VT - Gelişmiş Dailymotion ve YouTube Botu

bu bot aktif mi hocam satın alabilirmiyiz ucret ne kadar

login.png

VT nedir?
Video Tools (Video Araçları) kısaltmasından ismini alan, YouTube ve Dailymotion platformu için yapılmış arayüzü basit video yükleme ve düzenleme uygulamasıdır.

Özellikler
  • dailymotion özellikleri
    1. Videoyu genel ve özel yükleme.
    2. Otomatik partlara ayırabilme.
    3. Kanal günlük sınıra ulaştığında farklı bir kanala yükleyebilme.
    4. Kanal ve video takip, durumu reddedildi ve +18 olan videoların otomatik olarak silinmesi.
  • youtube özellikleri
    1. Videoyu Liste dışı ve özel yükleme.
    2. Abone gizleme / gösterme.
    3. API v3 desteği
    4. Video yüklemesi tamamlandıktan sonra para kazanma açma ve video ortası reklam ekleme
    5. Eşleşen ve reddedildi (telif vb.) otomatik silme.
    6. Eğer render yapılmış ise orjinal video thumbnail yükleme.
  • render özellikleri
    1. Render Canvas sayesinde mouse ile kırpma, boyutlandırma ve konumlandırma [IZLE]
    2. Intro / Outro videosu ekleyebilme.
    3. Çerceve (ön, arka planda, hareketli GIF ve video), filtre (gif destekler) ve logo ekleme (gif destekler)
    4. Yakınlaştırma, hızlandırma, kırpma, süre silme
    5. Süre ekleme (resim veya video)
    6. Çevirme: Dikey, yatay veya her ikisi. Döndürme: 360 derece
    7. Yazı ekleyebilme.
    8. Ses tonu ayarı (kalınlaştırma inceltme)
    9. Altyazı ekleyebilme.
    10. Geçici render oluşturabilme.
    11. mp4, mkv, flv, avi, mov, mpg, webm ve wmv formatlarında çıktı
    12. Önizleme (intro, outro ve süre ekleme dahil)
  • genel özellikler
    1. Playlist oluşturma ve düzenleme.
    2. Torrent indirme.
    3. Server / Client olarak çalışma.
    4. Otomatik yt to yt, yt to dm, dm to dm, dm to yt ve folder to (yt, dm)
    5. YouTube ve Dailymotion platformlarında filtreli arama.
    6. Blogger, WordPress, Facebook ve Twitter sitelerine otomatik gönderim.
    7. Otomatik ping sistemi.
    8. 600+ siteyi destekler [LISTE ICIN TIKLAYIN]
    9. Bul değiştir özelliği (başlık, açıklama ve etiketlere)
    10. Koşula bağlı yüklemeyi erteleme, playlist doldurma ve video temizleme.

Üyelik / Destek
  • Üye ol
  • Demo geçici olarak verilmemektedir.
  • Destek skype: solved7000

Satın alma
  • İlk olarak üye olup, Buraya tıklayarak satın alabilirsiniz

İndirme linkleri

Rehber

bot birkaç gündür dailymotiondan video indirmiyor hata veriyor. benzer sorun yaşayan var mı ?

proxy girdiğim zaman mozillada sürekli ıd pw sorduğu için client almayı falan çalıştıramıyorum. bunun bi çözümü varmı arkadaşlar ?

proxy girdiğim zaman mozillada sürekli ıd pw sorduğu için client almayı falan çalıştıramıyorum. bunun bi çözümü varmı arkadaşlar ?
mozilla ile client almanın ne alakası var ki? yeni kanal ekleyip Authorize yaptığınızda tarayıcı üzerinden yapmıyorki işlemi, id ve pw eklediğiniz proxy ile alakalı olabilir mi? ücretli/ücretsiz

selam daily kanal için email ve pass ekleyiince kanalın adını alamıyor maildende hangi kanal olduğunu takip etmek çok zor sizden ricam kanal adınıda otomatik alırsa yada o kısmı bizde girebilirsek iyi olur

Son güncellemeden sonra Dailymotion hesaplar bölümü bozuldu. Görseller çok büyük görünüyor hiçbir bilgiyi, kanal ismini, kanal resmini, e-maili göremiyorum. Düzenleme yapamıyorum bu yüzden.

Ben o kısımla ilgili düzenleme istemiştim daha öncesinden, görselleri kaldırdığım halde tarih,proxy,e-mail ler tam görünmüyor.Sütunlar genişletilemiyor , alakasız bir kaç bölüm çok geniş duruyor, önceden dah stabil di bu bölüm, kapak-profil vs eklenince bozuldu

Son güncellemeden sonra Dailymotion hesaplar bölümü bozuldu. Görseller çok büyük görünüyor hiçbir bilgiyi, kanal ismini, kanal resmini, e-maili göremiyorum. Düzenleme yapamıyorum bu yüzden.

Kanal resmini ve gereksiz olan sutunları gizle o zaman biraz genişler.

Ben o kısımla ilgili düzenleme istemiştim daha öncesinden, görselleri kaldırdığım halde tarih,proxy,e-mail ler tam görünmüyor.Sütunlar genişletilemiyor , alakasız bir kaç bölüm çok geniş duruyor, önceden dah stabil di bu bölüm, kapak-profil vs eklenince bozuldu

Başka bir arkadaşımda bozulmuştu güncellemeyi yapmıyordum bilerek ama en son kapanmış bot mecburen yaptım. Ayar yapacaktım ama yapamadım maalesef :) enine de genişlemiyor ki aşağıya doğru sarkıyor. bir kanalın resmi ta aşağıya doğru gidiyor :D

yükleme limiti dolunca tekrardan 24 saat sonraya atıyor görevi. süreyi değiştiremiyorum

Bütün kanallar authorize hatası veriyor, programı kullananlar da hata alıyor mu?
authorize uygulanıyor...An existing connection was forcibly closed by the remote host
İşlem tamamlandı.

Edit: Diğer işlemlerde proxy kullan seçeneğini aktif edince sorun çözülüyor (SolvedST)

Son düzenleme:
bot indirme yapmıyor şu şekilde hata veriyor sizde durum nasıl

BaEgbG.png

Botta sürekli hatalar çıkıyor. Eskiden skype ve ticketten yazdığımda 1 hafta içerisinde sorun çözülürdü ama artık hiçbir yerden destek vermiyor. Aylardır limit hatası sorunu var nerden yazarsam yazayım ufak bi cevap bile vermiyor . 1 yılı aşkındır kullanıyorum bu kadar ilgisiz birini görmedim

İndirme problemi bugün yok, ya dm kaynaklı idi yada yt-dl kaynaklı ,ben güncel sürüm yükledim birde sunucu DNS lerini değiştirdim, 2 yildirda ben kullanıyorum, iyice alıştık ama sürekli limit hatası verip 24 sonra yeniden denemesine uyuz oluyorum, bekleme süresini 1 saat yapıyorum bir işe yaramıyor, acaba kanal gerçekten limite mı takılıyor diye kanala sağ tık yapıp süresi sifirlayip yükleme durumunu uygun yapıyorum bu sefer yüklüyor, yani her kanal gereksiz yere günlerce video yüklenmeden bekliyor, 2-3 ay önce bu sorun yoktu artık bende iyice sinir oldum, daha dün lisans yeniledim, alternatif aramak istemiyorum bu kadar gelişmişi yok çünkü, limit problemini çöz mübarek de son kanallardan alabilirsek ödeme alalım bari, dm de öldü ölecek zaten

dailymotion

Arkadaşlar az önce botun sahibi ile iletişime geçtim ve bazı problemleri şuanda kendisi çözdü bot şuan stabil çalışıyor
(Youtube bölümünü kullanmıyorum sadece dm yi kullanıyorum bu yazıda dailymotion bölümü içindir)

hocam bende daily için bot arıyorum. kullandığınız bot aktifse nasıl alabilirim?
yardımcı olurmusunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri