VSP Group Tanıtım

"we recomend you to change you content and make only author contentif you will not do it, we could unlink your channel without paying you money" beyler az önce vspye 1 eylülden sonra güncelleme ne yapacaksınız diye sordum bunu yazdı. Anladığım kadarıyla özgün olmayan kanalları atarız ve ödeme yapmayız demek istiyor.doğru mu anladım acaba?
edit: kesinlikle doğru anlamışım. geçmiş olsun diyelim hepimize.bağladığımız kanlları nasıl ayıklayacaklar özgün mü değil mi diye onu bilimiyorum. ama quiz gibi rastgele atma ihtimalleri yüksek.

şu mailin veya konuşmanın ssini alabilirmiyim hocam

[MENTION=28378]dreamwalker[/MENTION] nickli arkadaş yazın youtup çalışanlarından biriyle konuştuğunu yt to yt çalışma şeklini bitireceklerini söylemişti. söylediklerini yaptılar partner için yt to yt bitmiştir. partnerler, kaliteli spam yada özgün alacaklar artık. adsense de kendi içinde ağır bir denetim mekanızması yapıyor zaten. 2 gün sonra yt to yt devri biter.

hocam yt to yt çok zorlaşacak,ama temiz çalışana adsense yeter bence. ama evet partnerler için yt to yt bitecek. bir eşleşen,dünya engeli gelsin atacak partnerden belli ki. ve tabi paran da içeride kalacak. yt de olamyan video yüklemek zorunda olduğumuz gün gibi ortada. umarım bot sahipleri bu konuda devrim sayılabilecek adımlar atar. yoksa işimiz zor..

Bir partneri daha kaybettik hayirlisi olsun.. yt to yt olayi bitmez adamlarin tek dikkat ettigi olay videolar hangi tarih ve saatte atilmis... bu olay asilir bir durum

1000 kapanma kotası kalkmadan hiç bir partnerin spam'a izin vereceğini sanmıyorum. belki partnerlerin kazancı düşerse bu kotayı kaldırmak için google ekibine baskı yapabilirler ancak ne olursa olsun yakın bir gelecek için partnerler ölü bir hale de olacak. spam için elde tek başına adsense kaldı. ünlem olayı, para kazanmanın gitmesi çok zorlayan olursa, hesabı işleme almama gibi problemler var onda. kaliteli spam ve özgün devri başlıyor bana göre. yt to yt çok zor artık.

Bir partneri daha kaybettik hayirlisi olsun.. yt to yt olayi bitmez adamlarin tek dikkat ettigi olay videolar hangi tarih ve saatte atilmis... bu olay asilir bir durum

Son düzenleme:
1000 kapanma kotası kalkmadan hiç bir partnerin spam'a izin vereceğini sanmıyorum. belki partnerlerin kazancı düşerse bu kotayı kaldırmak için google ekibine baskı yapabilirler ancak ne olursa olsun yakın bir gelecek için partnerler ölü bir hale de olacak. spam için elde tek başına adsense kaldı. ünlem olayı, para kazanmanın gitmesi çok zorlayan olursa hesabı işleme almama gibi problemler var.
1000 kapanma potası bazı partnelere getirildi tümüne değil bazı partnerlerin bu olaydan haberi bile yok

irili ufaklı her partnere resmi yazının gönderildiğini okumuştum. gizza bildiğim kadarıyla özgün dışında hiç bir kanalı almıyor. toplasan ağın da 1000 kanal yoktur ama burada çalışan yetkilinin bizede resmi yazı geldi diye söylemişti. @iwocan

1000 kapanma potası bazı partnelere getirildi tümüne değil bazı partnerlerin bu olaydan haberi bile yok

Beni Partnere Kabul Ettiler, Siteden Üyelik İşlemlerini Yaptım. Dashboard Felan.

Bakalım Ne Zaman Atacaklar.

75 abone ve 20k izlenimi almıyor. yalnız linkte başvurunun göndereileceğini söylüyorlar.

Bağladığım 3 Gün Oldu Kazançlar Yerinde Bir Hareketlilik Yok Daha.

Bende başvuru yaptım günlük 15k izlenim alan bir kanal için bakalım ne diyecekler 72 saat içinde cevap vericez dediler.

yeni şartlarını açıklamadılar ama büyük kanalları alıyolar sanırım şuan.

abonesine bakıyo bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri