VT - Gelişmiş Dailymotion ve YouTube Botu

Bu sayıyı arttırmanız gerek 100-200

zaten ekli olan 200ü aşkın proxy var. görebildiğim kadarıyla 5'i aşkın sayıda kullanılabilir proxy varken 'Tümüne en uygun proxy' seçeneğini seçtiğimde kullanamıyorum. Eski sürümlerde bu sorun yoktu. Aynı sayıda proxy mevcuttu.

zaten ekli olan 200ü aşkın proxy var. görebildiğim kadarıyla 5'i aşkın sayıda kullanılabilir proxy varken 'Tümüne en uygun proxy' seçeneğini seçtiğimde kullanamıyorum. Eski sürümlerde bu sorun yoktu. Aynı sayıda proxy mevcuttu.

Ücretsiz proxyleri başkalarıda kullandığı için limite giriyor. Bu sorunu ücretli proxy alarak çözebilirsiniz.

Emmioğlu, ücretsiz proxyleri başkaları kullanıyor Dailynin IP limiti varya işte ona giriyoR

Onunla ne alakası var yahu? Programın içindeki kanallara otomatik olarak proxyleri ayarlamasından bahsediyorum. Ben tek tek elle atamak zorunda kalıyorum. Tümüne En iyi proxy işlevi çalışmıyor.

Onunla ne alakası var yahu? Programın içindeki kanallara otomatik olarak proxyleri ayarlamasından bahsediyorum. Ben tek tek elle atamak zorunda kalıyorum. Tümüne En iyi proxy işlevi çalışmıyor.

Emmioğlu, "en uygun proxy atamasından" ne anlıyorsun? Uygun değilse limite girmişse nasıl atasın???

Bot tan hiç memnun değilim, saçma sapan hatalar alıyorum ve hiç stabil çalışmıyor, ne doğru belli bi rehber var nede herhangi bi destek. Boşuna VDS ye bot a para vermiş oldum.

Bot tan hiç memnun değilim, saçma sapan hatalar alıyorum ve hiç stabil çalışmıyor, ne doğru belli bi rehber var nede herhangi bi destek. Boşuna VDS ye bot a para vermiş oldum.

Yaşadığınız hataların çözümü VT Hatalar ve Çözümleri bu linkte mevcuttur ayrıca Skype üzerinden 7/24 desteğimiz vardır.

Skype dan destek felan yok arkadaslar bişey yazıyorsunuz ertesi gün cevap veriyor, hazır yakalamışken bişey daha sorayım diyorum cevap gelmiyor.

Ben 3 veya 4 aydir kullaniyorum. Skypede aninda destek veriyor son 1 haftadir yazdin biraz gec cevap verebiliyor ama yinede cevapsiz birakmiyor insanlar özel ısleri olabilir o yüzden ben normal karşılıyorum botdan da kendisinde de memnunum. Bende bot gayet stabil çalışıyor sorun nedir bilmiyorum ama eger hocamiz yogun ise size ben veya diger kullaniclar yardimci olabilir siz sikntiniz yazin yardimci olalim hayirli gunler

aldım denedim ama hiç memnun değilim. bi kere programda hız limiti var. yani vds de kullansanız video ha deyince inmiyor. sorunları skype de yazdım. beyefendi hiç oralı olmuyor. İlgisiz ve kalitesiz.

aldım denedim ama hiç memnun değilim. bi kere programda hız limiti var. yani vds de kullansanız video ha deyince inmiyor. sorunları skype de yazdım. beyefendi hiç oralı olmuyor. İlgisiz ve kalitesiz.

Uygulamada herhangi bir sınır bulunmamaktadır. VDS hızını kontrol edin.
Skype sorulanız 24 saat içinde cevaplanmaktadır.

İyi çalışmalar.

Youtube işini adsense banlarından sonra bırakınca VT ile DM çalıştım neredeyse 1 yıl olacak, 1 gün önce DM işinide bırakıp bütün kanalları sattım ama ücretiylede kullanmış olsam programcı arkadaşa teşekkür etmek için son kez yazayım dedim.
Sayesinde iyi para kazandık, açıkçası vt olmasa dm ile uğraşamaz bırakırdım çünkü neredeyse herşeyi otomatiğe bağlayabileceğiniz bir yazılım çıktı ortaya.
Saolsun skype'dan isteklerimi hiç geri çevirmedi.Kanallar 24 saat limitine takılınca video yüklemeler bekliyor diğer kanallar boş duruyordu ,düzenleme ile kanalın biri limite takılınca otomatik diğer kanalları denemesi için ayarladı, bu seferde birden fazla kategori olunca a kategorisindeki kanala b videoları yükleniyordu onun içinde kategori olayını getirdi limite takılan video yalnızca o kanalın kategorisindeki kanallara yüklenmeye başladı, kanala ekli olan proxy hata verince video yüklenmezdi onuda proxy hata verirse otomatik listeden kendine yeni bir çalışan proxy atayacak şekilde ayarladı vs vs. bu 1 yılda okadar çok istekde bulundum ki saolsun en geç 1 günde eklendi programı güncelleyin diye dönüş yapardı.Lisans süresi uzatmayı hep unuturdum program kapanınca yazardım ödeme gelmeden süreyi uzatırdı.
İlk defa para ödeyip aldığım bir programdan bu kadar verim aldım ve bu kadar istek üzerine güncelleme yapıldı.
DM-YT olayını bitirdiğim için artık kullanmıcam, sizlere kolay geldin.
iyi çalışmalar @solvedST

bilgisayarımda kayıtlı olan kendime ait videolarımı otomatik olarak yükleyebiliyomruyum?

Youtube işini adsense banlarından sonra bırakınca VT ile DM çalıştım neredeyse 1 yıl olacak, 1 gün önce DM işinide bırakıp bütün kanalları sattım ama ücretiylede kullanmış olsam programcı arkadaşa teşekkür etmek için son kez yazayım dedim.
Sayesinde iyi para kazandık, açıkçası vt olmasa dm ile uğraşamaz bırakırdım çünkü neredeyse herşeyi otomatiğe bağlayabileceğiniz bir yazılım çıktı ortaya.
Saolsun skype'dan isteklerimi hiç geri çevirmedi.Kanallar 24 saat limitine takılınca video yüklemeler bekliyor diğer kanallar boş duruyordu ,düzenleme ile kanalın biri limite takılınca otomatik diğer kanalları denemesi için ayarladı, bu seferde birden fazla kategori olunca a kategorisindeki kanala b videoları yükleniyordu onun içinde kategori olayını getirdi limite takılan video yalnızca o kanalın kategorisindeki kanallara yüklenmeye başladı, kanala ekli olan proxy hata verince video yüklenmezdi onuda proxy hata verirse otomatik listeden kendine yeni bir çalışan proxy atayacak şekilde ayarladı vs vs. bu 1 yılda okadar çok istekde bulundum ki saolsun en geç 1 günde eklendi programı güncelleyin diye dönüş yapardı.Lisans süresi uzatmayı hep unuturdum program kapanınca yazardım ödeme gelmeden süreyi uzatırdı.
İlk defa para ödeyip aldığım bir programdan bu kadar verim aldım ve bu kadar istek üzerine güncelleme yapıldı.
DM-YT olayını bitirdiğim için artık kullanmıcam, sizlere kolay geldin.
iyi çalışmalar @solvedST

Uygulamaya katkılarınız gerçekten çok büyük.
Sayenizde VT Dailymotion platformu için kullanıcılara cazip geldi
Sonraki işlerinizde başarılar dilerim.
Teşekkürler.

bilgisayarımda kayıtlı olan kendime ait videolarımı otomatik olarak yükleyebiliyomruyum?

Yükleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri