VSP Group Tanıtım

Açık kanalıda ödemiyor çakallar...
Geçersiz etkinlik diyor izlenim abone vs kassak tamamda kanal tertemiz çok kazanmaya başlayınca mn gibi el koyuyor bunlarda paraya..
Kanalda telif uyarı vb hiçbirşey yok.. Dashboardıma giremiyordum sordum sonuç bu :(

Bende sordum hala incelemedeymis kanal umudum yok ama çok adı çıktı bu Partner

yarın pazar bakalım ödeyecekler mi
not: kanalımın teki bugün telif alır almaz atıldı acaba ödenir mi?

Yahu Ödemeyi Onayladım, Halen Gelen Giden Bir Ödeme Yapılmadı. Çocuk mu Oynatıyorlar Bunlar Kaç Zamandır Ödemenin Yapılmasını Bekliyorum. Bu Kadar da Olmaz Yaaaa.

Belirli bir ay için ödemeler örnekleri:

Ocak ayı için ödeme hesabınızda (15 Şubat sonra) görüntülenir, 15 Mart'a kadar ödenir

Şubat için ödeme hesabınızda (15 Mart sonra) görüntülenir, 15 Nisan kadar ödenir

Mart için ödeme hesabınızda (15 Nisan sonra) görüntülenir, 15 Mayıs için ödenecek

Nisan için ödeme hesabınızda (15 Mayıs sonra) görüntülenir, 15 Haziran kadar ödenecek,

Ödemeler için hesabınızda (15 Haziran sonra), görüntülenebilir 15 Temmuz kadar ödenecek,

Haziran için ödeme hesabınızda (15 Temmuz sonra) görüntülenir, 15 Ağustos için ödenecek

Ödemeler Temmuz için hesabınızda (15 Ağustos sonra) görüntülenir, 15 Eylül ödenecektir

Ödemeler Ağustos için hesabınızda (15 Eylül sonra) görüntülenir, 15 Ekim için ödenen

Ödemeler Eylül için hesabınızda (15 Ekim sonra) görüntülenir, 15 Kasım için ödenen

Ödemeler Kasım için hesabınızda (15 Aralık sonra) görüntülenir, 15 Ocak için ödenecek

Ödemeler için Aralık içinde görüntülenen February15 için hesabınızı (Ocak 15 sonra) ödenecektir

Son düzenleme:
Yahu Ödemeyi Onayladım, Halen Gelen Giden Bir Ödeme Yapılmadı. Çocuk mu Oynatıyorlar Bunlar Kaç Zamandır Ödemenin Yapılmasını Bekliyorum. Bu Kadar da Olmaz Yaaaa.

ödemeler ayın 25 inden sonra başlıyor zaten ve haftasonuydu hafta başına yeni geldik, ve rusyada şu an saat 08:30 civarı neyin peşindesiniz hocam

ödemeler ayın 25 inden sonra başlıyor zaten ve haftasonuydu hafta başına yeni geldik, ve rusyada şu an saat 08:30 civarı neyin peşindesiniz hocam

45 Gündür Parayı Bekliyorum. Parayı Yatırmadılar Bu İşin Peşindeyim. İşte, Partnerden de Atmıyolar.

bir kaç kişi daha bahsetti niye ödemiyor canlı destekten yazdınız mı hocam ne diyorlar

Bunları Örnek Verdi

Ocak ayı için ödeme hesabınızda (15 Şubat sonra) görüntülenir, 15 Mart'a kadar ödenir

Şubat için ödeme hesabınızda (15 Mart sonra) görüntülenir, 15 Nisan kadar ödenir

Mart için ödeme hesabınızda (15 Nisan sonra) görüntülenir, 15 Mayıs için ödenecek

Nisan için ödeme hesabınızda (15 Mayıs sonra) görüntülenir, 15 Haziran kadar ödenecek,

Ödemeler için hesabınızda (15 Haziran sonra), görüntülenebilir 15 Temmuz kadar ödenecek,

Haziran için ödeme hesabınızda (15 Temmuz sonra) görüntülenir, 15 Ağustos için ödenecek

Ödemeler Temmuz için hesabınızda (15 Ağustos sonra) görüntülenir, 15 Eylül ödenecektir

Ödemeler Ağustos için hesabınızda (15 Eylül sonra) görüntülenir, 15 Ekim için ödenen

Ödemeler Eylül için hesabınızda (15 Ekim sonra) görüntülenir, 15 Kasım için ödenen

Ödemeler Kasım için hesabınızda (15 Aralık sonra) görüntülenir, 15 Ocak için ödenecek

Ödemeler için Aralık içinde görüntülenen February15 için hesabınızı (Ocak 15 sonra) ödenecektir

Eylül Kazancını Onayladım: Halen Yatmasını Bekliyorum, Youtube Ayarlardan Ayrılma İsteği Gönderiyorum. Reddediyorlar. En Son Reklamları Kapatacam. Aaahh Adsense Ahh.

Bunları Örnek Verdi

Eylül Kazancını Onayladım: Halen Yatmasını Bekliyorum, Youtube Ayarlardan Ayrılma İsteği Gönderiyorum. Reddediyorlar. En Son Reklamları Kapatacam. Aaahh Adsense Ahh.

anlamadı seni sanırım :)

anlamadı seni sanırım :)

Epymgz.png

bir kaç kişi daha bahsetti niye ödemiyor canlı destekten yazdınız mı hocam ne diyorlar
Sahte tık hocam 10 gün bekle dediler 10 gün oldu bugün yazdım 10 daha bekle diyor dalga geçiyor resmen

---------- Spam Engelliyici 13:38 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

Sahte tık hocam 10 gün bekle dediler 10 gün oldu bugün yazdım 10 daha bekle diyor dalga geçiyor resmen
Ödemeleride sordum bugün yapılacakmış

banada bugun demişlerdi ne dedikleri belli degil

Partnerden Çıkmakta İstiyorum, Çıkarmıyorlar.

29 unda baslar muhtemelen ödemeler gecen ay öyle yaptılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri