VT - Gelişmiş Dailymotion ve YouTube Botu

Yaş kaç birader??? Bu işi sen oyun mu zannettin?
Dur çara gireyim skilleri dizeyim de çarı kassın???

Bu gelişmiş bir bot. Aklını kullan yapacaklarının sınırı yok VT ile.

Nasıl konuşuyosun la sen hayırdır birader vs? yaş 20. 3 yıldır da bu işin içindiyim.

Yapacaklarımın sınırı yok öyle mi? videoyap felan kullanmadın sanırım veya anlatımları izlemedin? . Çok karmaşık bir anlatımı var. 10 parmak bilmiyorum yazarak anlatmış her şeye karışmayı kes öncelikle. foruma yeni katılmışken ufaktan ufağa geri dönüş yapma.

Son düzenleme:
Nasıl konuşuyosun la sen hayırdır birader vs? yaş 20. 3 yıldır da bu işin içindiyim.

Yapacaklarımın sınırı yok öyle mi? videoyap felan kullanmadın sanırım veya anlatımları izlemedin? . Çok karmaşık bir anlatımı var. 10 parmak bilmiyorum yazarak anlatmış her şeye karışmayı kes öncelikle. foruma yeni katılmışken ufaktan ufağa geri dönüş yapma.
Hey man! What are you doing?

tumblr_ljmilvvrED1qirhr3o1_250.gif

Sınırsız 1050 tl ? allah ıslah etsin sony vegas sandı ytparacılar kendini

illa sınırsız almak zorunda mısın ?? hayır yani de sanane adam emeğini satıyor bu fiyatı kendisi koyacak tabi sen karışamazsın beğenmezsen almazsın ! yaz madem sen sınırsızını ver bakalım ne kadara verecen emeğini ?bota bot yazan adamlar bile vardı ve sınırsız lisans sattı adam direk bot satıyor gayet stabil ve sorun olduğunda skype pm vs(solvedst.com) desteğini bi şekilde her yazdığıma verdi veriyorda beğenmiyorsan konuda kalabalık yapma aldığın bi hizmet mi var da bu kadar üsturupsuz yazıyorsun eminim o da senin vereceğin paraya kalmamıştır şikayetçiysen bişey aldıysan konu aç ne vaadetti de veremedi yaz şikayetini baltalama konuyu üyeliğimde bi sıkıntı oldu kaç gündür yazamadım şu mesajına bişey arkadaşı almadan önce tanımıyordum seni daha eskiden mail satarkenden tanırım ama savunulacak yerin yok!!

Sınırsız 1050 tl ? allah ıslah etsin sony vegas sandı ytparacılar kendini

hocam 3 yıldır bot kullanan birisi olarak yazıyorum

Vtoolsu dünden beri kullanmaya başladım yıllardır bot kullanan birisi olarak umduğumun Çok ötesine gitti yani sistem gerçekten hakediyor tüm samimiyetimle söylüyorum elimde vds var 1 yıllık 8gb ramlık köşede duruyordu vtoolsu öğrenince artık kolay kolay botla çalışacağımı sanmıyorum hemi fiyatı uygun hemide ciddi çalışma prensibine girecek arkadaşlar için çok iyi bazı şeylerin ciddiyetine varın ona göre yazın kolay gelsin

Hocam sabah 8den beri aktivasyon bekliyorum hadi ama

Lisans alındı arkadaş çok yoğunmuş benimde aceleciliğime geldi kusura bakmasın burdan

Son düzenleme:
Merhaba hocam, 1 aylık için en para hesabınıza havale yaptım üyeliği ne zaman aktif edebiliriz ?

ses engelini nasıl geçiyorsunuz arkadaslar bazı dizilerde ses engeline yakalanıyorum

program güzel ama ses geçemiyorum. programı kullananlar bir yardımcı olabilirmi ses konusunda. hangi ayarları kullanıyorsunuz

programı yeni aldım kullanmaya başladım baya kullanıslı guzel bi proram yalnız aynı ıp üzerinden gunde kaç kanal yapabiliriz ki sıkıntı olmasın veya farklı bi yontemi var mı .varsa bu programı uzun soluklu kullanmayı dusunuyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri