VT - Gelişmiş Dailymotion ve YouTube Botu

indirmeleri youtubeden yapıyorsanız ıp adresiniz spama duşmuş olabilir vds den indiriyorsunuz dur tarayıcıdan youtubeye girin robot değilsiniz diye fotolar cıkıyorsa ıp adresiniz spamda demek oluyor vds in ıp sini değiştirin.

Öyle bir sıkıntı yok hocam ip temiz.

Sorun program kaynaklı olarak devam ediyor.

kımse ulasamiyorum bende bi kaç soru sordum alcaktım bida ulasamadim kişiye.

Merhaba,
Özel bir sebepten dolayı güncellemenin çıkması geçikti. Aşağıda sürüm notlarını yer almaktır.

8.71:
- YouTube upload sorunu düzeltildi.
- Videoyu gizliye aldıkdan sonra durumun "Content Warning" olarak değişmesi düzeltildi.
- Toplu link video ekleme yavaşlık düzeltildi.
- Diğer işlemlerde proxy kullan (Ücretli proxy için terchi edilir.) seçeneği eklendi.
- Dailymotion playlist ekleme ile ilgili bir sorun düzeltildi.

Merhaba,
Özel bir sebepten dolayı güncellemenin çıkması geçikti. Aşağıda sürüm notlarını yer almaktır.

8.71:
- Videoyu gizliye aldıkdan sonra durumun "Content Warning" olarak değişmesi düzeltildi.
- Diğer işlemlerde proxy kullan (Ücretli proxy için terchi edilir.) seçeneği eklendi.

render sorunu düzeldi mi? ona göre üyeliğimi yenileyeceğim

Hocam düzelen birşey yok 5-6 gündür boşa gidiyor skype yazıyoruz cevap yok eskı sı gıbı seri değil bot herşeyi tek tek yapıyor çok yavaş sizdedemi aynı

ben sorunlardan dolayı 1 hadtadan fazladır açmıyorum botu. arkadaş hiç cevap vermiyor,takmıyoru,umrsamıyor. fakat ödeme deyince direk cevap yazıyor. denemesi bedava :D birde güncelleme getirmiş dalga geçer gibi :D

Kafadan 15 gün bosa gitti benim en az. uyelik bitti olan bize oldu.Adam umursamıyor.

Usta bot iyice boşa sardı. 1 hafta boşta yattı en sonunda süresi bitti. vds yenilemiştim yeniden alayım diye oda olmadı. Hayırlısı olsun..

Merhaba,

8.71:

Toplu video yükleme paneli söz vermiştiniz ?

Toplu video yükleme paneli söz vermiştiniz ?

Skype üzerinden gerekli açıklama yapıldı.

Hocam düzelen birşey yok 5-6 gündür boşa gidiyor skype yazıyoruz cevap yok eskı sı gıbı seri değil bot herşeyi tek tek yapıyor çok yavaş sizdedemi aynı

LZBynJ.png

YouTube upload sorunu VDS upload hızı düşük olan (yukarıdaki resimden az olan) kullanıcılarda yavaş olmaktadır. Bu nedenle sonraki güncelleştirmelerde Web Upload özelliği eklenecektir. (Firefox)

Son düzenleme:
Skype üzerinden gerekli açıklama yapıldı.

YouTube upload sorunu VDS upload hızı düşük olan kullanıcılarda yavaş olmaktadır. Bu nedenle sonraki güncelleştirmelerde Web Upload özelliği eklenecektir. (Firefox)

hocam skaype kontrol edebilirmisiniz. mynet sorunuyla ilgili.

Dailymotion yüklemede sorun var. Bazı kanallara yükleme yapmıyor kaç gündür. Herhangi limit hatası da yok, proxy hatası da yok. Yayınlanıyor diyor ama yayınlanmıyor. Sorunu ne zaman çözeceksiniz? Bir de toplu video çekerken tüm videoları seçmek için tek buton olsa güzel olur. Tek tek sayfa gezmek zorunda kalmayız.

Aynen toplu kanal cekmemiz gerekiyor 100 tane 100 tane sec sec ugras zor. tum videolari secmek olsun. [MENTION=41811]solvedST[/MENTION]

Lütfen el ile autorize işlemini yapıp bota manuel kanal ekleyebilelim.

Upload "Newtonsoft.Json.JsonReaderException: Unexpected character encountered while parsing value: G. Path

dm yukleme de bu hatayı alan varmı?

Merhaba hocam
botun koşula bağlı erteleme çalışmıyor ilgilenirmisinz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri