştığımdan anlamadım adsensede çok güzel takılıyordum onlarda para kazanmayı kapattı :D en iyi 1 eylüle kadar buraya balıyım konu içinde sağollun

[MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] 15 ağustosda almayı beklediğin kapalı kanal ödemesini aldın mı hocam

[MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] 15 ağustosda almayı beklediğin kapalı kanal ödemesini aldın mı hocam

şimdi sen söyleyince baktım hocam pp göndermişler fakat 2 kanalı göndermemişler... yarın destekten yazıcam bakalım noluoz die :S

2 tane daha beklediğim ödeme gelene kadar kapanan konusunda yorum yapmıcam arkadaşlar...

Son düzenleme:
3k ızlenım + 50 abone diyor. Bazı arkadaşlar 1k + 20 abone demişti, girmedi :(

Sadece Quize özel durum olmadığı için VSP de şartları ağırlaştırdı. Önceden 1k izlenim neredeyse yokken sadece 10 abone ile girebiliyordunuz o devir kapandı malesef :(

Ya adam her şeyi anlatmış ödeme mantına kadar ne saçma sorular soruyosunuz resmen post kasıyorsunuz. Konuyu kirletmeyin . Yada okumadan yazıyosunuz

Post kasıyorsam report edersin ceza gerekiyorsa alırım. Niye tartışma çıkarmaya çalışıyosun.

dasboard için mail gelmedi..
canlı yardım da açık değil.

edit : şimdi geldi dasb. oluşturdum

Son düzenleme:
Bunlar google ın kurallarından etkilenmiyor mu? 1 Eylülde çıkacak olan kurallar Quizin istediği değil, google ın istediği şartlar dolayısla bu tüm patnerler için geçerli olacak diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ben bunlara tam hatırlamıyorum ama 2-3 ay olmustur 10 yakın kanal bağladım sadece 2 kere ödeme aldım Herhalde dedim kanallarda izlenim yok diye üstüne olmadım Tesadufen 50 k izlenım olan bir kanalımı gördüm içerde para neden yatmamıs diye sormak için dashbooard dakı görveli ile yazıstım Şifre değişiminin olduğu yerın hemen altında bir tik var orası işaretli olduğu zaman ödeme yapılmıyormus blokelı oluyormus translate çeviriden anladığım kadarı ile Tiki kaldırdım sonra görevli boyle yazı gonderdi bana you will receive your July payment till 15 th of September
12:48
you will see them in your personal account tomorrow

yes, you`ve removed
agree please with the payments
in Finance section

Belki yine yanlış bişe yapmış olabılırım ödeme gelmedi çünkü hala Bu konuda net bilgisi olan arkadaşlarımız bizi bilgilendırırse çok makbule geçer şimdiden çok teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri