VSP Group Tanıtım

Ben Bağlantıyı Kaldırma İsteği Gönderdim, Bakalım Ne Zaman Kanalı mı Çıkaracaklar. Adsense Bundan Daha Fazla Kazandırıyordu. Bayağı Bir Kesinti Yapmışlar Sinirim Bozuldu. :mad:

Örnek : 90 Kazanılmış 60 Veriyo
mad.png

Son düzenleme:
Bu partneri önermiyor musunuz arkadaşlar? Parasını alamayan olmuş..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu partneri önermiyor musunuz arkadaşlar? Parasını alamayan olmuş..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu partner bence güzel.bentpixel dün ödenmesi gereken 1000 tl mi ödemeden 1 sat öcne atmış partnerden.bu patner quiz gibi kapananı ödemiyor.ama güzel bence yani seviyorum

Bu ay bunların ne olacağı belli olacak benim acımdan.yüklü bi ödeme var ufak ödemelerin paneline giriyorum ama yüklü kanalın panele erisimim yok giremiyorum kanal hala partnerde gözüküyor . Ay sonu belli olacak. PayPal gecen ay 29 unda ödemeye başladılar Webmoney daha erken.

Spam alıyor mu ki? En son 2k aboneli kanalla başvurdum almamışlardı

dün bi kanalla başvuru yaptım davetiyeniz 72 saat içinde gönderilecektir yazdı gelir mi gerçekten orasını bilemiyorum..

edit: şimdi baktım videolar benim olmadığı için kabul edilememişim :)

bu partner bence güzel.bentpixel dün ödenmesi gereken 1000 tl mi ödemeden 1 sat öcne atmış partnerden.bu patner quiz gibi kapananı ödemiyor.ama güzel bence yani seviyorum

tşekkür ederim hocm

Bu partnere özgün sokabilen var mı acaba ?

az evvel sordum bunlarda ödemiyorlar kapanan kanalları.
Açık kanalıda ödemiyor çakallar...
Geçersiz etkinlik diyor izlenim abone vs kassak tamamda kanal tertemiz çok kazanmaya başlayınca mn gibi el koyuyor bunlarda paraya..
Kanalda telif uyarı vb hiçbirşey yok.. Dashboardıma giremiyordum sordum sonuç bu :(

Son düzenleme:
bu şirkette 2 tane +100 $ getiren kanalım var güvenemiyorum ama mecburen çalışıyoruz.hocam artık yt son demlerini yaşatıyor bize.geçmiş olsun demekten başka bir çare yok.

Açık kanalıda ödemiyor çakallar...
Geçersiz etkinlik diyor izlenim abone vs kassak tamamda kanal tertemiz çok kazanmaya başlayınca mn gibi el koyuyor bunlarda paraya..
Kanalda telif uyarı vb hiçbirşey yok.. Dashboardıma giremiyordum sordum sonuç bu :(

geçmiş olsun.buzzmyvideos kanalıma da böyle bir mail geldi,hatta türk modlar ödenmeyecek dedi ama hala ödeniyor.inşallah sana da ödenir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri