- Web sitesi
- www.kadinvebayan.com
"VSP Group Eylül Kazancları Ekim Ödemeleri" yakında![]()
aynen hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"VSP Group Eylül Kazancları Ekim Ödemeleri" yakında![]()
aynen hocam![]()
hocam adamlarla konuşa biliyorsanız kapalı olanları ödeme konusunu bi sorabilir misiniz acaba değişme olcak mı gibisinden
kapanan kanal ödüyo mu
Hocam forumdaki birçok arkadaşın konu baltalama sebebini anlayabiliorum partnerin cırkını çıkartıolar... hunharca kanal bağlıyorlar haklılarda... ama böylesine 17 ağustos depreminden sonra teselli bulacak tutunacak ufak dallar aramakta fayda var... sitelerinde destek ekipleri var.. düzgünce sorabilirseniz gereğini açıklarlar... mesela ben mayıs ayında para kazandım bu kanal haziran ayında kapanırsa mayıs kazancını alabilirmiyim die sorun... kapananın parasını ödüyormusunuz cümlesini sadece bu forumdakiler anlar adamlar cidden iyi çalışıolar... bunların hatta bildiğim android uygulaması da vardı ordan istatistiklere de bakabiliosunuz... login için gmail accountuna ihtiyacınız da yok vs vs
Hocam forumdaki birçok arkadaşın konu baltalama sebebini anlayabiliorum partnerin cırkını çıkartıolar... hunharca kanal bağlıyorlar haklılarda... ama böylesine 17 ağustos depreminden sonra teselli bulacak tutunacak ufak dallar aramakta fayda var... sitelerinde destek ekipleri var.. düzgünce sorabilirseniz gereğini açıklarlar... mesela ben mayıs ayında para kazandım bu kanal haziran ayında kapanırsa mayıs kazancını alabilirmiyim die sorun... kapananın parasını ödüyormusunuz cümlesini sadece bu forumdakiler anlar adamlar cidden iyi çalışıolar... bunların hatta bildiğim android uygulaması da vardı ordan istatistiklere de bakabiliosunuz... login için gmail accountuna ihtiyacınız da yok vs vs
hocam odeme alt limiti ne kadar her kanal tek dashboard oldugundan limit bayağı önemli olacak![]()
1$ pp ve wm hocam banka da 100 üzeri sanırsam hiç kullanmadım bankayı
[MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] 15 ağustosda almayı beklediğin kapalı kanal ödemesini aldın mı hocam

Ya adam her şeyi anlatmış ödeme mantına kadar ne saçma sorular soruyosunuz resmen post kasıyorsunuz. Konuyu kirletmeyin . Yada okumadan yazıyosunuz
dasboard için mail gelmedi..
canlı yardım da açık değil.
edit : şimdi geldi dasb. oluşturdum
spam kanal almıyorlar artık hocam daha yeni konuştum.. sen nasıl soktun yeni mi soktun?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.