"Uygulama tarafından durumu reddedildi olduğu için silindi" uyarısı neden geliyor acaba? Böyle bir uyarı geldiğinde de otomatik render uygulayacak şekilde bir güncelleme yapabilir misiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar sunucuyu resetledim bot açılmadı önceki oturumu kapatın hatası veriyor.Zaten tek bir sunucudan açıyorum botu,çözümünü bilen var mı ?
Bot sahibine her zaman ki gibi skypetan yazıyorum yok foruma zaten girmiyor. Çıldırtacak artık...
Üstadım, mevcut kanalımda ki videoları, başka bir kanalıma kopyalamayı sağlaması gereken;
Videolar / Şuraya Kopyala ...
özelliği çalışmıyor ya da ben beceremedim. Bakarsanız sevinirim.
Video Ara bölümünde filtreleme özellikleri çalışmıyor. Örneğin, yükleme tarihine göre diyorum liste değişmiyor, kullanıcı oyu diyorum yine değişmiyor. Ayrıca, kanallardan video çekerken kanalın tüm videolarını seçme özelliğini geçen hafta cumartesi günü güncellemeyle geldiğini söylediniz fakat biz öyle bir özellik göremiyoruz. Hala 100-100 seçebiliyoruz. Tümünü seçme özelliği yok. [MENTION=41811]solvedST[/MENTION]
Güncel sürüm 8.94
kendısı otomatık guncellıyor dımı
Güncel versiyonunu kullanan var mı bot nasıl acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.