Bende sordum hala incelemedeymis kanal umudum yok ama çok adı çıktı bu Partner
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende sordum hala incelemedeymis kanal umudum yok ama çok adı çıktı bu Partner
Benimde tane telifli kanal var atilmadiyarın pazar bakalım ödeyecekler mi
not: kanalımın teki bugün telif alır almaz atıldı acaba ödenir mi?
Belirli bir ay için ödemeler örnekleri:
Ocak ayı için ödeme hesabınızda (15 Şubat sonra) görüntülenir, 15 Mart'a kadar ödenir
Şubat için ödeme hesabınızda (15 Mart sonra) görüntülenir, 15 Nisan kadar ödenir
Mart için ödeme hesabınızda (15 Nisan sonra) görüntülenir, 15 Mayıs için ödenecek
Nisan için ödeme hesabınızda (15 Mayıs sonra) görüntülenir, 15 Haziran kadar ödenecek,
Ödemeler için hesabınızda (15 Haziran sonra), görüntülenebilir 15 Temmuz kadar ödenecek,
Haziran için ödeme hesabınızda (15 Temmuz sonra) görüntülenir, 15 Ağustos için ödenecek
Ödemeler Temmuz için hesabınızda (15 Ağustos sonra) görüntülenir, 15 Eylül ödenecektir
Ödemeler Ağustos için hesabınızda (15 Eylül sonra) görüntülenir, 15 Ekim için ödenen
Ödemeler Eylül için hesabınızda (15 Ekim sonra) görüntülenir, 15 Kasım için ödenen
Ödemeler Kasım için hesabınızda (15 Aralık sonra) görüntülenir, 15 Ocak için ödenecek
Ödemeler için Aralık içinde görüntülenen February15 için hesabınızı (Ocak 15 sonra) ödenecektir
Yahu Ödemeyi Onayladım, Halen Gelen Giden Bir Ödeme Yapılmadı. Çocuk mu Oynatıyorlar Bunlar Kaç Zamandır Ödemenin Yapılmasını Bekliyorum. Bu Kadar da Olmaz Yaaaa.
ödemeler ayın 25 inden sonra başlıyor zaten ve haftasonuydu hafta başına yeni geldik, ve rusyada şu an saat 08:30 civarı neyin peşindesiniz hocam
45 Gündür Parayı Bekliyorum. Parayı Yatırmadılar Bu İşin Peşindeyim. İşte, Partnerden de Atmıyolar.
bir kaç kişi daha bahsetti niye ödemiyor canlı destekten yazdınız mı hocam ne diyorlar
Bunları Örnek Verdi
Belirli bir ay için ödemeler örnekleri:
Ocak ayı için ödeme hesabınızda (15 Şubat sonra) görüntülenir, 15 Mart'a kadar ödenir
Şubat için ödeme hesabınızda (15 Mart sonra) görüntülenir, 15 Nisan kadar ödenir
Mart için ödeme hesabınızda (15 Nisan sonra) görüntülenir, 15 Mayıs için ödenecek
Nisan için ödeme hesabınızda (15 Mayıs sonra) görüntülenir, 15 Haziran kadar ödenecek,
Ödemeler için hesabınızda (15 Haziran sonra), görüntülenebilir 15 Temmuz kadar ödenecek,
Haziran için ödeme hesabınızda (15 Temmuz sonra) görüntülenir, 15 Ağustos için ödenecek
Ödemeler Temmuz için hesabınızda (15 Ağustos sonra) görüntülenir, 15 Eylül ödenecektir
Ödemeler Ağustos için hesabınızda (15 Eylül sonra) görüntülenir, 15 Ekim için ödenen
Ödemeler Eylül için hesabınızda (15 Ekim sonra) görüntülenir, 15 Kasım için ödenen
Ödemeler Kasım için hesabınızda (15 Aralık sonra) görüntülenir, 15 Ocak için ödenecek
Ödemeler için Aralık içinde görüntülenen February15 için hesabınızı (Ocak 15 sonra) ödenecektir
Eylül Kazancını Onayladım: Halen Yatmasını Bekliyorum, Youtube Ayarlardan Ayrılma İsteği Gönderiyorum. Reddediyorlar. En Son Reklamları Kapatacam. Aaahh Adsense Ahh.
Sahte tık hocam 10 gün bekle dediler 10 gün oldu bugün yazdım 10 daha bekle diyor dalga geçiyor resmenbir kaç kişi daha bahsetti niye ödemiyor canlı destekten yazdınız mı hocam ne diyorlar
Ödemeleride sordum bugün yapılacakmışSahte tık hocam 10 gün bekle dediler 10 gün oldu bugün yazdım 10 daha bekle diyor dalga geçiyor resmen
Hala gelen giden yok bu nedir ya
Gecen ay 25inde odemisler hocam29 unda baslar muhtemelen ödemeler gecen ay öyle yaptılar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.