Kanal Çekmek için ekle bölümüne kanal linki yapıştırıyorum ama normal tek video ekleyecekmişim gibi bana başlık soruyor. Toplu kanal nasıl ekleniyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal Çekmek için ekle bölümüne kanal linki yapıştırıyorum ama normal tek video ekleyecekmişim gibi bana başlık soruyor. Toplu kanal nasıl ekleniyor ?
upload yavaş olması vds deki net hızıyla alakalıdır hocamdün geceden beri upload inanılmaz yavaş. 2-3 saatte 5-10 video ya atıyor ya atmıyor. sorun birtek bende mi?
dün geceden beri upload inanılmaz yavaş. 2-3 saatte 5-10 video ya atıyor ya atmıyor. sorun birtek bende mi?
Yazdım Çizdim ama murat hocamız anlatmaya çalıştığımız fikiri kapacak şekillendirecektir. Toplu video yükleme paneli olarak hocam kanalı seçip kutucukların içerisine video ekleyeceğiz tümünü ekle diyince direk "video yükleme" listesine ekleyecek sırayla Bu vede Buna Benzer toplu yükleme paneli sisteme yakışır
![]()
kesinlikle böyle bir şey çok süper olur... kolay gelsin
Arkadaşlar ses seda çıkacağını zannetmiyorum kısa sürede. 10 dan fazla sorun olmasına ve skype den yazmama rağmen onlarca kez cevap alamadım. artık bıraktık yazmayı. uzun uğraşlar sonucu kendim hallettim sorunları. 30 günlük lisans ile 15 gün kullanabilmişimdir programı sorunlardan ötürü. adamda ilgi SIFIR. tam anlamıyla SIFIR ama. rakam olarak ta böyle "0". umursamazlık şuan hat safhada. çok kullanışlı program ama biraz ilgilenen olsa program ile keşke.
---------- Spam Engelliyici 20:43 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------
ayrıca ek olarak şuan renderli bir işlem yaparsanız render fonksiyonu çalışmadığı için yükleme yapmıyor. o yüzden render yapmadan atın videolarınızı
Sıkıntı devam ediyor toplu link eklediğimiz zaman bekliyorum indirme yapmıyor. Acilen çözüm gelmesse alternatif botlar deneyeceğiz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.