VSP Group Tanıtım

Hocam bir şey daha sormak istiyorum bu girişte panele nickmi giriyoruz mail adresimi ?

[email protected] mesela mail adresin kullanici adin abc olur hocam

---------- Spam Engelliyici 13:14 ---------- Önceki Mesaj 13:14 ----------

id ve şifrem dogru olmasına rağmen giriş yapmıyor. Ödeme onayını yapamayacam o yüzden.
Ödeme yatmaz mı kesin?

Yatar hocam odeme onayi 2. Aya yapabilirsin.. birde support kismina yaz onlar sana sifirlama postasi atacaklar

[email protected] mesela mail adresin kullanici adin abc olur hocam

---------- Spam Engelliyici 13:14 ---------- Önceki Mesaj 13:14 ----------

Yatar hocam odeme onayi 2. Aya yapabilirsin.. birde support kismina yaz onlar sana sifirlama postasi atacaklar

çok teşekkür ederim hocam giriş yaptım dediğiniz gibiymiş..

Canlı destek ile konuştum. Tertemiz sağlam aboneli ve sağlam izlenimli kanalımın dashboardunu askıya almışlar ve kanalıda atmamışlar...
Bunlarında ne olduğu ortaya çıktı.

Edit: hesabımın google tarafından suspended edildiğini iddia ettiler bende öyle birşey olmadığını fotoğraf çekerek vs anlattım ve dashboardu açtılar sonunda. Çok ilginç bir sohbet oldu :D

Son düzenleme:
benim dasb. kesinleşmemiş galiba
kanalı ağustosta bağladım 3-5 kuruş var ama dasb. hiçbiryerde bi para görünmüyor

tek kanallarımı atmayan bu firmadır keşke çok daha önceden bu firmaya geçirseymişim çoğu kanalımı.

Takır takır zamanında ödüyor aynı içerikli kanallarım başka partnerde çoğu kapanmasına rağmen ne iştir bilmiyorum ama bu partnerde hiçbir kanalım kapanmadı

Bent, mn , fd, rec , quiz , cn hepsi attı ama bir tek bu atmadı

tek kanallarımı atmayan bu firmadır keşke çok daha önceden bu firmaya geçirseymişim çoğu kanalımı.

Takır takır zamanında ödüyor aynı içerikli kanallarım başka partnerde çoğu kapanmasına rağmen ne iştir bilmiyorum ama bu partnerde hiçbir kanalım kapanmadı

Bent, mn , fd, rec , quiz , cn hepsi attı ama bir tek bu atmadı

2 kanalımda denk gelmiştim hocam kanal topluluktan kapandı 1 gün sonra yine açıldı bunların etkisi olabilir. Cidden dediğin doğru zamanında quiz yerine bu adamlarla çalışsaydık şimdiye en az 3 katı kazanırdık. quiz kapananları ödedi ama bu vsp de kanalları bi şekilde ayakta tuttu

2 kanalımda denk gelmiştim hocam kanal topluluktan kapandı 1 gün sonra yine açıldı bunların etkisi olabilir. Cidden dediğin doğru zamanında quiz yerine bu adamlarla çalışsaydık şimdiye en az 3 katı kazanırdık. quiz kapananları ödedi ama bu vsp de kanalları bi şekilde ayakta tuttu

cunku quiz kanalarımızı kapatıyordu belkıde

arkadaşlar bi yardım edin bu dashboarda nasıl gireceğim ne yaptıyssam dasboarda giremiyorum

Ödemeler kesinleşmiş sanırım VSP'de ne zaman yatırıyorlar 25'inde mi ?

açıklamada 70 75 80 85 demişssiniz hocam ben şimdi ulaşabildim dasboarda hiçbişey yapmadım %80 olarak görünüyor

Benim bir kanalim var arkadaslar 900k izlenim 500 abone ve hic bir partner beni istemiyor telif fln da yok temiz acaba ne yapabilirim bilen varmidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri